Hur man bär guldsandaler

Idag vill jag prata om hur ett enkelt par guldsandaler verkligen kan krydda hela din outfit. Oavsett om dina guldsandaler är i form av platta sandaler, högklackade sandaler eller snyggare bandiga sandaler, kan den blanka beröringen de kan lägga till ditt utseende hjälpa dig att sticka ut från mängden på ett subtilt och naturligt sätt. Och det är väldigt enkelt att utforma och ta bort dem också. För att visa dig några idéer om hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för guldsandkläder för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart chiffongbandsklänning med rynkad midja och sandaler i guld


källa

För att starta den här listan över snygga och attraktiva outfitidéer, ska jag först visa dig en trevlig, affärsavslappnad outfit. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en svart mini tankklänning med en rynkad midja gjord av chiffong som fokus för outfit. Koppla ihop det med ett par guldsandaler för att se unikt och vackert ut.

Vit kavaj med en utsvängd miniklänning med krage och platta sandaler med guldfotrem

vit blazer med utsvängd miniklänning med krage och platta sandaler med guld ankelrem
källa

För att uppnå det oskyldiga utseendet i vitt och guld kan du börja med den vita utsvängda mini-krage klänningen på toppen. Koppla ihop den med en vit slim fit-kavaj för att skapa några fina lager. Istället för att bära ljusrosa klackar som många skulle kunna ha på dig, kan du bära ett par sandaler i fotledsrem av guld för skorna för att ge utseendet elegans.

Miniklänning i veckad gunga med vita spetsärmar och sandaler i guldband

Veckad miniklänning i gunga i vit spets med kepsärmar och gyllene sandaler
källa

Det här är en söt och kreativt utformad klänning som kan få dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig ut på jobbet. I detalj är klänningen en mini-veckad gungklänning med vita spetsärmar. Koppla ihop din outfit med en crossbody-väska i guld och sandaler med remmar i guld.

Svart tröja med mock halsringning, hög midja veckad kjol och guldklackade sandaler

svart tröja med falsk halsringning, hög midjeveckad kjol och guldsandaler
källa

För att skapa detta mysiga och mjuka affärsavslappnade utseende kan du bära en svart stickad tröja med en mock-hals och en svart höghöjd veckad kjol. Bär en svart kofta över tröjan för att se mysigare ut. För skorna kan du bära ett par guldsandaler för att komplettera klädseln i stil.

Svart ärmlös blus med prickig chiffong minikjol och guldklackade sandaler

svart ärmlös blus med prickig chiffong mini kjol och guld sandaler
källa

För att uppnå detta snygga och luftiga svart och guld-utseende kan du bära en svart ärmlös chiffongblus med knappar på toppen. Kombinera den med en halvtransparent, svartvit midikjol med prickar. Slutligen lägg till ett par sandaler med guldklack för en blank och elegant touch.

Vit tryckt maxi chiffongklänning med platta sandaler

vit tryckt maxi chiffongklänning med platta sandaler
källa

För att forma det luftiga och lättillgängliga utseendet kan du bära en vit rund hals, långärmad, maxi-chiffongklänning med rak snitt, avslutad med sofistikerade och subtila blommiga detaljer. Kombinera den vackra klänningen med en rund halmväska och ett par platta sandaler i guld för att se unik och attraktiv ut.

Vit kavaj med matchande flytande shorts och blus

vit kavaj med matchande flytande shorts och blus
källa

För att se elegant och uppfriskande ut samtidigt är det här en perfekt casual casual outfit. Du kan bära en vit blus med vita flytande minishorts. Kombinera dem med en vit slim fit-kavaj för att se ren och uppfriskande ut. Bär ett par guldsandaler för att skorna ska se eleganta och ladylike ut.

Vit linne med en urringning och en utsvängd knälång kjol av blå denim

vit linne med scoop-urringning och vidgad knälång kjol i blå denim
källa

Detta är en mycket mer ungdomlig outfit som kan ta fram den flickaktiga och glada sidan av dig. För toppen, använd bara en vit, löst sittande linne med en urringning. Kombinera den med en något utskjuten knälång kjol av blå denim. För skorna kan du bära ett par platta guldsandaler för att göra utseendet avslappnat och elegant.

Vit sidenskjorta med knappar och matchande miniskort och guldsandaler

vit sidenskjorta med knappar, matchande miniskort och guldsandaler
källa

För att få den snygga arbetsdräkten som du också kan ha på dig för semi-formella företagsevenemang, här är en outfit som du kanske vill prova. För att forma denna outfit kan du bära en vit sidenskjorta med knappar och en vit miniskort för att se snygg och uppfriskande ut. Kombinera dem med ett par guldsandaler för att ge utseendet en elegant touch.

Ärmlös svartvita randig linne med blommiga minishorts

ärmlös svartvita randig linne med mini shorts med blommönster
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som ser uppfriskande och elegant ut. Bär en svart och vit randig linne för toppen för en avslappnad passform. Kombinera den med ett par blå, gula och vita blommiga minishorts. För resten av kläderna kan du bära ett par guldklackade sandaler och en orange läderväska för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit knappblus med svart randig, utsvängd minikjol

vit blus med knappar och svart randig, utsvängd minikjol
källa

För att uppnå det unika och eleganta affärsavslappnade utseendet i svart och vitt kan du bära en vit slim fit-skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en svartvitt tryckt och slumpmässigt randig minikjol. Använd ett par guldsandaler för att skorna ska se eleganta och attraktiva ut.

Kort linne med amerikansk flagga, jeansshorts och guldsandaler

Amerikansk flagga kort linne, jeansshorts och guldsandaler
källa

Detta är en lekfull och lågmäld sexig streetoutfit som är perfekt för avslappnade utomhus-hangouts. Bär en beskuren amerikansk flagga linne för toppen. Kombinera den med en stjärntryckt minikort i blå denim. Slutligen lägg till ett par platta sandaler i guld för att avsluta klädseln med en avslappnad och blank touch.

Himmelblå kofta med blommönstrad miniklänning och guldsandaler

himmelsblå kofta med blommönstrad miniklänning och guldsandaler
källa

För att skapa detta uppfriskande och lättillgängliga utseende kan du bära en vit blommig utsvängd miniklänning och lägga en himmelblå kofta över den för att skapa några fina lager. För resten av utseendet kan du bära guldsandaler och en rosa läderhandväska för att slutföra kläderna.

Hoppas att du gillade de guldsandala outfitidéerna jag just delade med dig i listan ovan. Det finns några fina idéer som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden på ett naturligt och subtilt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*