Hur man bär gul skjorta

Hur man bär gul skjorta

För dig som älskar eller behöver bära den vita skjortan med knappar, vanligtvis som en del av en affärsavslappnad outfit, kommer du att älska dagens tema om du vill se mer glad ut då och då. Idag ska jag prata om hur man stylar den vackra och uppfriskande gula skjortan. Liksom den vita skjortan är den gula ganska lätt att forma och ta av. Du kan para ihop den lika enkelt som smala jeans och klackar, och resultatet är vanligtvis riktigt bra. För att visa dig fler stylingalternativ har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för gula skjortoutfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Gul skjorta med blushrosa kavaj och muddade mörka jeans


källa

Som nämnts tidigare är ett mycket typiskt sätt att bära den gula skjortan att helt enkelt para ihop den med smala jeans. För att starta den här listan över glada outfitidéer kommer jag att visa dig ett snyggt och snyggt lager. Bär en gul skjorta med en rodnande kavaj för toppen. Koppla ihop dem med marinblå manschettjeans och rosa klackar för att göra utseendet komplett.

Gul knäppt skjorta med en svart, utsvängd mini veckad kjol

gul skjorta med knappar och svart, flared mini och veckad kjol
källa

För att se mer elegant och damligt ut på jobbet kan du bära en kjol istället för jeans. Du kan till exempel ha på dig en gul skjorta med knappar och en svart mini-veckad kjol. Använd bruna ballettlägenheter i mocka och en svart läderkoppling för att se både snygg och vacker ut.

Gul knäppningskjorta med svarta chinos och sandaler

gul skjorta med knappar, svarta chinos och sandaler
källa

För att se lite mer avslappnad, men ändå mycket professionell på jobbet, kan du prova denna outfit. Bär en skjorta med citrongul knappar och lägg den löst i svarta chinos med en avslappnad passform. Använd svarta klackade sandaler för att se smala och eleganta ut. Slutligen lägg till en svart läder axelväska till mixen för att se elegant ut.

Gul halsskjorta med grå chambray-skjorta och mörka jeans

gul halsringningskjorta med grå chambray-skjorta och mörka jeans
källa

Här är en kort kortärmad skjorta som ser mer ut som en polotröja. Du kan bära en grå chambray-skjorta som om det var en jacka. Kombinera dessa bitar med mörka skinny jeans och ett brunt brett läderbälte. För skorna kan du helt enkelt bära ljusrosa klackar för att komplettera outfit med en damliknande touch.

Ljusgul knäppt skjorta med grå jeans med smal snitt

ljusgul skjorta med knappar och grå smala jeans
källa

Istället för att ha mer typiska och populära mörkblå skinny jeans, låt oss se hur grå jeans ser ut med den gula skjortan. För att uppnå detta unika utseende, ha en citrongul skjorta med knappar och grå, otvättade, smala jeans. Bär rodna rosa läderskor för att se snygga och feminina ut.

Gul knäppt skjorta med ljusgrå kavaj och smala jeans

gul skjorta med knappar, ljusgrå kavaj och smala jeans
källa

För att bilda denna bedårande och luftiga lager i lager kan du bära en ljusgul skjorta med knappar och en ljusgrå kavajjacka till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Använd silvermetalliska spetsiga klackar och en elfenbenskinnekoppling för att göra din outfit stilfull.

Senapsskjorta med svart crop topp och jeansshorts

Senapsskjorta med svart crop topp och jeansshorts
källa

Här är en snygg och lågmäld sexig outfit som använder en gul skjorta som jacka. För att forma det här utseendet kan du bära en svart crop top med ett par blå jeansshorts. Koppla ihop den med en överdimensionerad senapgul pojkvänskjorta som bärs som en jacka. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna på ett ungdomligt sätt.

Gul blus med camojacka och overknee stövlar

gul blus med kamouflagejacka och overknee stövlar
källa

För att skapa denna snygga street outfit i pojkvänstil kan du bära en gul blus med en överdimensionerad kamouflagejacka till toppen. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och grå mocka ovanför knästövlarna för ett snyggt utseende.

Svart kavaj med blå utsvängda jeans och stövlar

svart kavaj med blå flared jeans och stövlar
källa

För dig som bara bär skinny jeans när det gäller jeans, bör du bära utsvängda jeans då och då för att få dina ben att se ännu längre ut. Till exempel kan du bära mörkblå flared jeans med en gul skjorta och en svart kavajjacka. Lägg till en ljusgrå halsduk och svarta läderstövlar i mixen för extra stil.

Gul knappskjorta med svarta chinos och röda klackar

gul skjorta med knappar, svarta chinos och röda klackar
källa

För att se enkelt och rent ut, använd denna minimala gula och svarta outfit. För toppen, använd bara en citrongul skjorta med knappar och fickor fram. Kombinera skjortan med svarta, tunna chinos. Kombinera dessa bitar med rosa ballerinor för att se iögonfallande och unika.

Gul knäppt skjorta med svarta skinny jeans

gul skjorta med knappar och svarta skinny jeans
källa

Det här är en ungdomlig och uppfriskande outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket med detta är att ha på sig en gul skjorta med knappar och svarta smala jeans med hög midja för att visuellt flytta midjan uppåt. Använd vita och svarta prickiga stövlar för en lekfull och vintage touch.

V-ringad senapsblus och blå midjekjol med hög midja

Senapsblus med V-ringning och minikjol med hög midja i blå denim
källa

Här är en annan snygg och ungdomlig outfit som använder en hög midja föremål. Men den här gången är denna artikel en blå midikjol med hög midja fram. Koppla ihop den med en senapsgul V-ringad skjorta och en svart krage. Ett par svarta ballerina-lägenheter är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Skjorta med citronknapp och rippade skinny jeans

Skjorta med citronknappar och rippade smala jeans
källa

Här är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. Bär bara en gul skjorta som inte är undanstoppad. Kombinera den med mörkblå skinny jeans och svarta spetsiga klackar. Bär en svart läderhandväska för att se elegant och professionell ut.

Gul skjorta med manschettvättade mammajeans

gul skjorta med bundna tvättade mamma jeans
källa

Detta är en mycket unik och snygg outfit som gör att du kan sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt. För att forma detta utseende, använd bara en gul skjorta med blå manschettjeans. Bär svarta balettlägenheter och en brun läderhandväska för att göra utseendet komplett.

Hoppas du gillade de gula skjortoutfitidéerna jag just delade med dig. Använd inte alltid vita skjortor, även om de ser bra ut. Krydda ditt utseende då och då genom att lägga till några glada gula bitar till mixen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*