Hur man bär gul rock

Hur man bär gul rock

När vädret blir lite kallare på hösten eller vintern är det ett bra alternativ att bära en ullrock eller trenchcoat som hjälper dig att se bra ut och hålla dig varm. Medan färger som svart och kamel är några mycket populära alternativ för att få dig att se mer elegant ut, är det mycket trevligt och intressant att bära en gul kappa om du vill se mer glad och energisk ut. För att bättre visa dig hur du utformar det här underbara föremålet har jag sammanställt några mycket fina gula pälsdräktidéer för dig. Låt oss nu hoppa rakt in i den coola listan.

Gul trenchcoat med blå och vit randig skjorta


källa

För att få den här sällsynta och intressanta listan med glada affärsavslappnade outfitidéer från marken, ska jag visa dig en mer jordnära en för att värma upp dig. För toppen bör du ha en ljusblå och vit vertikalt randig knappskjorta och en gul lång koppel trenchcoat. Kombinera dem med blå bundna och rippade jeans. Lägg till ett par ankelstövlar av kamelmocka för att ge uthållighet till utseendet.

Gul överdimensionerad kavaj med svart tröja

gul överdimensionerad kavaj med svart tröja
källa

För dig som vill se smartare och mer professionell ut, kanske du vill välja en gul kappa, vars snitt liknar en kavaj som den här lite överdimensionerade gula kappan här. För resten av utseendet kan du bära en svart turtleneck och leggings i svart läder. Kombinera det här coola utseendet med svarta mockaskinn.

Gul maxiullrock med svarta, beskurna och rippade jeans

gul maxiullrock med svarta, beskurna och rippade jeans
källa

För att se lite pojkigt ut kan du enkelt lägga till några sönderrivna föremål i mixen. Till exempel kan du ha svarta, rippade och beskurna slim fit-jeans med en grå och svart, bred randig tröja som kärnan i outfit. Lägg till en gul lång ullrock och svarta läderklackar för att se unika och snygga ut.

Svart filthatt med senapsgrava långfodrad kappa och skiftklänning

svart filthatt med senapsgrav långfodrad kappa och skiftklänning
källa

Om du klär ljusgult inte passar din karaktär, ge inte upp ännu och prova en senapsgul långlinneullrock istället. Koppla ihop den med en svart filthatt och en svart knälång skiftklänning för att se snygg ut. Använd svarta leggings och svarta läderstövlar för att bära denna outfit tillsammans.

Gul lång ullrock med vit tröja och jeans med manschetter

gul lång ullrock med vit tröja och manschettjeans
källa

Här är en mycket mysigare outfit som kan få dig att se reserverat attraktiv och lättillgänglig ut. Till toppen kan du ha på dig en vit stickad tröja med en gul långrock. Kombinera dem med jeans med smal passform i blå skyskrapa. Bär svarta stövlar i matt läder för att avsluta din outfit.

Ljusgul dubbelbredd kostym med svartvitt randig T-shirt

ljusgul dubbelknäppt kostym med svartvit randig t-shirt
källa

För att få ett smalt och långt utseende kan du helt enkelt bära en crop top eller till och med beskuren topp med höghus för att få dina ben att se proportionellt långa ut. För att forma denna outfit, bära en svartvit randig kort t-shirt med långa skinny jeans. Bär en gul överdimensionerad kappa och ett par klackar med leopardtryck för att se unika och mogna ut.

Ljusgul lång ullrock med svart knälång slida klänning

ljusgul lång ullrock med svart knälång skiftklänning
källa

Detta är en mycket intressant outfit som använder ett par färgglada skor för att få din uppmärksamhet. För att forma den här kläderna kan du bära en svart knälång tankväxlingsklänning och toppa den med en ljusgul longline-kappa. Bär ett par regnbågefärgade höga klackar för att slutföra detta superglada utseende.

Maxi slim fit citronullrock med svarta, beskurna jeans och stövlar

Maxi slim fit citronullrock med svarta, korta jeans och stövlar
källa

Detta är en mycket snygg och luftig outfit som kan få dig att se chic och till och med kraftfull ut på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du ha en marinblå och vit tryckt blus med svarta slim fit-jeans och en maxigul ullrock. Bär ett par svarta läderstövlar för extra stil.

Fleece långfodrad kappa med blå jeans i hög midja

Fleecelång kappa med blå jeans i hög midja
källa

För att skulptera det relativt avslappnade och ungdomliga utseendet, här är några saker du kan göra. En svart tröja med hög hals och blå manschett med pojkvän är knutpunkten för din outfit. Kombinera dessa bitar med en lång kappa i gul fleece och ljusrosa klackar för en elegant finish.

Gul jacka med en rodnande miniklänningtröja med kabelstickning

gul jacka med rodnande rosa kabelstickad minitröja klänning
källa

Okej, du kan redan se det allmänna mönstret för hur du utformar den gula pälsen nu. Låt oss nu lägga till en halsduk och se hur den kan förbättra ditt utseende ytterligare. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en rodnande stickad tröja klänning med svarta strumpor och ett par bruna mocka stövlar. Lägg till en gul longline-kappa för att ge en glad touch till det övergripande utseendet.

Longline ullrock med bälte och svart läderjacka

Lång yllekappa med bälte och svart damask
källa

För att se mer elegant och lite mer konstnärlig ut, låt inte din blus eller tröja visa sig genom att knäppa din långa yllekappa med ett gult bälte. Bär svarta läderbyxor och ett par svarta spetsiga mockaklackar för att se elegant och snygg ut samtidigt.

Långfodrad gul kappa med fleecebälte och smala jeans i blå ankel

Long-liner gul kappa med fleecebälte och smala jeans med blå anklar
källa

Här är en annan lång bälte med gult bälte. Men den här gången är den gjord av fleece vilket gör ditt utseende mer unikt. Kombinera den med en ljusblå chambrayskjorta med knappar och blå ribbad jeans med smal passform. En mörkgrön läderhandväska och ett par leopardmockaskor är ett elegant tillskott till ditt utseende.

Ljusgul kappa med svart sidenplommon

ljusgul kappa med svart sidenplommon
källa

För att bilda denna unika och attraktiva affärsutrustning kan du bära en svart sidenpläterad topp med ett par mörkblå skinny jeans. Lägg till ett lager genom att placera en citrongul kappa över axlarna. Använd svarta mockasko stövlar för att avsluta din outfit i stil.

Här är de gula pälsutrustningsidéerna som får dig att se glad och passionerad ut. Testa dem och se om de kan ta fram den uppfriskande och glada sidan av din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*