Hur man bär hängklänning

Hur man bär hängklänning

Om du letar efter och bär något vackert och glatt är det här platsen för dig. Idag ska jag prata om hur man stylar axelbandsklänningen, något som får dig att se ungdomlig ut och inte alltför svår att ta av dig. Och det är väldigt enkelt att utforma också. Vanligtvis måste du para ihop den med en vit topp, oavsett om det är en vit t-shirt eller en vit tröja. Resultatet är ofta överraskande bra. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina idéer för klädsel i byxor för att visa dig. Låt oss dyka in.

Vit spetsband rosettblus med svart mini-åkare klänning


källa

Det är vanligtvis väldigt enkelt att bygga en vacker outfit runt en byxklänning, men för att starta listan över outfitidéer med en liten överraskning ska jag visa dig en elegant outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit spetsblus med rosett och en svart utsvängd miniklänning. Bär dem med svarta strumpor och klackar i svart läder för en feminin finish.

Vit kort tubtopp med himmelblå axelbandsklänning

vit, kort tubtopp med himmelblå axelbandsklänning
källa

Detta är en ganska sexig outfit som är särskilt lämplig för de av er som har försökt hårt för att komma i form. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit beskuren tubtopp och toppa den med en himmelsblå hängsmyckeklänning. Använd vita sneakers för att ge en avslappnad twist på utseendet.

Vit långärmad V-ringad T-shirt och grön rutig axelbandsklänning

vit långärmad V-ringad t-shirt och grön rutig axelbandsklänning
källa

Här är en annan sexig outfit med låg nyckel, men den här gången ser den väldigt söt ut och på samma gång. För att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad V-ringad t-shirt. Kombinera den med en grön och svart plädad miniklänning i hängslen. Använd fisknätstrumpor och svarta klackar för en damliknande finish.

Vit långärmad T-shirt med svart byxklänning

vit långärmad T-shirt med svart miniklänning i hängslen
källa

Det här är en väldigt avslappnad outfit för flickan bredvid som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en vit långärmad t-shirt med en svart strumpklänning. Koppla ihop dem med en svartvit lågkonversation för att slutföra detta enkla men fantastiska utseende.

Vit halvärmad tröja med svart miniklänning i hängslen

vit halvärmad tröja med svart axelband mini gungklänning
källa

För att uppnå detta snygga och lite konstnärliga svartvita utseende kan du börja med en vit stickad tröja med en rund armringning och halva ärmar. Bär en svart miniklänning med hängslen över den. Använd svarta besättningsstrumpor och ett par oxfordskor med svarta klackar. Avsluta med en leopardtryckpåse för att se mer mogen ut.

Vit blus med en rund krage och en grå rutig axelbandsklänning

vit blus med rund krage och grå rutig axelbandsklänning
källa

Det här är bara en söt och flickaktig outfit som får dig att se uppfriskande och ungdomlig ut. Bär en vit skjorta med en rund krage och några subtila vita blommiga broderdetaljer för att uppnå detta utseende. Kombinera den med en grå rutig miniskridskor. Använd svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor för att avsluta din outfit.

Svart kortvarig tröja med mock-hals och grå mini-veckad klänning

svart kortfilmtröja med snygg hals och grå miniklänning
källa

För att uppnå ett snyggt och unikt utseende, var noga med att prova denna svarta och grå outfit. Bär en svart beskuren mock-neck tröja för toppen för att utforma outfit. Koppla ihop den med en grå mini-åkare. Gör din outfit komplett med ett par svarta läderstövlar i läder med knä och en svart filthatt.

Mini-skatekjol med svartvitt randig långärmad T-shirt

Mini-skatekjol med svartvitt randig långärmad T-shirt
källa

För att uppnå ett mysigt vinterutseende är här en fin och enkel outfit som du kanske vill prova. Bär den ikoniska svartvita randiga långärmade T-shirten för toppen. Koppla ihop den med en svart axelbandsklänning för miniråkare. Använd svarta strumpor, svarta stövletter i läder och en svart filthatt för att göra din outfit komplett på ett snyggt och unikt sätt.

Vit beskuren ärmlös blus med rodnande rosa miniråkare

vit, beskuren ärmlös blus med rodnadrosa miniskridskorstrumpa
källa

Att se mer ladylike ut är ett av de enklaste sätten att lägga lite rosa till din outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit kort ärmlös skjorta med en utsvängd rosa klänning. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för skorna för att ge utseendet en särskilt feminin touch.

Vit, beskuren, figurkramande tröja med en blå denimklänning

vit, beskuren, figurkramande tröja med blå denimklänning
källa

Att lägga till ett denimelement i din outfit kommer ofta att få det att se mer uppfriskande och ungdomligt ut. Till exempel, för att uppnå ett uppfriskande och avslappnat utseende, kan du bära en vit beskuren, passande tröja med en blå miniklänning i jeansskjorta. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se extra uppfriskande ut.

Vit tröja med mock-halsringning och senapgul miniklänning i hängslen

vit tröja med stand-up krage och senapsgul strumpa miniklänning
källa

Om du vill se mer glad ut kommer det ofta att hjälpa dig att bära gult. Om du är ovillig att ha citrongul bör du prova senapsgult istället. Du kan till exempel ha på dig en vit tröja med en mock-hals och en senapgul miniklänning med hög midja. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta ballerinor för att komplettera outfit feminin.

Vit virkad topp med ärmslut och ljusrosa axelbandsklänning

vit virkad topp med kepsärmar och ljusrosa axelbandsklänning
källa

Detta är en väldigt ladylike och ganska rosa och vit outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit mössa virkad topp och en ljusrosa mini veckad klänning. Kombinera den med en ljusrosa quiltad axelväska i läder och ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att se ännu mer ladylike och attraktiva ut.

Blå midiklänning med rak snitt och vit tryckt t-shirt

blå midiklänning med rak snitt och vit t-shirt
källa

Om du vill se lite pojkig ut nu, mer luftig och jämn, överväga att bära en längre och avslappnad byxklänning istället. Till exempel kan du bära en vit tryckt t-shirt med en mörk midi-strumpebandsklänning. Bär vita sneakers för att slutföra kläderna på ett kausalt och snyggt sätt.

Vit rund hals tröja och svart strumpa miniklänning

vit tröja med rund halsringning och svart miniklänning i hängslen
källa

Detta är ett mycket minimalt utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en vit bekväm tröja med rund hals och en svart miniklänning. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att se mer uppfriskande och ladylike ut.

Här är några väldigt trevliga och intressanta idéer till hängsläktkläder som jag vill dela med dig. Om du letar efter något som får dig att se vacker ut naturligt, bör listan ovan vara ett bra ställe att gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*