Hur man bär guldkängor

Hur man bär guldkängor

Det är ingen tvekan om att ett par svarta fotkängor är superlätta att utforma, men det är kul och coolt att ha på sig dessa guldkängor då och då. De är faktiskt inte så svåra att utforma eller ta bort. Du måste bara se till att du kombinerar dem med några enkla och rena delar. Viktigast av allt, du ser tillräckligt säker ut för att ta bort det. För att göra styling enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för guldkängor för dig. Låt oss dyka in.

Svart tunikatröja med matchande slim fit-jeans och guldbyxor


källa

För att starta den här listan med glänsande och attraktiva outfitidéer, låt mig visa dig en mycket minimal outfit som du kan ha på dig som både affärsavslappnad outfit och street outfit. För att forma detta utseende, använd bara en svart tröja med svarta jeans med smal passform. Koppla ihop dem med ett par guldmetalliska tossor för att komplettera det svala svart och guld-utseendet.

Vit fuskpälsjacka med vit fluga och guldkängor

vit fuskpälsjacka med vit fluga och guldkängor
källa

För att forma denna mysiga och ladylike outfit som du kan bära till cocktailparty eller andra semi-formella evenemang, kan du bära en vit fluga med en vit fuskpälsjacka för att skapa några fina lager. Kombinera dem med grå skinny jeans. Slutligen ha på dig ett par guld snörstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Svart kavaj med prickig blus och guldkängor

svart kavaj med en prickig blus och guldstövlar
källa

För att få denna snygga och lite vintage business casual outfit kan du bära en svartvit skjorta med prickar och en svart kavaj på toppen. Kombinera dem med grå, smal passande jeans. För skorna kan du bära ett par guldstövlar för att se elegant och snygg ut.

Svart knapp-up skjorta med smala jeans och guld stövlar

svart skjorta med knappar, smala jeans och guldstövlar
källa

Detta är en elegant och minimalistisk outfit som faktiskt är ganska lätt att ta av. Detta kan verka kontraintuitivt för de av er som tycker att guld är svårt att utforma. Använd en svart slim-fit skjorta med knappar och svarta skinny jeans för att utforma outfit. Använd guldkängor för att göra det coola utseendet.

Vit mock Neck tröja med ljusblå pojkvän jeans och guld stridsstövlar

vit mock-neck tröja med ljusblå pojkvän jeans och guld bekämpa stövlar
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna mysiga och lite pojkaktiga outfit. Bär en vit, tjock ribbstickad tröja med en imiterad halsringning. Kombinera den med ljusblå pojkvänjeans med knämuddar. För skorna kan du bära ett par guldmetalliska snörskor för att komplettera kläderna på ett unikt sätt.

Svart chiffongblus med läderficka och gyllene spetsiga stövlar

svart chiffongblus med läderficka och gyllene spetsiga stövlar
källa

Det här är en väldigt enkel och snygg business casual outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du börja med en svart smal chiffongblus på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och en svart läderhandväska. För skorna kan du bära ett par guldspetsiga tåstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Svart kall axeltröja med läderjackor och metalliska fotkängor

svart kall axel tröja med läder damask och metalliska stövlar
källa

Vanligtvis får en helt svart outfit dig att se lite seriös ut, men så är det inte med den här sexiga och mysiga outfit. För att uppnå detta utseende, använd en svart tjock kalltröja. Koppla ihop den med svarta läderbyxor. Kombinera dessa bitar med ett par guldkängor.

Svart och vit randig tröja med rippade jeans och guldstövlar

svartvit randig tröja med rippade jeans och guldstövlar
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du helt enkelt ha på dig en svartvitt, bred randig tröja med ljusblå pojkvänjeans. Bär en rodnande rosa ullrock över dessa delar. För skorna kan du bära ett par gula metalliska fotkängor för att komplettera utseendet.

Svart ullrock med rippade ankeljeans

svart ullrock med rippade ankeljeans
källa

Detta är en mycket snygg och minimalistisk casual casual outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Bär en svart tröja med en lång svart ullrock för det här utseendet. Koppla ihop dem med blå jeans med raka ben. Bär ett par guldstövlar för skorna för att ge outfit en glansig touch.

Svart skinnjacka med grå halsduk och vit tunikatröja

svart skinnjacka med grå halsduk och vit tunikatröja
källa

Läderjackan är en av de mest mångsidiga sakerna du kan få. Du kan till och med ta en lugn titt på den. Du kan till exempel ha på dig en vit tunikatröja med en grå halsduk och en svart skinnjacka i skinn. Koppla ihop dem med blå jeans och ett par guldstövlar.

Blushrosa maxiullrock med blus med blommönster och ljusblå skinny jeans

Blushing rosa maxi ullrock med en blus med blommönster och ljusblå skinny jeans
källa

För att uppnå det damliknande och professionella utseendet kan du bära en blekrosa blommblus och ljusblå skinny jeans. Använd en lång mörkrosa maxiullrock för snygga lager. För skorna kan du helt enkelt ha på dig ett par guldmetalliska fotkängor för att komplettera klädseln.

Svart grafisk t-shirt med midikjol och höga klackar i guld

svart grafisk t-shirt med hög midikjol och guldstövlar
källa

För att uppnå detta färgstarka och coola utseende kan du bära en svart, smal grafisk tee med en midjekjol med hög midja, rak, svart, gul och blå färg. Kombinera dem med en svart läderhandväska och ett par guldklackade fotkängor för ett snyggt och elegant utseende.

Grå tweed-blazer med svart tryckt t-shirt och spetsiga stövlar

grå tweed-kavaj med svart tryckt t-shirt och spetsiga stövlar
källa

För att uppnå detta lite lekfulla och unisexiga utseende kan du bära en svart grafisk t-shirt med en grå tweed-kavaj. Koppla ihop dem med svarta slim fit-jeans och ett par guldkängor. Bär en rolig och intressant blå, röd och vit randig totepåse för att komplettera utseendet.

Hoppas att du tyckte om de guldfördelar som jag delade med dig ovan. Det är verkligen roligt att se lite glansigt då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*