Hur man bär gula shorts

Hur man bär gula shorts

Det finns tillfällen när du av någon anledning känner dig så glad och vill uttrycka och dela den lycka genom dina kläder. Ett mycket enkelt sätt att göra detta är att bära något gult. Och mer specifikt ska jag prata om hur man bär de gula shortsen. Anledningen till att de gula byxorna är så lätta att forma och ta av, även av er som inte är vana vid att bära ljusa färger, är att de vanligtvis kommer i form av jeansshorts eller linneshorts, något du redan har använt en massa. Vad du håller på att se är några av de bästa gula shorts-idéerna jag har sammanställt. Låt oss hoppa direkt in.

Vit halter-topp med gula mini-shorts med hög midja


källa

Låt oss börja den här listan med glada utseendeidéer med en mycket uppfriskande outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit halter-topp med gula mini-shorts med hög midja och elastisk midja. Använd ljusrosa ankelremmar med öppen tå för en feminin touch.

Vit knapp-up skjorta med gula mini-jeansshorts

vit skjorta med knappar och gula mini-shorts
källa

Om din arbetsplats inte har en riktigt strikt klädkod, här är en mycket trevlig outfit att ha på sig vardagligt på fredagar. För att slutföra den här kläderna, använd en vit och röd randig skjorta med knappar och gula mini-jeansshorts. Fyll kläderna med nakna sandaler för att se mer uppfriskande ut.

Blå randig knapp-up skjorta med gula, flytande shorts

blå randig skjorta med knappar och gula, flytande shorts
källa

För att se lite snyggare ut kan du ha på dig något överdimensionerat för toppen. Till exempel kan du bära den här blå och vita randiga skjortan med knappar. Koppla ihop den med gula flytande shorts. Bära svarta loafers med spetsig tå för att slutföra kläderna på ett enkelt och rent sätt.

Kungsblå chiffongvästtopp med gula och vita randiga shorts

kungsblå chiffongväst med gula och vita randiga shorts
källa

Här är en super chic outfit som du kan ha på dig för att arbeta och dejta. För att uppnå detta utseende, bär en kungsblå ärmlös topp i chiffong för att få folks uppmärksamhet. Koppla ihop den med gula och vita horisontellt randiga shorts, en brun axelväska i läder och ett par guldklackar med öppen tå för att se ännu mer iögonfallande ut.

Mörkblå och vit randig trekvartärmad t-shirt med gula shorts

mörkblå och vit randig T-shirt med gula shorts
källa

Låt oss nu ta fram en av de mest ikoniska produkterna i den avslappnade street outfit-världen. Det magiska föremålet som du ser hela tiden är den mörkblå och vita randiga långärmade t-skjortan. Koppla ihop den med gula shorts, en gul läderhandväska och ljusrosa sandaler för att se uppfriskande och glad ut.

Vit ärmlös blus med gula mini-shorts med kantad fåll

vit ärmlös blus med gula minishorts med en kantad kant
källa

Ibland är det de små detaljerna som kan ta kläderna till en annan nivå. I det här fallet är det den skulpterade fålldetaljen i de gula shortsen som gör att outfit ser snyggare ut. Kombinera shortsen med en vit ärmlös blus och nakna sandaler för att komplettera den här ladylike och enkla looken.

Vit chiffong ruffle väst topp med flytande shorts

vit chiffong ruffle väst topp med flytande shorts
källa

Denna vita topp har också några snygga detaljer. Det är en vit chiffongvästtopp med två lager volangfåll. Kombinera toppen med en gul, flytande mini-shorts för att se ljus och glad ut. Gör kläderna ännu ljusare genom att bära en neonrosa läderhandväska och rodna rosa klackar.

Rosa ärmlös knäppningskjorta med citrongula shorts med hög midja

rosa ärmlös skjorta med knappar och citrongula shorts med hög midja
källa

Här är en annan rosa och gul outfit som ser både feminin och glad ut. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös skjorta med rosa knappar. Koppla ihop den med gula minishorts och ett smalt läderbälte. Slutligen ha på sig vinröd loafers istället för klackar för att se mer avslappnad och luftig ut.

Använd en ärmlös blus i svart chiffong och en svart filthatt

ärmlös blus i svart chiffong och svart filthatt
källa

Detta är en unik outfit som du vill ha på dig på semester. För att uppnå det här coola och lite konstnärliga utseendet kan du ha på dig en svart ärmlös chiffongblus och para ihop den med gula korsade mini-shorts. Använd svarta stövlar med öppna tår och en svart filthatt för att lägga till konst i din outfit.

Blå chambray button up skjorta med gula shorts

blå chambrayskjorta med knappar och gula shorts
källa

Här är ett snyggt och relativt högt profilerat utseende tack vare den gula uttalandekedjan. För resten av kläderna, bär en blå chambray-skjorta med gula shorts och ett svart bälte. Bär ett par röda balettlägenheter för att slutföra kläderna på ett rent och enkelt sätt.

Vit chiffong långärmad skjorta med gula flödande shorts

vit chiffong långärmad skjorta med gula, flytande shorts
källa

Här är en snygg affärsavslappnad outfit. För att göra en gul shortsdräkt mer lämplig för jobbet kan du para ihop de gula shortsen med eleganta bitar som den här vita chiffongskjortan med knappar och elfenbenskopplingen. Använd rosa spetsiga klackar för att göra outfit elegant och feminint.

Vit knapp upp skjorta med gula denim mini shorts

vit skjorta med knappar och gula jeansshorts
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att uppnå detta luftiga utseende kan du bära en lite överdimensionerad vit knappad skjorta och gula jeansshorts. Kombinera dessa bitar med en brun axelväska i läder och ett par grå mockaskor för att ge utseendet en elegant touch.

Ljusgula shorts med ärmlös topp med vita, rosa och blå tandade kanter

Ljusgula shorts med ärmlös topp med vitrosa och blå kammade kanter
källa

Detta är en mycket flickaktig och vacker outfit som är perfekt för hangouts och dejting. Den perfekta kombinationen av en valsad överdel i valsad, vit, blå och rosa med blommiga tryck och ljusgula minishorts för att komplettera denna outfit. Bär en elfenben axelväska och svarta remmar sandaler för att se avslappnad och uppfriskande.

Vit västtopp med minishorts och stråhatt


källa

Här är en uppfriskande outfit som är perfekt för en strand-hangout. Bär bara en vit västtopp med gula minishorts. Bär silver sandaler och en stråhatt för att se ännu mer uppfriskande ut.

Svart överdimensionerad t-shirt med gula jeansshorts

svart överdimensionerad t-shirt med gula jeansshorts
källa

Här är ett mycket snyggt sommarutseende. Bär bara en svart överdimensionerad t-shirt till toppen och para ihop den med gula mini-jeansshorts. Bär gula och svarta sandaler och en svart läderhandväska för att komplettera denna unika och eleganta outfit i bara gul och svart.

Här är outfitidéerna för gula shorts som ser uppfriskande och vackra ut. Viktigast är att det inte är svårt att ta av sig dessa kläder alls. Ge det ett försök och se lyckligare ut och få mer energi till livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*