Hur man bär gul koftatröja

Hur man bär gul koftatröja

Ibland när alla andra på gatan eller på kontoret är så fokuserade på att klä sig smart, är det en bra idé att klä sig glatt för att verkligen sticka ut. Att klä sig lyckligt kan också göra dig lyckligare. Jag är inte säker på att det finns någon vetenskap som stöder detta, men det fungerar verkligen varje gång. Gul är en färg som tros vara svår att utforma. Men när du vet vilka delar du ska lägga runt det är det verkligen inte så utmanande. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för gul koftoutfit för dig. Låt oss inte kolla in dem.

Gul långdragen koftetröja med vit t-shirt och boho-stil halsband


källa

Låt mig först visa dig en glad och snygg gul och svart look för att starta den här listan med fantastiska outfitidéer. För att forma denna outfit kan du bära en svart linne med öppen hals och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par knähöga bruna läderstövlar och ett långt boho-stil halsband. Avsluta med en gul långdragen cardigantröja för att komplettera utseendet.

Senapsgul ribbad, tjock stickad tröja med svart och vit randig T-shirt

Senapsgul, ribbad, tjock koftetröja med svart och vit randig T-shirt
källa

För dig som inte vill ha särskilt ljusa färger, överväga att välja en senapsgul kofta framför en citrongul. Till exempel kan du bära denna senapsgula ribbade, tjocka stickade tröja med en svartvit randig t-shirt. Team dem med en blå minikjol i denim och strumpor. Använd svarta oxfordskor för att avsluta din outfit.

Citron gul kofta med randig t-shirt och grå jeans

Citron gul kofta med randig t-shirt och grå jeans
källa

Medan vissa av er kanske föredrar den senapsgula koftan, skulle jag hävda att den ljusa citrongula stickade tröjan inte är så svår att forma. Till exempel kan du bära en gul tjock kofta över en svartvit randig t-shirt. Bär den med grå och blå manschettjeans och svarta chelsea läderstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Senapsgul koftatröja med vit t-shirt med scoop hals och blå jeans

Senapsgul stickad tröja med vit t-shirt med scoop hals och blå jeans
källa

För att forma detta snygga och glada utseende kan du bära en senapsgul långdragen koftetröja med en vit t-shirt med scoop-hals och blå jeans. För resten av klädseln kan du bära ett par svarta höga klackar med balletmocka och en svart läderhandväska så att du ser ännu mer elegant och snygg ut.

Gul långdragen koftetröja med vit blus och rippade knäjeans

gul långdragen koftetröja med vit blus och rippade knäjeans
källa

Här är en super chic och glad business casual outfit som du kanske vill prova. På toppen bär du en vit chiffongblus med en scoop-halsringning och en gul lång kofta. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för skorna. Slutligen, bär en brun läder-trimmad läder handväska för att slutföra utseendet.

Ljusgul kofta med en vit halvtransparent polotröja

ljusgul kofta med vit halvtransparent polotröja
källa

För att uppnå det ungdomliga och glada utseendet kan du bära en ljusgul kofta över en vit halvskön polotröja. Kombinera dem med mörkblå, lätt rippade skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Bär ett par rodnande rosa läderlägenheter för att skorna ska se ut damlikna, snygga och unika samtidigt.

Kofta med en svart prickig skjorta med en mini veckad kjol

Kofta med svart prickig skjorta med mini veckad kjol
källa

Här är vad du vill göra för att forma det söta och lite vintage utseendet. Bär en svartvit skjorta med smal passform med prickar och en svart mini-veckad kjol. Kombinera dem med en gul långstickad tröja. För resten av utseendet, bär strumpor och ett par svarta mockasko stövlar för att göra det coola utseendet.

Kabelstickad tröja med svart filthatt och smala mörka jeans

Kabelstickad tröja med svart filthatt och tunna mörka jeans
källa

För att se konstnärligt och unikt ut är det en bra idé att bära just den här outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en gul stickad tröja med svart filthatt. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För resten av kläderna, ha på dig ett par grå mockasko stövlar och en svart och vit leopardtryck koppling för att komplettera klädseln på ett unikt och attraktivt sätt.

Tjock koftetröja i mörk senapsgul med svart t-shirt

mörk senapsgul, tjock stickad tröja med svart t-shirt
källa

Det här är en super enkel outfit som du kanske vill ha på dig för att träffas med vänner. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en senapsgul överdimensionerad tjock stickad tröja över en svart grafisk tee. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär svarta rundade tåplattor för skorna för att göra utseendet komplett.

Svart mini-skiftklänning med gul lång kofta

svart miniklänning med gul lång kofta
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på många attraktiva kläder med jeans. Låt oss nu titta på något helt annat. För att slutföra denna outfit, slå ihop en svart miniklänning med en lång gul kabeltröja. Koppla ihop dem med ett par svarta mocka lårhöga stövlar för ett super chic sätt att komplettera utseendet.

Kabelstickad citron gul tröja kofta med blå förstörda jeans

Kabelstickad citrongul kofta med blå förstörda jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna luftiga och avslappnade outfit. Bär en gul, tjock långdragen tröja med en vit t-shirt. Kombinera dem med blå smal passande rippade knäjeans med manschett. Bär ett par grå mocka stövlar för skorna. Lägg till en grå mockapåse för att slutföra kläderna.

Longline-kofta med vit tunikatopp och bruna knähöga läderstövlar

Longline kofta med vit tunikatopp och bruna knähöga läderstövlar
källa

För att forma detta attraktiva och vackra utseende kan du bära en gul stickad tröja och en vit tunika-t-shirt. Ett par svarta skinny jeans och knästövlar i brunt läder är ett snyggt tillskott till din outfit.

Här är de gula idéerna för koftoutfit som kan hjälpa dig att se skarp och glad ut. Använd inte alltid blå, grå, vit och svart. Mode ska vara kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*