Hur man bär guldkvällskor

Idag ska jag prata om ett mycket intressant och omfattande ämne som är särskilt avsedd för de av er som har mycket att gå till cocktailparty eller andra semi-formella eller formella evenemang. Idag vill jag prata om hur man bär klänningsskor i guld. Denna term omfattar ett brett utbud av skor, inklusive spetsiga höga klackar, klackar med öppna tå, balettplatta och mer. Målet med att bära dem är naturligtvis att få dig att se mer elegant och självsäker ut vid en semi-formell eller formell händelse. För att göra din styling enklare har jag sammanställt en lista över de bästa guldklänningidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blazer i svart och grått med en skridsko klänning och guldkvällskor


källa

Låt mig börja listan över eleganta outfitidéer med en mycket feminin och attraktiv cocktailparty eller en formell företagsevenemangsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå mini-skaterklänning med chiffong och toppa den med en svart och grå tryckt kavaj. Koppla ihop dem med ett par guldspetsiga klackar och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Gul kavaj med blå ribbade pojkvänjeans med guldkvällskor

gul blazer med blå rippade pojkvän jeans med guld kväll skor
källa

För att forma denna optimistiska och eleganta outfit kan du bära en vit t-shirt med en senapgul casual blazer för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med ljusblå pojkvänjeans med ribbade manschetter. För skorna kan du bära ett par guldmetalliska klädskor för att slutföra kläderna med klassen.

Svart kavaj med crop topp och smala jeans

svart kavaj med crop topp och smala jeans
källa

Här är en mycket enkel och lågmäld sexig svart och guld look som du kan njuta av, särskilt om du hatar att bära kostymer till cocktailparty. På toppen, använd bara en svart crop topp med en svart kavaj. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär ett par guldklänningsskor för skorna för att göra kläderna eleganta.

Blushrosa chiffongblus med en grå knälång kjol och gyllene klackar

rodnande rosa chiffongblus med grå knälång kjol och guldklackar
källa

För att få den ladylike outfit som du definitivt kan ha på dig för både arbets- och halvformella evenemang, kan du börja med Chiffon Blush Pink-långärmad blus på toppen. Koppla ihop den med en grå knälång bomullskjol. Koppla ihop dem med ett par guldtonade höga klackar med spetsig tå för att slutföra utseendet.

Blushrosa av miniklänning med axelkropp och gyllene kvällskor med öppen tå

rodna rosa från axel bodycon mini klänning med guld öppna tå klänning skor
källa

Detta är en helt underbar cocktailparty som kan få dig att se sexig och naturlig ut samtidigt. Bär bara en rodnande rosa blommig bodycon minikjol för att visa upp lite hud och några kurvor. Koppla ihop klänningen med ett par guldklackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Svart Fit & Flare mini-läderklänning med guldspetsade kvällskor

Läder miniklänning med svart passform och flare med gyllene kvällskor med spetsiga tår
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna snygga cocktailparty-outfit. Bär en svart passform och en utsvängd mini-läderklänning som fokus för outfit för att se lite kantig och mörk ut. Koppla ihop den med ett par guldklänningskor. Lägg till en elegant svart axelväska för att komplettera outfit med en särskilt elegant touch.

Rosa, ribbad tjock tröja med svartvit rutig maxikjol

rosa ribbad, tjock tröja med svartvitt rutig maxikjol
källa

Här är vad du behöver göra för att se damer och attraktiv ut. Bär en rodnande rosa ribbad tjock tröja med en hånad hals på toppen. Kombinera den med en svartvitt, rak snitt, rutig maxikjol med sidoventil. Använd ett par guldmetalliska spetsiga klackar för att skorna ska se snygga och iögonfallande ut.

Svart och vit prickblus med guldklackar

svartvit prickig blus med guldklackar
källa

Ibland är det bara kul att lägga till lite vintage-känsla i din outfit. Du kan också ha en svart och vit prickblus med en avslappnad passform på toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par högklackade guldmetaller med spetsiga tår för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit miniklänning med kantad fåll och gyllene, öppna tåklack

vit miniklänning med flätad fåll och gyllene klackar med öppna tå
källa

För att se uppfriskande och ladylike ut, prova en guld och vit outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit ärmlös miniklänning med en korsad toppfåll som fokus för outfit. Koppla ihop den med ett par ankelband i guld med öppen tå. Komplettera din outfit med en roséguld läderkoppling för ett ännu mer feminint utseende.

Röd spetsad långärmad miniklänning med guldkoppling

Långärmad miniklänning i röd spets med guldkoppling
källa

För att forma det mogna och feminina utseendet kan du bära en röd spets boydcon miniklänning med långa ärmar, avslutad med en djup V-ringning. Kombinera den med ett par guldklackade läderklackar för att se snygga och smala ut. För att göra outfit ännu mer attraktivt, bära en liten handväska av guldkoppling för att komplettera utseendet.

Vit sidenskjorta med knappar och mini-shorts och guldklackar

vit sidenskjorta med knappar, mini-shorts och guldklackar
källa

För att uppnå denna minimalistiska och vackra outfit i vitt och guld kan du bära en vit kortärmad skjorta med sidenknappar och ett par vita mini-flytande skor. Bär ett par gula metalliska öppen tå remmar för skorna. Slutligen ha på dig en korsväska av guldmetall för att göra utseendet komplett.

Ljusrosa kavaj med grå skinny jeans

blekrosa kavaj med grå skinny jeans
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som kan användas för att se avslappnad och elegant ut. Använd en vit slim fit-skjorta och en ljusrosa kavaj för det här utseendet. Bär dem med gråa skinny jeans och guld dressing skor för att avsluta ditt utseende.

Svart och ljusgul tryckt kappa med smala jeans och rundade guldtåskor

svartvitt tryckt kappa med smala jeans och gyllene skor med rundade tår
källa

För att skapa denna unika outfit kan du bära en svart linne med en svart och gul tryckt lång kappa över. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och guldklackar.

Här är idéerna för klädsel i guldklänning som kan hjälpa dig att se mer elegant ut. Prova dem och du kommer att bli förvånad över hur lätt det är att bära dessa snygga guldföremål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*