Hur man bär guld loafers

Hur man bär guld loafers

För dig som älskar att mixa och matcha borde du redan veta hur dina skoval kan göra stor skillnad för ditt övergripande utseende. Idag ska jag prata om hur man utformar guldloffarna som får dig att se galen kreativ och attraktiv ut. Du får ett mycket bra resultat om du kombinerar dem med rätt delar. När du har på dig något som fångar ögat för skorna, håll vanligtvis resten av klädseln enkel för att balansera saker. Nu, för att bättre visa dig hur du stylar, låt mig visa dig några riktigt fina guld tofflor som jag har samlat in. Låt oss dyka in.

Svart kofta med vit tunikatopp och guld tofflor


källa

Låt mig först visa dig en ganska naturlig look som inte är så svår att ta av, till att börja med den här listan med iögonfallande och attraktiva outfitidéer. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart casual jacka över en vit tunikatopp. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par guld loafers för att komplettera outfit i stil.

Svart kavaj med röda byxor och guld tofflor

svart kavaj med röda, beskurna byxor och guld tofflor
källa

Även om den allmänna stilregeln är guldloffarna för att hålla resten av utseendet enkelt, kan vi ibland komma undan med regeln förutsatt att vi har gjort tillräckligt med försök och fel. För att uppnå detta skarpa utseende kan du bära en svart kavaj med en svartvit randig t-shirt. Kombinera dem med orange raka benbyxor och guld loafers för att komplettera det fantastiska utseendet.

Vit t-shirt med tre fjärdedelar med smala jeans och tofflor i guld

vit t-shirt med trekvartärmar, smala jeans och tofflor i guld
källa

Här är en avslappnad och luftig outfit som du kan ha på dig som en street outfit liksom en business casual outfit. För toppen är det bara att bära en vit t-shirt med trekvartärmar och en vit halsduk. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par guldmetalliska loafers för att lägga till en glansig touch till det närmaste utseendet.

Svart kavaj med vit lång väst och metalliska tofflor

svart kavaj med vit lång väst och metalliska tofflor
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som också kan ses som en semi-formell borderline-outfit. För att uppnå det coola och lite seriösa utseendet kan du bära en svartvitt tryckt tröja med en svart kavaj och lägga till ytterligare ett lager genom att bära en vit överdimensionerad väst. Koppla ihop dem med svarta ankelchinos och ett par guldmetalliska loafers för att komplettera utseendet.

Elfenbenskabelstickad Longline-kofta med blå slim fit-jeans och guldloafers

Elfenbenskabelstickad långjacka med blå slim fit-jeans och loafers i guld
källa

För att forma det flickaktiga och tilltalande utseendet kan du bära en vit V-ringad t-shirt med avslappnad passform och en lång elfenbenskabelstickad kofta för toppen. Kombinera dem med blå, smal passande jeans. För resten av utseendet kan du bära ett par guld loafers och en mörkgrön rutig läderhandväska för att komplettera outfit på ett avslappnat och snyggt sätt.

Orange knapp-up skjorta med blå slim fit jeans och metalliska skor

orange skjorta med knappar, blå slim fit jeans och metalliska skor
källa

Här är en super enkel och ren outfit. Som du kan se från ett av de föregående exemplen ser den orange färgen ganska bra ut med guldfärgen. I detta fall väljs en orange chiffongskjorta med knappar för att kombinera med blå, smal passande jeans. Lägg till ett par metalliska loafers för att göra outfit mer attraktivt.

Svart casual blazer med vertikalt randig chiffongblus och metalliska tofflor

svart casual blazer med vertikalt randig chiffongblus och metalliska tofflor
källa

En av de bästa färgerna som passar mycket bra med färgen på guld är svart. För att forma detta svala och mörka utseende kan du bära en svart casual blazer med en svartvitt vertikal randig blus för toppen. Koppla ihop dem med svarta chinos och ett par metalliska loafers för att se skarpa och rena ut.

Vit tröja med blå skinny jeans och guld, rundade tåskor

vit, passande tröja med blå skinny jeans och guld loafers med rundade tår
källa

Ibland är mindre mer. Denna outfit är en perfekt demonstration av det kloka ordspråket. För att forma just det klädseln kan du helt enkelt ha på dig en vit bodycon-tröja med blå skinny jeans. Kombinera dem med ett par guldmetalliska, matta tofflor med rundade tår så att outfit ser lite mer attraktivt ut.

Svart kavaj med matchande blus och jeans med muddar

svart kavaj med matchande blus och manschettjeans
källa

För att se cool, mörk och stilren ut, bör du bära ett par guld loafers med svarta och svarta delar. Bär en svart blus med knappar och en svart kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta muddade jeans. Slutligen bär ett par guld loafers för att förbättra det helt svarta utseendet.

Vit stickad tröja med svarta supermager jeans

vit stickad tröja med svarta supermager jeans
källa

Här är ytterligare ett bra resultat när du kombinerar metallskor med en mycket enkel och mysig outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit bodycon-stickad trickvartärmtröja och svarta skinny jeans. Kombinera dem med metalliska tofflor eller oxfordskor för att komplettera det fantastiska men enkla utseendet.

Ljusrosa, tjock kofta med svarta läderbyxor och metalliska tofflor

Ljusrosa, tjock kofta med svarta läderbyxor och metalliska tofflor
källa

Detta är en mycket damliknande outfit tack vare användningen av den rosa färgen. För att forma det här luftiga utseendet kan du bära en ljusrosa lös passform och överdimensionerad kofta med en ljusrosa t-shirt. Lägg till en rodnande rosa stickad halsduk för att göra den ännu mer feminin. För resten av utseendet, använd svarta läder leggings och ett par guld loafers för att komplettera det anmärkningsvärda utseendet.

Grå kofta med leopardtrycksduk och tofflor i guld

grå kofta med halsduk med leopardtryck och tofflor i guld
källa

För att skapa detta mysiga och lite sofistikerade utseende är allt du behöver göra att bära en vit t-shirt med en avslappnad grå kofta och en leopardtrycksduk. För den nedre delen av kläderna, använd svarta slim-fit ankeljeans och ett par guldmetalliska loafers för att komplettera kläderna skarpa och glänsande.

Blushrosa longline-kofta med kungsblå halsduk och tofflor i guld

rodnande rosa longline-kofta med kungsblå halsduk och tofflor i guld
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se dam- och snygg ut samtidigt. För toppen bär du en vit topp med halsringning, rodnande rosa lång kofta och en kungsblå halsduk för att se skarp och feminin ut. För resten av klädseln, använd gråblå manschett med pojkvän och guldfärgade loafers för att fylla på denna coola look.

Hoppas att du gillade de gyllene tofflorna som jag just delade med dig i listan ovan. Färgen på guld är inte så svår att ta bort som det låter. Följ bara några av idéerna ovan så kommer du att göra det bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*