Hur man bär guldklänning i Bodycon

Hur man bär guldklänning i Bodycon

Det fanns en tid då en guldklänning ansågs vara ur mode. Men jag tror att det delvis beror på alla de elektroniska prylar vi har idag i färgen guld eller rosaguld som har gjort en guldklänning till något väldigt elegant genom åren. Om du för närvarande letar efter en klänning att ha på dig till din nästa cocktailparty eller prom är det här platsen för dig. Jag har sammanställt några av de bästa guldkroppsidéerna för dig. Låt oss titta på dem.

Tre fjärdedelar miniklänning i guld med bodycon


källa

Låt mig börja från listan är en elegant outfit som är ganska lätt att ta av. Outfiten är en helt gulddräkt som består av den formklädda klänningen med tre fjärdedelar av guldmönstrat paljettmönster och ett par guld ankelband med öppna tår. Om det här är första gången du bär en guldklänning, borde den här bilden hjälpa dig att inse att bodycon-klänningen i guld inte är så tung att ha på sig som den låter.

Guld långärmad från axeln Bodycon klänning

långärmad bodycon-klänning i guld
källa

Om du vill ha en sexig outfit för en cocktailparty, överväga den här axelbandslösa guldklänningen. Kombinera helt enkelt klänningen med guldklackar för att komplettera denna sexiga och eleganta outfit. Du kanske kan upptäcka en intressant sak i den här bilden, att bodycon-klänningen i guld verkligen ser bra ut på en lite knubbig tjej. Det beror på att en guldklänning av paljetter vanligtvis är gjord av hårdare och tjockare tyg, vilket gör att kärlekshandtagen ser mindre uppenbara ut.

Bodycon-klänning i guld och vitt

figur-kramande klänning i guld och vitt
källa

När jag ber dig välja en färg som passar guld, kan många av er välja silver. Som du kan se på bilden ovan ger kombinationen guld och vitt ett imponerande resultat. Det här är en bodycon-klänning i guld med paljetter och vita virkade detaljer. Du kan kombinera klänningen med antingen guld- eller vita klackar för att komplettera outfit med en elegant touch.

Guld bodycon klänning med silver paljetter

Guld bodycon klänning silver paljetter mönster
källa

Faktum är att guld och silver kan se väldigt bra ut också. Här är en guld bodycon klänning med ett snyggt silver paljettmönster. Använd silverklackade klackar för att komplettera denna blanka och iögonfallande outfit.

Bodycon-klänning i roséguld med små utskärningar i midjan

Bodycon-klänning i roséguld med små utskärningar i midjan
källa

Jag förstår att vissa av er kanske inte gillar de superglänsande ljusguldklänningarna så mycket. Jag tillhör faktiskt själv den gruppen människor. För en mer subtil och djupare look, kanske du vill gå till en bodycon-klänning i rosaguld. Den här har till och med två sexiga och sofistikerade halsar i midjan, en till vänster och en till höger. Koppla helt enkelt ihop klänningen med klackar i öppen tå i guld med ankelband.

Guld- och vitklänning med djup V-ringning och chiffongärmar

guld och vita chiffongärmar med djup V-ringning
källa

Som jag visade dig lite tidigare ser kombinationen av guld och vitt bara elegant ut. Här är en annan klänning som använder denna färgkombination. Det är en guld- och vitklänning med en djup V-ringning och en vacker chiffongärmdesign. Gör kläderna eleganta med klackar i öppen tå i guld.

Vit skiftklänning med broderat meshöverdrag med paljetter

vit skiftklänning med paljetterbroderi
källa

Om du fortfarande inte vill ha något superblankt, vad sägs om den här vita skiftklänningen med subtila gulddetaljer. Klänningen har ett elegant överlägg i guldnät broderat med paljetter. Gör klädseln med klackar i silver med öppen tå för ett feminint och glamoröst utseende.

Svart och guldtryckt skiftklänning med svart prickad jacka

Jacka med nitar i svart och guld
källa

Här är en snygg och kreativ outfit som du kanske vill prova för att träffa vänner. Bär en svart och guldtryckt skiftklänning. Kombinera det på ett kreativt sätt med en svart jacka. De två sällsynta bitarna passar överraskande bra tillsammans. För att slutföra kläderna avslappnat kan du helt enkelt bära svarta ballerinor.

Figurkramande chiffongklänning broderad med paljetter

vit chiffong klänning broderad med paljetter
källa

Det här är inte precis en vit och gulddräkt, men den är väldigt snäv. Det är en ljusrosa chiffong bodycon-klänning med detaljerade detaljer i guld. Inte bara är den djupa V-urringningen extremt sexig, guldbältet som medföljer klänningen har också den extra detalj som gör utseendet ännu mer elegant. Den här klänningen är en snygg kombination av svarta klackar i klackarna och en svart handväska.

Guld paljett djup v-ringad Midi Bodycon klänning

Guld paljett djup v-ringad Midi Bodycon klänning
källa

För ett mer moget och feminint utseende är en midjeklänning med siffra ofta ett bra val. Detta är en v-ringning i guld med paljetter med en djup v-ringning och en slits. Du kan helt enkelt bära den med öppna guldklackar för att slutföra denna outfit, som är perfekt för barnvagnar och cocktailparty.

Guld- och silvermönstrad klänning med spagettiband

Spaghettiklänning med guld- och silvermönster
källa

Det är lite sällsynt att ha en bodycon-klänning i guld i form av ett spagettirem, men resultatet verkar faktiskt ganska bra. Detta är en bodycon miniklänning i guld- och silvermönster. Det bästa valet för skor är silverklackarna med ankelband.

Bodycon klänning med stamtryck i svart och guld

Bodycon klänning med stamtryck i svart och guld
källa

Här är en annan guldklänning som har en mycket unik design. Mycket sällan skulle man se en klänning med stamtryck i form av en guldklänning. Detta experiment verkar vara ganska framgångsrikt enligt bilden ovan. Bär ett par svarta mockaskor för att ge en feminin touch till kläderna.

Vit och guld broderad rygglös klänning

vit och guld broderad rygglös klänning
källa

För dig som har vacker hud och inte har något emot att visa upp lite hud, här är en bra outfitidé för din nästa fest. Bär en rygglös klänning i vitt och guld med öppna klackar i guld för en sexig och elegant outfit som låter dig visa upp din styrka lite.

Långärmad guldklänning med strumpor och svarta klackar

långärmade guldklänningstrumpor svarta klackar
källa

I de flesta fall behöver du inte ha på dig leggings och strumpor med en bodycon-klänning i guld. Men det är inget fel med det heller, som du kan se på bilden ovan. Kombinera klänningen och svarta strumpor med svarta mockaklackar för en minimalistisk, lågprofil look.

Guld bodycon klänning med paljetter och låg rygg

Bodycon-klänning med en paljetter i guld
källa

Här är en gnistrande bodycon-klänning i guld med ett snitt i nedre delen av ryggen. Jag rekommenderar att du bär svarta öppna tå anklar för att komplettera denna outfit med en elegant touch.

Här är de gyllene bodycon outfit-idéerna som jag verkligen vill dela med dig. Jag tror att vi inom den närmaste framtiden kommer att se fler och fler figurklädda klänningar som kommer i olika färger. Det är bara häftigt att hålla sig till svart, men det är ännu roligare att prova olika färger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*