Hur man bär gula jeans

Hur man bär gula jeans

Jag tror att det är säkert att satsa på att de flesta av er aldrig har använt gula jeans. De flesta som tycker om att ha på sig blå eller svarta jeans älskar bara det faktum att de är så lätta att utforma att de kommer att se bra ut med nästan vilken topp du än bär. Idén att bära gula jeans låter bara för galen. Jag håller med i viss utsträckning, det skulle vara för mycket att bära gula jeans varje dag, men de är definitivt roliga att ha då och då för att krydda ditt utseende. För blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa sätten att utforma gula jeans, så förhoppningsvis kan du komma igång på denna galna och roliga resa med gula jeans.

En axelgrå tröja med korta gula skinny jeans


källa

Gula jeans känns väldigt annorlunda än typiska blå eller svarta jeans. De ser bara mer uppfriskande och glada ut. Som ett exempel på ett uppfriskande utseende kan du bära korta gula jeans med en stickad tröja från axeln. Komplettera den återhållna sexiga klädseln med silverklackar. Detta är en så minimal och underbar grå och gul outfit att det bara gör att du sticker ut från mängden.

Svart rutig skjorta med knappar med gula jeans

svart rutig knappskjorta gula jeans
källa

Du kan också prova ett snyggare utseende genom att bära de gula jeansen med något svart. Kombinera de gula jeansen med en svart rutig skjorta med knappar. Använd grå klackar med öppen tå för att ge outfit en elegant touch.

Bär med vit knapp upp skjorta & fotkängor

vita knäppta skjorta fotkängor
källa

Denna enkla outfit består av en vit skjorta med knäppning, gula skinny jeans och kamelskydd. Baserat på kläderna kan du se skillnaden de gula jeansen kan göra. Tänk dig att du bär denna outfit med gula jeans ersatta med blå jeans eller svarta klänningbyxor. Det skulle fortfarande ha varit en snygg outfit, men lite ointressant. Det är bra att ha den säkra och snygga versionen för det mesta när den är avsedd att användas på jobbet, men se till att du byter upp saker då och då bara för skojs skull.

Bär med skjorta med knappar och grå kofta

Knappgrå kofta
källa

För en feminin business-casual outfit kan du bära en ljusgrå och vit randig skjorta med en grå kofta som topp. Kombinera dem med gula skinny jeans och nakna sandaler. Ett brett brunt läderbälte som skapar den lilla åtskillnaden mellan den grå och gula undersidan gör att du ser slankare och smartare ut.

Använd den med en vit tunikatopp och en jeansjacka

vit jeansjacka med tunikatopp
källa

Här är en avslappnad street look som är särskilt bra för våren eller hösten. Bär en vit tunikatopp med en jeansjacka för toppen. Använd gula skinny jeans och ljusgula klackar för skinkorna. Ett långt, snyggt halsband kan ge utseendet karaktär.

Jeansskjorta med gula skinny jeans

Jeansskjorta med gula skinny jeans
källa

Denimjackan passar inte bara bra med gula jeans utan också jeansskjortan. Du kan bara ha på dig denimskjortan och gula kala jeans för ett enkelt och rent utseende.

Svart kortstickad tröja med citrongula jeans

svart kort stickad tröja gula jeans
källa

Färgkombinationen svart och citrongul är helt enkelt uppfriskande och iögonfallande. För en uppfriskande och lågmäld sexig look kan du bära en svart beskuren stickad tröja med citrongula skinny jeans och svarta ballerinor. Så enkelt som denna outfit ser ut kommer den att ta mycket uppmärksamhet.

Vit stickad tröja med gula skinny jeans

vit stickad tröja gul skinny jeans
källa

De tycker att en röd och vit outfit har en intensiv julkänsla, precis som en gul och vit outfit. För att uppnå detta bedårande och säsongsbetonade utseende, använd bara en vit stickad tröja med gula jeans och vita klackar. Detta är en vacker och enkel outfit som är perfekt för en avslappnad husfest.

Bär med White Top & Navy Blazer

gul jeans vit topp marinblå kavaj
källa

För en relativt professionell arbetsutrustning kan du bära en vit topp och en marinblå kavaj för toppen. Kombinera dessa bitar kreativt med gula jeans och gepardklackar. Dessa bitar, som verkar helt oberoende och överraskande, smälter mycket bra ihop för att skapa detta fantastiska utseende.

Bekväm vit tröja med halva ärmar och bruna bandiga sandaler

bekväma vita pullover remmar sandaler med halva ärmar
källa

För en luftig tjej bredvid kan du välja en löst sittande vit halvärmad tröja som passar med de gula skinny jeansen. Bär ett par bruna sandaler i boho-stil för att ge outfit en elegant touch.

Bär med jeansjacka och chambray-skjorta

Chambray-skjorta i jeansjacka
källa

Om du vill utforma gula jeans ännu mer naturligt bör du prova gula jeans med en ljusgul färg. För ett naturligt och elegant utseende kan du bära de ljusgula jeansen med en chambray-skjorta och en jeansjacka. Ett par nakna klackar med öppna tår passar perfekt med resten av kläderna.

Gula skinny jeans med svartvitt randig T-shirt och kavaj

gul skinny jeans svart och vit randig t-shirt blazer
källa

Bär en svartvit randig t-shirt med en svart kavaj för ett snyggt utseende. Kombinera dem med senapgula skinny jeans och svarta öppna tåklackar med fotled. Du kan se smal och elegant ut med denna outfit.

Bär den med en långärmad, beskuren svartvit randig t-shirt

långärmad, kortklippt svartvit randig t-shirt
källa

För en fantastisk semester, ha på dig en svartvit randig kort t-shirt med gula jeans med hög midja. Komplettera din outfit med svarta mocka klackar med öppen tå och en stråhatt.

Använd den med svarta knähöga läderstövlar

svarta knähöga läderstövlar
källa

Nu när vi har pratat om några outfitidéer som antingen inkluderar klackar eller sandaler, låt oss prata om en mer unik som innehåller stövlar. För att uppnå detta snygga utseende, slå ihop en svart kabeltröja med gula skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar i knähöjd.

Använd den med en vit kofta och senapsklack

vita kofta senapsklackar
källa

Bär en grå satin topp med en vit kofta för en feminin look. Bär gula senapsklädda jeans för att göra det unika och vackra utseendet på botten.

Här är de gula jeans-outfitidéerna som jag ville dela med dig. Jag hoppas att du gillar idéerna och att du kommer att prova några av kläderna. Om du gillar det här blogginlägget kan du också kolla in de tusentals outfitidéerna som du hittar på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*