Hur man bär guld paljett shorts

Hur man bär guld paljett shorts

Idag ska jag prata om en väldigt iögonfallande och blank produkt, guldpallets shorts. Inte bara kan du bära dem till cocktailpartier för att ersätta dina typiska cocktailklänningar för att se unika och attraktiva ut, men du kan också integrera dem i dina gatukläder. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de vackraste avslappnade och semi-formella outfitidéerna för guld paljett shorts för dig. Låt oss nu titta på följande lista som jag har sammanställt.

Guld paljett shorts med vit kavaj & chambray skjorta

Guld Paljett Shorts Vit Blazer Chambray Skjorta
källa

Jag börjar listan med en liten överraskning åt dig. Du associerar sällan de guldfärgade shortsen med en arbetsdräkt, men på bilden ovan ser du att du faktiskt kan bygga en snygg halvformell arbetsdräkt runt dem. För att uppnå detta utseende, bär guldshortsen med en chambray-skjorta och en vit kavaj. Ett par svarta sandaler med klack är ett elegant tillskott till det här utseendet.

Vit chiffongskjorta med framficka och gyllene paljett shorts

vit chiffongskjorta med frontficka, shorts i guld med paljetter
källa

Här är ett mycket enkelt och elegant utseende som du kan bära för en cocktailparty eller en formell händelse. Det här är perfekt för dig som är chefer och chefer att se professionellt ut på ett företagsevenemang. För att uppnå det här minimala utseendet kan du helt enkelt para ihop en vit chiffongskjorta med en framficka och gyllene paljett shorts. Team dem med svarta klackar med öppen tå och en svart koppling.

Vit ärmlös halterneckblus med shorts i guld

vit ärmlös halterneckblus med gyllene shorts i paljetter
källa

Detta är en mycket elegant och feminin outfit. Det är också en lågmäld sexig, speciellt om du har fina axlar och krageben. För att forma denna outfit, använd bara en ärmlös vit halterblus och mini-paljett shorts. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå och en rosa läderhandväska för att komplettera detta underbara, minimalistiska utseende.

Guldshorts med svart västtopp

guld shorts svart väst topp
källa

Nu när vi har tittat på några halvformella eller till och med formella kläder, låt oss titta på en som är väldigt avslappnad. För att uppnå det avslappnade och snygga streetlooket kan du helt enkelt ha på dig en svart västtopp och para ihop den med en avslappnad passform av guldpallets shorts. För skorna kan du antingen bära nakna sandaler för ett mer feminint utseende, eller så kan du till och med bära vita sneakers för att se avslappnad och sportig ut.

Använd den med en grå t-shirt och svart överdimensionerad kavaj

grå t-shirt svart överdimensionerad kavaj
källa

Detta är ett kraftfullt och snyggt utseende som får dig att lysa på cocktailparty och formella evenemang. För de av er som är vana vid och älskar att klä sig på jobbet, här är en bra för er. Bär bara en grå t-shirt med gyllene paljett shorts. Bär en överdimensionerad svart kavaj över dessa bitar. Bär ett par silverklackar med öppna tå för att slutföra detta fantastiska utseende.

Mini-shorts i guld med kungsblå kavaj

guld mini-shorts kungsblå kavaj
källa

För en mer iögonfallande och glad look som inte innebär att visa upp mycket hud, här är en outfit att tänka på. Bär en svart västtopp med en kungsblå kavaj för toppen. Koppla ihop det med gyllene paljett shorts och silver spetsiga tå klackar för att slutföra outfit i stil.

Använd den med en ljusrosa blus med vid ärm

ljusrosa bredärmad blus
källa

Här är en luftig och blank outfit som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty, speciellt när alla andra har sexiga och snygga cocktailklänningar. Använd en ljusrosa blus med vida ärmar för denna outfit. Koppla ihop den med paljetter i guld och en ljusrosa spetsig tå. Du kan till och med bära ett armband i guld manschett för att göra din outfit mer blank och elegant.

Använd den med en ljusgrå t-shirt och svart kavaj

ljusgrå t-shirt svart kavaj
källa

För en avslappnad och underbar streetoutfit som är perfekt för utekvällar med tjejer eller vänner, kan du bära en ljusgrå t-shirt med en svart casual linneblazer som topp. Koppla ihop dem med gyllene paljett shorts och svarta öppna tå klackar för att göra utseendet komplett.

Använd den med en vit chiffongblus och en svart kavaj

vit chiffongblus svart kavaj
källa

Här är en mycket intressant outfit som ser både elegant och unisex ut. Du kan också ha på dig en vit chiffongblus med en kort och figurkramande svart kavaj och shorts i guld med paljetter. Mycket intressant, ha på dig ett par svarta oxfordskor för att ge outfit en unisex-touch.

Tvådelad uppsättning av guld och ljusrosa prickar

tvådelad uppsättning av guld och ljusrosa prickar
källa

Här är en underbar tvådelad uppsättning guld- och rosa prickar som består av en kortärmad crop top och matchande paljett shorts. Denna tvådelade uppsättning ser bara elegant och ungdomlig ut samtidigt. Du kan para ihop den med silverklackar med öppen tå och vara redo att lysa på cocktailparty och barnvagn.

Bär med svart kabelstickad tjock tröja

svart, grovstickad tröja
källa

För ett platt men ändå vackert utseende kan du helt enkelt bära shorts i guld med paljetter med en svart stickad tröja. För att avsluta denna outfit enkelt och rent, slå ihop bitarna med svarta ballerina-lägenheter och en svart läderhandväska.

Tvåfärgat shorts i guld med paljetter med vit chiffongskjorta

två tonade guld paljett shorts vit chiffong skjorta
källa

Här är ett par mycket unika och kreativt designade shorts. Det är en tvåfärgad shorts som kombinerar denimshortsen och de gyllene paljetterna. Du kan bygga en snygg och avslappnad outfit på den genom att bära en vit chiffongblus och svarta mockaskor.

Använd den med en svart löst sittande tröja och leggings

svarta löst sittande tröjor
källa

För de av er som tycker att guldfärgade shorts är för höga kan man faktiskt bära dem med svarta bitar för att mjuka upp glansen lite. Använd till exempel guldshortsen med en svart tröja med avslappnad passform, svarta leggings och svarta mockaklackar för att se underskattad men vacker ut.

Svart linne med guldbyxor i hög midja

svarta linne i guld med hög midja
källa

För att se avslappnad och reserverad sexig kan du helt enkelt ha på dig en midjeshorts med hög midja i guld med en svart västtopp. Kombinera dem med svarta ballerinor för en avslappnad touch.

Bär med guldbälte och svart väst

Guldbälte svart västtopp
källa

Det här är inte bara en annan outfit som består av de gyllene paljetterna och den svarta västtoppen. Det breda guldmetallbältet gör denna outfit till en unik outfit. Koppla ihop dem med svarta balettlägenheter för att komplettera denna eleganta och eleganta outfit.

Här är idéerna i outfit med paljetter i guld som jag verkligen vill dela med dig. Som ni kan se är det inte så svårt att forma eller ta av sig guldpallets shorts som det låter. Låt oss prova dessa outfitidéer och ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*