Hur man bär guld paljett jacka

Om du letar efter en elegant outfit att ha på dig till din nästa cocktailparty eller formella händelse men inte föredrar en klänning eller kjol, kan du krydda din byxdräkt med en guldfärgad jacka. Och ja, en guldpallettjacka kan också passa bra med en klänning eller kjol. Med saker som skinny jeans och läderjackor ser det helt enkelt snyggare och unikt ut. För att visa dig alla typer av glänsande sätt som jag kan utforma det har jag sammanställt några av de bästa guldjackorna med paljetter till dig. Låt oss komma in direkt.

Guld paillett lång jacka med vit mini shift klänning


källa

Ja, även om jag har sagt att en guldjacka med paljetter verkligen kan få byxkläder att se bra ut, kommer jag att börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning genom att visa en vacker kläddräkt. För att forma detta utseende kan du bära en vit mini-skiftklänning med en lång paljettjacka i guld. Koppla ihop dem med vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och elegant ut.

Guld avslappnad passform paljettjacka med vit tryckt t-shirt

gyllene paljettjacka med avslappnad passform och vit tryckt t-shirt
källa

För att se lite mer avslappnad ut, här är en outfit som är lämplig för semi-formella evenemang som du kanske vill prova. Bär bara en guldfärgad paljettjacka med en avslappnad passform och en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta läderstövlar för att se snyggare ut.

Guldjacka med paljetter och svarta skinny jeans

blazerjacka i guld med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en super chic svart och guld outfit som har en intressant konstnärlig känsla. Använd en guldjacka med paljetter för en topp och en svart tunikatopp. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta paljetterade ballerinor. Lägg nu till i en svart filthatt och en svart kuddväska i läder för konstnärlig touch.

Guldfärgad paljettjacka med svart damask

gyllene paljettjacka med damaskar i svart läder
källa

För att se smal och snygg ut, här är en fin outfit att bära för en cocktailparty. Bär en guldjacka med paljetter och en ny blus med en vit besättning som topp. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och svarta ballerinor för att se snygga och feminina ut samtidigt. Bär en svart läderhandväska för en särskilt elegant känsla.

Guldfärgad paljettjacka med blå mini-rippade jeansshorts

guldfärgad paljettjacka med blå mini-jeansshorts
källa

Det här är ganska ungdomligt och lite lekfullt att bära till en cocktailparty med denna outfit. Du bär vanligtvis inte ljusblå denimshorts som dessa till ett cocktailparty. Men den här gången verkar det fungera riktigt bra när det paras ihop med en vit topp, guldjacka med paljetter och ljusrosa klackar.

Paljettjacka med svarta mini-lädershorts

Paljettjacka med svarta mini-lädershorts
källa

Om du undrar om att sätta ihop paljetter och läder kan ge ett bra resultat, bör denna snygga och vackra outfit ge dig ett ganska bra svar. För att forma det här utseendet, använd en vit blus med en guldjacka med paljetter till toppen. Koppla ihop dem med svarta mini-lädershorts och svarta balettlägenheter för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Överdimensionerad paljettjacka med svarta skinny jeans

överdimensionerad paljettjacka med svarta smala jeans
källa

Detta är en elegant outfit som är perfekt för ett företagsevenemang eftersom det får dig att se bra ut utan att visa hud eller kurvor. För att forma det här utseendet kan du bära en överdimensionerad guldjacka med paljetter med en vit blus. Använd den med svarta skinny jeans, svarta klackar och en quiltad svart läderväska för att komplettera utseendet.

Bär den med en vit chiffongblus och ljusblå skinny jeans

vit chiffongblus och ljusblå skinny jeans
källa

Denna outfit ser å andra sidan mycket lättare och mer ungdomlig ut tack vare de ljusblå smala jeansen. Kombinera jeansen med en vit chiffongblus och en guldjacka med paljetter. Bär ett par guldspetsiga tåklackar och en rodnande rosa koppling för att komplettera utseendet på ett elegant sätt.

Bomberjacka i guld och svart paljett med vit V-ringad topp och jeans

bomullsjacka av guld och svart paljetter med vit V-ringad topp och jeans
källa

En vanlig guldjacka ser inte bara bra ut, en svart och guld paljettjacka kan se ganska unik och snygg ut, och den här bomberjackan är ett bra exempel på det. Kombinera den med en vit V-ringad t-shirt och mörkblå jeans. För att bli ännu mer märkbar, använd ljusröda klackar för att slutföra denna outfit.

Bomberjacka i guld med ljusrosa formad västtopp

gyllene bomullsjacka med paljetter med ljusrosa, figurkramande västtopp
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den snygga och pojkaktiga bomullsjackan med paljetter. Den här gången byggs en sexig outfit med låg vikt. Kombinera jackan med en ljusrosa, figur-kramande västtopp och en minikjol i svart läder. Kombinera dem med svarta mockaskor för en särskilt snygg touch.

Kort paljettjacka med vit tryckt T-shirt och läderjackor

Kort paljettjacka med vit tryckt T-shirt och läderjackor
källa

För att se mer naturligt och snyggt ut kan du bära en kort jacka i guld med paljetter och en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med damaskar i svart läder. Använd rosa och svarta öppna klackar för skorna för att göra denna outfit ännu mer unik.

Paljettjacka med volanger och blå jeans

Paljettjacka med volanger och blå jeans
källa

Detta är en vacker damliknande och kreativt designad guldfärgad jacka med paljetter. Den levereras med några snygga volangdetaljer i krageområdet. Du kan enkelt kombinera den med en vit t-shirt och blå skinny jeans. Ett par svarta ballerinaskor förenar denna outfit ren och snygg.

Guld paljettjacka med svart väst med V-ringning och matchande förkortade byxor

gyllene paljettjacka med svart V-ringning och matchande förkortade byxor
källa

Detta är en annan vacker, snygg outfit i guld och svart. För att forma det här utseendet kan du bära en svart v-ringad västtopp och svarta byxor med vida ben. Det skulle ha sett ganska bra ut. Ta den här outfit till en ny nivå genom att bära en guldjacka med paljetter. Använd ett par röda högklackade läder för att skorna ska se ljusa och attraktiva ut.

Hoppas att du gillar de gyllene paljettjacka-idéerna jag just delade med dig. För de av er som brukade tveka att bära guldföremål, förhoppningsvis kan den här listan ovan få dig att tänka igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*