Hur man bär gul blazer

Hur man bär gul blazer

När det gäller kavajer är det naturligt att tänka på de svarta eller de mörkblå som får dig att se chic, professionell och smal ut. Jag är ganska säker på att det finns många av er som gillar att ha på sig kavajer för jobbet, men det borde vara väldigt få av er som faktiskt har använt eller ens tänkt på den gula kavajen. Det är ingen tvekan om att du förmodligen inte vill ha på dig något som fångar ditt öga varje dag, men det är också kul att ha på dig något som är glatt då och då för att gå till jobbet. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista med riktigt fina gula blazer-outfitidéer. Låt oss nu kolla in det.

Gul kavaj med grå t-shirt och svarta läderbyxor


källa

För dig som vill se extra snygg och kantig ut på kontoret, överväga att lägga ett läderelement till din outfit. Till exempel kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta mockaskor för att se både snygga och glada ut.

Gul blazer med blå ribbade skinny jeans

gul kavaj med blå rippade skinny jeans
källa

För att se lite mer avslappnad ut, kanske du vill ha jeans istället för läderbyxor. Till exempel, för toppen kan du bära en vit t-shirt av hög kvalitet och sätta en gul kavaj över den. Bär dessa bitar med blå skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tå för att komplettera utseendet.

Citrongul kavaj med manschettjeans för pojkvän

Citrongul kavaj med pojkvänjeans med manschett
källa

Denna outfit är väldigt intressant och kreativ. Det är en blandning av snygga bitar och mogna och eleganta bitar. Bär en vit v-ringad t-shirt och en gul kavaj till toppen för denna outfit. Team dem med blå bundna och rippade pojkvän jeans. Använd remmar med sandaler för leopardmönster för att se lite mer mogen och feminin ut.

Blå och vit prickig skjorta med gul kavaj

blå och vit prickig skjorta med gul kavaj
källa

Här är en cool outfit som använder den glada kombinationen av himmelblått och gult. Bär en himmelblå och vit prickig skjorta och en gul kavaj för toppen för att utforma denna outfit. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och rosa spetsiga klackar för att slutföra outfit.

Vit ruffle topp med V-ringning och gul jacka

vit volang topp med V-ringning och gul jacka
källa

För att se mer ladylike ut måste du ibland bara vara uppmärksam på detaljerna. Du kan till exempel ha på dig en vit topp med den snygga volangdesignen och para ihop den med en gul kavaj. Bär den med marinblå muddade jeans och bruna klackar med öppen tå för att komplettera din outfit.

Gul kavaj med vit pojkvänskjorta och läderbyxor

gul kavaj med vit pojkvänskjorta och läderbyxor
källa

Det här är en väldigt avslappnad pojkvändräkt som du kanske bara vill ha på dig om din arbetsplats har en avslappnad klädkod, eftersom denna outfit ligger mycket nära en avslappnad streetdräkt. Bär en vit överdimensionerad pojkvänskjorta med en gul kavaj för att forma utseendet. Koppla ihop dem med svarta läderbyxor och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet i stil.

Använd den med en vit scoop-hals topp och rosa tryckta beskurna byxor

vit topp med scoop halsringning och rosa tryckta shorts
källa

Detta är ett mycket glatt och lättillgängligt utseende tack vare den attraktiva färgkombinationen gult och rosa. För att uppnå detta utseende, använd en vit väst med scoop-hals och en gul blazer. Kombinera dem med beskurna byxor i rodnadrosa. Använd ljusrosa öppen tåband för att göra utseendet komplett.

Citron gul blazer med rosa och svarta tribal tryckta byxor

Citron gul blazer med rosa och svarta tribal tryckta byxor
källa

För de av er som gillar att klä sig kreativt då och då, kanske du vill prova något coolt och unikt som denna outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en vit t-shirt med rund hals och en gul kavaj. Här är den intressanta delen. Använd svarta och rosa tribal tryckbyxor och rosa ankelstövlar med öppen tå för att komplettera outfit på ett färgstarkt sätt.

Bär den med en flerfärgad prickblus och blå jeans

mångfärgad prickblus och blå jeans
källa

Denna outfit är ganska rolig och lätt att ta av sig arbetsdräkt som kan ge dig extra energi. För att uppnå detta utseende, använd en mångfärgad prickig topp med en gul kavajjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och gula klackar som passar perfekt med blazern.

Mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med gul kavaj

mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med gul kavaj
källa

Den mörkblå och vita horisontella randiga långärmade t-skjortan är en ikon. Det ser riktigt bra ut med en gul blazer. För att utforma dessa bitar, para ihop dem med gråblå jeans med manschetter och rippor. Ett par sandaler med nakna klackar och en kopplingsväska i kricka läder är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Gul ärmlös knuten topp med matchande kavaj

gul ärmlös knuten topp med matchande kavaj
källa

För att se extra glad ut är det vettigt att bära mer gult för att fördubbla din glädje. Du kan till exempel bara bära en gul kavaj med en ärmlös gul knuten t-shirt. Koppla ihop dem med blå rippade skinny jeans och svarta fotkängor för att se unika och snygga ut.

Bär med en blå rosettskjorta och en minikjol med prickar

blå bandskjorta och prickad minikjol
källa

Här är en business casual outfit som ser ut som en glad och lekfull version av en formell business outfit. Bär en blå rosett med en rosett och en gul blazer på toppen. Koppla ihop dem med en vit och rosa prickig kjol med prickar. Använd svarta remmar och en handväska för att se snygg och snygg ut.

Använd den med en grå och vit randig bodycon-minikjol

grå och vit randig, figur-kramande minikjol
källa

Här är en annan affärsdräkt med en figurkramande minikjol. För att uppnå detta utseende, bär en gul blazer med en vit och gul tryckt blus för toppen. Kombinera dem med en grå och vit, horisontellt randig, figurkramande minikjol. Bär en vit läderhandväska och vita klackar för att komplettera utseendet.

Gul kavaj med vit tank och svart minikjol

gul kavaj med vit tank och svart minirater kjol
källa

Att se ännu lyckligare ut är att ha på sig en skridskoåkning ett bra alternativ. Till exempel kan du bära en vit västtopp med en svart minirater kjol för att se ungdomlig och glad ut. Använd en gul kavaj för att fördubbla effekten. Avsluta med röda klackar med öppna tår för att ge outfit en feminin touch.

Gul kavaj med rosa ankeljeans

gul kavaj med rosa ankeljeans
källa

Prova den gula och rosa färgkombinationen för att se ut damliknande. Du kan till exempel ha en vit och rosa prickig västtopp med en gul kavaj. Koppla ihop dem med rosa skinny jeans och rosa klackar för att komplettera detta vackra och iögonfallande utseende.

Hoppas att du tycker att dessa gula blazer-outfitidéer är användbara och intressanta. Bär dessa kläder ibland för att lägga till extra glädje och energi på din arbetsplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*