Hur man bär grön polotröja

För dig som gillar att vara avslappnad är det en bra idé att bära en polotröja. Om du också vill se mer uppfriskande är den gröna pikétröjan något för dig. Det är något som är väldigt lätt att utforma och ta bort. En outfit som är så enkel som att para ihop en grön polotröja med jeans eller chinos kan åtminstone få dig att se bra ut. För att utforska fler sätt att se ännu bättre ut har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för grön polotröja för dig. Låt oss nu dyka in.

Mintgrön polotröja med vita slim fit-chinos


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista med mycket minimala och eleganta outfitidéer. För att starta den här listan kommer jag att överraska dig lite. Istället för att visa dig en typisk grön polotröja, här är en grön minipolotröja som ser unik och uppfriskande ut. Du kan helt enkelt para ihop den med vita slino-chinos och vita sandaler för att komplettera outfit.

Mörkgrön slim fit polotröja med vita chinos

mörkgrön slim fit-polotröja med vita chinos
källa

Låt oss nu titta på en mer typisk grön polotröja. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en mörkgrön slim fit-polotröja. Koppla ihop den med vita slino-chinos och ett brunt läderbälte. För skorna kan du bära ett par svarta läderskor för att se snygga och lätt unisex.

Grön och vit randig polotröja med mörkblå skinny jeans

grön och vit randig polotröja med mörkblå skinny jeans
källa

Låt oss titta på en outfit med randig polotröja. Som topp kan du bära en mörkgrön och vit, horisontellt randig polotröja med svart krage. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär ett par korta svarta mockaskor och en blå denimkoppling för att se snygg ut.

Mintgrön pikéklänning med vit krage

Mintgrön pikéklänning med vit krage
källa

Inte bara att polotröjan får dig att se bra ut. En variation som poloklänningsklänningen gör att du också ser väldigt attraktiv ut. För att forma denna ungdomliga och damliknande outfit kan du bära en mintgrön polotröja med en vit krage. Koppla ihop den med vita sneakers för att se uppfriskande och ungdomlig ut.

Grön långärmad slim fit polotröja med mörkblå jeans

grön långärmad slim fit polotröja med mörkblå jeans
källa

För att forma denna enkla och avslappnade outfit som du kan ha på dig både som en affärsavslappnad outfit och en street outfit kan du ha på dig en grön långärmad polotröja på toppen. Koppla ihop den med mörkblå jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att ge stil till kläderna.

Grön kragefri polotröja med vita jeans och basebollkeps

grön kragefri polotröja med vita jeans och keps
källa

På tal om att se ungdomligt ut, kan du vanligtvis göra det med en basebollkeps. I det här fallet är en svart grafisk basebollkeps ihop med en unikt designad grön, kragefri, smal passformpolotröja. Bär dem med vita skinny jeans och vita låga sneakers för att avsluta din outfit.

Slim fit pikétröja med ljusblå pojkvän jeans

Slim fit polotröja med ljusblå pojkvän jeans
källa

Om du letar efter en outfit för avslappnade hangouts är det utan tvekan en bra idé att bära pojkvänjeans. Du kan till exempel bara bära en grön slim fit-polotröja med ljusblå kraftigt rippade pojkvänjeans för att se snygg och ungdomlig ut. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna på ett uppfriskande sätt.

Mörkgrön slim fit-polotröja med svarta chinos med en avslappnad passform

Mörkgrön slim fit-polotröja med svarta chinos med en avslappnad passform
källa

För att forma denna något mogna och seriösa outfit kan du ha en mörkgrön, smalskuren polotröja på toppen. Använd den med svarta slim fit chinos för att se smal och elegant ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinn för att få dig att se snygg och lätt unisex.

Ljusgrön polotröja med smala jeans i elfenben

ljusgrön polotröja med smala jeans i elfenben
källa

För att forma det här uppfriskande och vackra utseendet kan du bära en ljusgrön slim fit-polotröja på toppen. Kombinera den med elfenbensmala jeans och ett brunt läderbälte för att se både elegant och uppfriskande ut. För skorna är det perfekt att bära ett par vita sneakers för att hålla sakerna enkla och rena.

Grön slim fit-topp med mörkblå skinny jeans

grön slim fit topp med mörkblå skinny jeans
källa

För dig som är tunna eller till och med alltför tunna är polotröjan en trevlig produkt som gör att du kan se mer naturlig och inte så underviktad ut. Du kan till exempel ha på dig en grön polotröja med mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta mockaskor med ankelstövlar för att förbättra utseendet.

Ljusgrön ärmlös polotröja med svarta, flytande shorts

Ljusgrön ärmlös polotröja med svarta, flytande shorts
källa

För att se luftig, uppfriskande och unik, här är en minimalistisk men mycket kreativt designad outfit som du kanske vill prova. Bär en väldigt speciell ljusgrön ärmlös polotröja till toppen. Koppla ihop den med svarta, flytande shorts. För skorna kan du bara ha ett par svarta sandaler för att se uppfriskande och rena ut.

Grafisk polotröja med vita slim fit-jeans

grafisk polotröja med vita slim fit jeans
källa

Här är en outfit som kan få dig att se avslappnad och chic samtidigt. Bär en grön, smal passande grafisk polotröja för toppen. Koppla ihop den med vita slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att se elegant och smal ut.

Grön pikétröja med vita slim fit-chinos

grön polotröja med vita slino chinos
källa

För att uppnå detta minimala och uppfriskande utseende kan du bära en ljusgrön polotröja på toppen. Stoppa din topp i vita, smala chinos. Lägg till ett brunt läderbälte i mixen för att se snyggt och elegant ut. Slutligen ha på dig ett par svarta sandaler för att slutföra klädseln i stil.

Hoppas att du gillade de gröna idéerna för polotröja som jag just delade med dig. Det här är några mycket uppfriskande och eleganta outfits som är mycket lätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*