Hur man bär guld halsduk

För dig som är lite tveksamma till att ha på dig guld som en del av din outfit bör du tänka två gånger efter att ha läst det här blogginlägget. Idag ska jag prata specifikt om hur man stylar guldhalsduken, som kan få dig att se skarp och attraktiv ut, och det är förvånansvärt lätt att utforma och dra av. Medan vissa av er fortfarande inte gillar den solida guldhalsduken finns det andra halsdukar som använder guldfärgen på ett mer subtilt sätt. För att göra det lättare för dig, ska jag visa dig några riktigt fina idéer till halsdukar i guld som jag har samlat in. Låt oss titta på dem.

Vit långremsväst med silkehals i svart och guld


källa

Låt mig börja den här listan över coola och unika outfitidéer med en semesterdräkt. För att forma detta uppfriskande och konstnärliga utseende kan du bära en vit lång väst med en vit chiffonglinne och en svart och guld sidenhalsduk för toppen. Koppla ihop dem med gröna byxor med smal passform och vita sandaler för att slutföra kläderna.

Svart tröja med smala jeans och en tribal halsduk i guld

svart tröja med smala jeans och guld- tribal halsduk
källa

För dig som tycker att guld fortfarande är för svårt att bära, bör du inse att många av de ”guld” halsdukarna faktiskt är ljusgula eller ljusorange halsdukar. Det liknar fallet där LA Lakers-tröjan kallas en lila och guldtröja, medan det tekniskt sett är en lila och ljusgul tröja. I vilket fall som helst kan du bära en guldtribla för att forma denna outfit. Tryckt halsduk med svart stickad mössa för toppen. Använd den med svarta skinny jeans och svarta stövletter i läder för att avsluta din outfit i stil.

Chiffong ljusgrå och guld halsduk med gul jacka


källa

Detta är en mycket fin halsduk. I detalj är det en ljusgrå chiffongduk med några söta gyllene prickiga detaljer. Kombinera den med en grå t-shirt och en gul kavajjacka. För resten av kläderna kan du bära marina skinny jeans och ett par svarta balettlägenheter för att göra kläderna snygga och rena.

Vit långärmad T-shirt med en guld- och grå rutig filt halsduk

vit långärmad T-shirt med guld och grå rutig filt halsduk
källa

För att forma denna enkla och luftiga outfit, perfekt för hösten, kan du bära en vit långärmad slim-fit t-shirt med en grå och guld rutig ull filt halsduk. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bära ett par bruna läderstövlar för att göra det coola utseendet.

Blå och vit prickig skjorta med en gyllene oändlig halsduk

blå och vit prickig skjorta med guld infinity halsduk
källa

Detta är en söt men härlig outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en blå och vit skjorta med prickade knappar. Koppla ihop den med en guld oändlig halsduk. För resten av kläderna kan du bära marina skinny jeans och ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera klädseln.

Svart kavaj med en tunn gyllene halsduk och en ljusrosa mini chiffongklänning

svart kavaj med en tunn gyllene halsduk och en ljusrosa mini-chiffongklänning
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna enkla svart och rosa casual casual outfit. Använd en ljusrosa mini-chiffongskiftklänning som mittpunkten i klädseln. Koppla ihop den med en svart kavaj och en guld halsduk. När det gäller skorna kan du hålla sakerna väldigt enkla och ladylike genom att bära ett par ljusrosa klackar.

Mörkblå kavaj med gyllene paljettfärgad halsduk och smala jeans

mörkblå kavaj med en gyllene paljettduk och skinny jeans
källa

För att forma denna snygga och unika outfit kan du bära en svart blus med scoop-hals, en marinblå kavaj och en solid guldfärgad fransduk på toppen. Kombinera dem med ett par mörkblå, matchande skinny jeans. För skorna kan du bära ett par blå spetsiga klackar som passar perfekt till resten av kläderna.

Blushrosa ullrock med svart mini-skiftklänning

Blushing rosa ullrock med svart miniklänning
källa

Lite överraskande kan du faktiskt skapa en reserverad men ändå vacker outfit runt en guldhalsduk. I det här fallet kombineras den gyllene halsduken med en rödrosa ullrock och en svart miniklänning. Koppla ihop dessa bitar med strumpor och ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att göra det fantastiska utseendet.

Vit, figur-kramande kortärmad T-shirt med en infinity-halsduk i guld och svart

vit, siffra kortärmad T-shirt med guld och svart tryckt infinity halsduk
källa

För att uppnå det glada och unika gatutseendet, här är vad du vill göra. Bär en vit t-shirt med en guld- och svarttryckt infinity-halsduk. Team dem med ljusblå pojkvän jeans. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att göra kläderna snygga.

Halsduk i guld med en grön tröja och mörkblå skinny jeans

gyllene halsduk med grön kofta och mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå detta mysiga och attraktiva utseende kan du bära en grön tröja med en guldstickad fransduk. Det är faktiskt ganska sällsynt att se en guldstickad halsduk. Resultatet ser faktiskt överraskande bra ut. För resten av utseendet kan du bara bära mörkblå skinny jeans och ett par ljusrosa klackar för att se mer ladylike ut.

Chiffong halsduk med guld och svart leopardmönster, svart kofta och tvättade shorts

Chiffong halsduk med guld och svart leopardmönster, svart kofta och tvättade shorts
källa

För att bilda denna super unika lagerlagring kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart kofta och en svart och guld leopardmönstrad halsduk. Kombinera dem med en vit och ljusblå kraftigt tvättad mini jean shorts. Koppla ihop dem med svarta leopardmönstrade leggings och lägenheter för att komplettera utseendet.

Mini-klänning med gul passform och flare med orange och guld halsduk

gul miniklänning med passform och flare med orange-guld halsduk
källa

För att skapa detta helt glada utseende kan du bära en citrongul passform och flare miniklänning med en orange och guld chiffongduk. Koppla ihop dem med ett par ankelstövlar från kamel för att komplettera detta iögonfallande utseende.

Här är de idéer som jag vill presentera dig för. Prova och det här är faktiskt en utmärkt utgångspunkt för att lära dig att bära guld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*