Hur man bär gul tröja

Hur man bär gul tröja

Ibland tar det inte mycket att se glad ut och ge dig själv lite mer energi för att komma igenom en tuff dag. En enkel sak som den gula tröjan kan göra just det. En del av er kanske tycker att gul är en färg som är väldigt svår att utforma och placerar den i samma kategori som orange, röd och chockerande rosa, etc. Jag skulle påstå att det faktiskt är en färg som är väldigt lätt att bära och dra och jag kommer att bevisa det med massor av bilder senare i detta blogginlägg. Vad du ska se är några riktigt fina gula idéer för tröja outfit som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Gul stickad tröja med stickade och ribbade pojkvänjeans

gul kabel stickad tröja med trasiga pojkvän jeans
källa

Om du bara kan bära ett föremål med pojkvänjeans och fotkängor och sedan ser bra ut, är det säkert att säga att det här är väldigt lätt att forma. I det här fallet är det magiska föremålet den gula, tjocka stickade tröjan med en uppstående krage. Bär den med blå pojkvän jeans och svarta mocka ankelstövlar för att komplettera utseendet.

Gul stickad tröja med svart filthatt

gul stickad tröja med svart filthatt
källa

Låt oss nu titta på en mer kreativ och konstnärlig outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en gul stickad tröja med marina skinny jeans och ljusgrå mockaskor. Här kommer den unika delen. Kombinera med en leopardtryckkoppling och en svart filthatt för en konstnärlig twist.

Vit skjorta med en gul tröja och rutiga byxor

vit skjorta med knappar, gul tröja och rutiga byxor
källa

Du kan definitivt ha en gul tröja på jobbet. Ett mycket mysigt och elegant alternativ är att bära en passande gul tröja och lägga den över en vit knappad skjorta. För att se mer unikt ut kan du bära svarta och vita rutiga byxor och svarta spetsiga klackar för att komplettera det här affärsavslappnade utseendet.

Gul chucky stickad tröja med V-ringning och blå skinny jeans

Gul grovstickad tröja med V-ringning och blå skinny jeans
källa

Detta är en riktigt snygg outfit och visar hur man bär en tjock tröja lång och smal. Du kan också bära en gul, tjock V-ringad tröja och delvis stoppa den i blå skinny jeans. Bär grå ankelstövlar med mocka i mocka för att ge skorna en snygg touch.

Halvärmad tröja med bälte över gul t-shirt med långa ärmar

Halvärmad tröja med bälte över en gul T-shirt med långa ärmar
källa

För att se mer elegant ut på jobbet, överväga att bära ett bälte runt din tjocka tröja så att midjan ser tydlig ut och får dig att se smartare och smalare ut. Till exempel kan du bära den här gula halvärmade tröjan med kåpan över en gul långärmad T-shirt och linda den med ett svart bälte. Använd den med en svart knälång kjol och klackar med leopardtryck för att göra utseendet komplett.

Gul ribbad tröja med mörkgrå skinny jeans

gul ribbad tröja med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå ett mycket enkelt och snyggt affärsavslappnat utseende, här är en outfit som är ganska lätt att ta av. För toppen är det bara att bära en gul ribbad, lätt överdimensionerad tröja. Koppla ihop den med mörkgrå skinny jeans och svarta läderstövlar. En korsväska i svart läder är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Tröja med halsringning, vita skinny jeans och bruna stövlar


källa

Om du inte använder en citrongul tröja, kan du prova en senapsgul tröja istället. Bär en senapsgul tröja och vita skinny jeans med denna outfit. Kombinera dessa bitar med ankelstövlar i kamelmocka för att se mer feminina ut.

Gul tröja med vit och svart prickig skjorta

gul tröja med vit och svart prickig skjorta
källa

För en mer ungdomlig och flickaktig look kan du bära en gul tröja över en vit och svart skjorta med prickar. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och svarta klackar för att komplettera utseendet. Du kan också bära ett uttalandehalsband för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Mock Neck tröja med lång marinblå och grön rutig halsduk

Mock Neck tröja med en lång mörkblå och grön rutig halsduk
källa

Detta är en väldigt snygg och glad lagerlagring. För att uppnå detta kan du bära en gul tröja med en ståkrage och en mörkblå och grön lång rutig halsduk som når strax ovanför knäna. Kombinera dessa bitar med gråblå skinny jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka.

Gul ribbad tröja med svart skjorta och smala jeans

gul rippad tröja med svart skjorta och smala jeans
källa

Gult och svart är en mycket vacker och snygg kombination. För att applicera detta på din outfit kan du bära en gul ribbstickad tröja med en svart knappad skjorta för toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor för en snygg och ren finish.

Bär den med svarta smala byxor och klackade stövlar

svarta rörbyxor och stövlar med klackar
källa

För att få dig att se längre och smalare ut kan du använda ett litet trick för att bära höga byxor för att visuellt flytta midjan uppåt. Till exempel kan du bära en relativt kort gul tröja med svarta smala byxor. När det gäller skor, lägg till svarta mocka klackade stövlar till ekvationen.

Gul, tjock tröja med minikjol och svart filthatt

gul, tjock tröja med minikjol och svart filthatt
källa

För att se mer konstnärligt och unikt ut är det ett bra alternativ att lägga till en svart filthatt i din outfit. Till exempel, för att forma den här snygga outfit kan du bära en gul tjock stickad tröja med en svart minikjol. Kombinera dem med svarta korta stövlar i mocka och en svart filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Använd den med vita höghöjda vita jeans och svarta stövlar

vita vita jeans och svarta raka stövlar
källa

Här är en sexig och mysig outfit som är perfekt för dejting. För att forma det här utseendet kan du bära en gul tröja med en axel och para ihop den med vita, höga midja, raka jeans. Använd svarta läder ankelstövlar för skorna för att ge lite stil till utseendet.

Ribbad gul tröja med svarta, beskurna byxor

Ribbad gul tröja med svarta, beskurna byxor
källa

För att skapa detta enkla och snygga utseende kan du välja en gul ribbstickad tröja och stoppa den i svarta högklippta vidbyxor. För att komplettera denna outfit ännu mer elegant och attraktiv, para ihop svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor för att komplettera utseendet.

Gul tröja med blå rippade jeansshorts och floppy hatt

gul tröja med blå minishorts i rippad denim och floppy hatt
källa

För ett ungdomligt och snyggt utseende kan du helt enkelt ha på dig en gul tjock tröja med blå shorts med mini-jeans. För resten av kläderna, använd vita sneakers och en svart diskett hatt för att se avslappnad och lekfull ut.

Jag hoppas att du gillar idéerna med gula tröjor ovan. Förhoppningsvis kommer du efter dessa coola kläder att vara överens om att den gula tröjan är väldigt lätt att ta av. Prova bara dessa kläder och se hur mycket lyckligare du kan se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*