Hur man bär guldplatta klackar

Att ha på sig guldskor var tidigare bara möjligt för barnvagnar eller cocktailparty. Under åren har dock världen av mode och stylingstekniker utvecklats så mycket att människor enkelt kan införliva guldskor i sin dagliga outfit. I det här blogginlägget kommer jag särskilt att gå in på platåklackarna av guld. För de av er som inte känner till glänsande skor, har jag sammanställt några fina och intressanta outfitidéer för guldplattformsklackar åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Svarta kostymbyxor med klackar i platå med öppna tå


källa

Eftersom en stor del av stylingen av guldplattformens klackar är att välja rätt parbyxor eller klänning att para ihop, fokuserar den första halvan av det här teckensnittet bara på underkläderna. För dig som vill se hela klädseln, hoppa gärna till andra hälften av detta blogginlägg. Tillbaka till denna outfitidé: Ett enkelt sätt att utforma de öppna plattformsklackarna med en guldplattform är att bära de svarta kostymbyxorna. Detta fungerar perfekt för både arbetskläder och formella kläder.

Vita skinny jeans med guldrosa plattformsklackar

vita skinny jeans guld ros plattform klackar
källa

Jag känner så många människor som vägrar att bära glänsande ljusguldskor, klänningar osv. Nu när färgen på rosaguld har blivit allt populärare genom åren kan dessa människor börja prova dessa rosguldartiklar. De vita skinny jeansen är ett utmärkt sätt att skapa ett elegant, avslappnat utseende.

Rippade flared jeans med platåklackar i guld

rippade utsvängda jeans med platåklackar i guld
källa

Det finns ett knep som jag har hittat när det gäller att bära något så unikt som de lätta guldplattorna. Tricket är att kombinera Unique med Unique. Om du till exempel kombinerar guldplattformsklackarna med rippade, utsvängda jeans, som du inte ser så ofta som smala jeans, skulle resultatet ofta bli överraskande.

Kostymbyxor & svarta plattklackar med guldnitar

Klänningbyxor svarta plattklackar med guldnitar
källa

För dig som gillar kreativa mönster istället för att bära ett par vanliga guldklackar, överväga att bära svarta plattformsklackar med guldknoppar. Kombinera dem med svarta klänningbyxor för en snygg outfit.

Svart midiklänning i chiffong med guldklackar

svart chiffong midiklänning gyllene klackar
källa

För ett snyggt och elegant utseende som får dig att se bra ut på en prom eller cocktailparty, koppla ihop guldklackar med platå med en öppen tårem och en svart chiffong midiklänning. Det finns många bra alternativ för toppen, med den svarta från axeltoppen som ett bra och lågt val.

Bröllopsklänning med platåklackar i ankelband i guld

Bröllopsklänning platt klackar i fotled i guld
källa

Om du tror att skorna du bär med en bröllopsklänning inte spelar någon roll eftersom skorna är täckta hela tiden, så är det här inte rätt. Människor kan faktiskt se vilka skor du har på dig när du går. Ett par silverklackar med en öppen tårem skulle vara ett trevligt och säkert val. Alternativt kan platåklackarna i guld med fotledsremmar bli ännu mer iögonfallande.

Vita plattformsklackar med ankelband i guld

vita platåklackar och ankelband i guld
källa

För dig som fortfarande undviker att ha på dig något för glänsande, börja med ett par vita plattformsklackar med några snygga gulddetaljer som det gyllene fotledet. En vit spetsklänning passar bra till de eleganta vita och guldklackarna.

Guldgladiatorplattform-stilettasandaler

gyllene gladiatorplattformsandaler
källa

Dessa guld gladiator plattform sandaler fungerar också bäst med en vit cocktail klänning. Det kan definitivt lägga till en unik boho-stil till resten av outfit.

Vit skjortklänning med platåklackar i guld

vit skjortaklänning med klackar i guldplattform
källa

Efter att ha fokuserat på de nedre delarna av kläderna under första hälften av artikeln, låt oss börja med den mer intressanta andra halvan, som undersöker de fullständiga kläderna. Här är en feminin outfit som är unik och kan göra att du sticker ut på en cocktailparty. Outfiten består av en sällsynt vit skjortklänning med utsvängd snitt. Koppla ihop den med guldklackar för att komplettera denna underbara outfit med dina långa ben.

Bär med svart Off the Shoulder Shift Dress

svart axelbandslös skiftklänning
källa

För en elegant och minimalistisk klädsel kan du bära en svart mantelklänning utan axel med ett par guldplattformsklackar. Lägg till ett långt boho-stil halsband till mixen för att ge ett mer elegant utseende till det övergripande utseendet.

Röd och svart tribal flare miniklänning med platåklackar i guld

röda och svarta tribal flare mini klänning guldplattform klackar
källa

Vanligtvis ser en bohostil mycket naturlig och luftig ut. Men den här är verkligen iögonfallande på grund av den röda färgen. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd och svart tribal miniklänning med ljusrosa plattformiga klackar. Om du tycker att de ljusrosa skorna är lite för typiska, kan du istället bära de plattformiga klackarna i guld. Rött och guld skulle vara en mycket uppmärksamhetsdräkt.

Vit t-shirt med svart maxikjol

vit t-shirt svart maxitröja
källa

Du kan ersätta vita träningsskor med guldtränare med plattformsklackar för nästan alla avslappnade kläder. Liksom färgen vit är färgen guld en färg som är kompatibel med alla andra färger. En typisk vit sneakerdräkt består till exempel av en vit T-shirt och en svart maxikjol. När du parar ihop dem med plattformsskor i guld blir denna outfit omedelbart en avslappnad men ändå iögonfallande outfit.

Beige och blått trenchcoat med platåklackar i guld

beige och blått trenchcoat och platåklackar i guld
källa

Detta är en sådan unik böj och blått tryckt lång trenchcoat. Som tidigare nämnts finns det ett knep för att kombinera ett unikt föremål med ett annat unikt föremål. I det här fallet kombineras den unika trenchcoaten med ett par guldtryckta plattformsklackar.

Bär den med en vit stickad tröja och rippade pojkvänjeans

vit stickad tröja rippade pojkvän jeans
källa

Här är en annan avslappnad outfit. Använd en vit stickad tröja med rippade pojkvän jeans som vanligt. Kombinera dem med guldplattformsskor för att komplettera outfit på ett snyggt och avslappnat sätt.

Vit kavaj med svarta avloppsbyxor och platåklackar i guld

vit kavaj svart avloppsrör byxor guld platt klackar
källa

För en unik arbetsdräkt kan du bära en tweed-topp med en vit kavaj som topp. Koppla ihop dem med svarta smala byxor och guldplatta klackar för att öka intresset för kläderna.

Vit långärmad tröja med plattformssandaler i guld

vit långärmad tröja guld plattform sandaler
källa

För en avslappnad streetoutfit som är perfekt för hösten, para ihop en vit långärmad tröja med blå midja med hög midja. Gör klädseln med sandaler i plattform i guld.

Här är några av de bästa guldplattformarna på hälen som jag har sammanställt för dig. Jag hoppas du tycker om det. Om du gillar detta blogginlägg, se till att kolla in våra tusentals andra outfitidéer som finns på webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*