Hur man bär grön kostym

Hur man bär grön kostym

För dig som antingen behöver eller vill klä dig formellt på jobbet kommer du sannolikt att ha mycket kostymer. För att inte se så seriös och tråkig ut bör du prova en grön kostym istället för att bara ha den svarta kostym eller marin kostym. Den gröna kostymen är faktiskt ganska lätt att forma eftersom färgen grön är en färg som fungerar bra med många olika färger. För att visa dig en bra design kommer jag att dela med mig av några av de bästa idéerna för gröna kostymer som jag har samlat åt dig.

Grön kostym med svart tröja och filthatt


källa

För att starta den här listan med formella och snygga idéer för affärsdräkter, visar jag dig ett unikt och lite konstnärligt utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grön kostym med en svart tröja. Använd den med en svart filthatt och svarta läderskor för att avsluta din outfit i stil.

Mörkgrön kostym med svart t-shirt och spetsig tåklack

mörkgrön kostym med svart t-shirt och spetsiga klackar
källa

För att forma denna eleganta och eleganta outfit kan du bära en svart t-shirt med en mörkgrön kostymjacka till toppen. Anledningen till att du kanske vill ha en skjorta är att se lite mer avslappnad och ungdomlig ut. Kombinera dessa bitar med gröna kostymbyxor. Bär ett par svarta spetsiga läderklackar för skorna för att slutföra utseendet.

Olivgrön kjoldräkt med en urringning och häl

Olivgrön kjoldräkt med en urringning och klackar
källa

För att se mer uppfriskande ut kan du enkelt och logiskt välja en ljusgrön eller olivgrön kostym. I det här fallet väljs en olivgrön kjoldräkt som kärnan i klädseln. Du kan kombinera den med en matchande grön chiffongblus och ett svart halsband. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta klackar för att slutföra kläderna.

Grön fuskpälsdräkt med kragetröja

Grön kostym gjord av fuskpälskrage med en imiterad tröja
källa

För att se unisex och prickig ut på en cocktailparty, här är en super unik outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en mörkblå tröja med en ståkrage och en grön kostymjacka med en fuskpälskrage på toppen. Kombinera dem med gröna, beskurna, smala klänningbyxor. För skorna, ha ett par svarta högklackade loafers för att slutföra utseendet.

Grön kostymjacka med byxor i raka ben med hög midja

grön kostymjacka med byxor med raka ben i hög midja
källa

För att uppnå denna snygga och eleganta outfit kan du bära en svart chiffongblus med en grön slim fit-jacka på toppen. Koppla ihop dem med gröna chinos med raka ben. Använd ett par gröna läderklackar för att skorna ska se uppfriskande och eleganta ut och passa perfekt till resten av kläderna.

Grön halvtransparent kjoldräkt med sidenblus

grön, halvtransparent kjoldräkt med sidenblus
källa

För att uppnå denna unika och damliknande outfit kan du bära en grön sidenblus med en matchande grön kostymjacka med genomskinliga ärmar på toppen. Kombinera den med en matchande grön midikjol med rak skärning. För skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att se elegant och smal ut.

Mörkgrön sammetdräktjacka med matchande vidbyxor

mörkgrön sammetdräktjacka med matchande vidbyxor
källa

För att se extra vacker och fyllig ut, använd en sammetgrön kostym istället för en typisk kostym. Bär i detalj en mörkgrön sammetdräktjacka utan blus eller skjorta för att se sexig ut. Koppla ihop jackan med vidbyxor i grön sammet. Använd svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Grön kavaj med matchande byxor och vita sneakers

grön kavaj med matchande byxor och sneakers
källa

Detta är en relativt avslappnad och luftig outfit som du kanske vill prova. Bär en olivgrön, löst sittande casual blazer för toppen. Kombinera den med matchande gröna slino fit chinos. För skorna, istället för klackar, ha ett par vita låga sneakers för att se extra uppfriskande och användbar ut.

Ljusgrön kostym med vit t-shirt med scoop hals och silverklackar

ljusgrön kostym med vit t-shirt med scoop hals och silverklackar
källa

För att se professionell och uppfriskande ut samtidigt bör den här ljusgröna kostymen kunna hjälpa till. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en ljusgrön slim fit-jacka på toppen. Kombinera dem med ljusgröna smala byxor. Använd silvermetalliska ankelremmar med öppna tår för att ge outfit en elegant touch.

Mörk kostym med vit överdimensionerad knapp-up skjorta

mörk kostym med vit, överdimensionerad skjorta med knappar
källa

För att se kraftfull och snygg ut, här är en super mörkgrön kostym som kan hjälpa dig med det. För att skapa det här coola utseendet kan du bära en vit skjorta i avslappnad passform och en djupgrön kostym bestående av en slim fit-jacka och vidbyxor. Använd svarta klackar för att se smala och unisex ut.

Vit knappskjorta med mörkgrön kostym och ljusrosa kopplingsväska

vit skjorta med knappar, mörkgrön kostym och ljusrosa koppling
källa

Denna outfit har en liknande struktur som den tidigare, men den övergripande känslan är väldigt annorlunda. För att uppnå detta uppfriskande och formella utseende kan du bära en mörkgrön kostym med en vit nedskjortad skjorta. Kombinera dem med matchande mörkgröna byxor. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Slim fit kostym med randig V-ringning och vita klackar

Slim fit kostym med randig V-ringning och vita klackar
källa

För att se extra lång och smal ut kan du bära en smal passande mörkgrön kostym. Bär i detalj en mörkgrön slim fit-jacka med en rosa och vit vertikal randig V-ringning. Kombinera dem med svarta smala byxor. Bär ett par vita klackar för skorna för en uppfriskande touch för att slutföra kläderna.

Citrongul linne med mörk kostym och bronsklackar

Citrongul linne med mörk kostym och bronsklackar
källa

För att se lite mer glad ut, lägg bara till ett gult element i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en mörkgrön kostym med en citrongul linne. Koppla ihop dem med bronsfärgade metalliska klackar.

Här är de gröna dräkt-idéerna som kan få dig att se kraftfull och uppfriskande ut samtidigt. Prova dem för att lägga till variation i ditt arbetsdräktspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*