Hur man bär grön cocktailklänning

Hur man bär grön cocktailklänning

När du får slut på idéer om vad du ska ha på dig till din nästa cocktailparty, vad sägs om att ha på dig något annat än de snygga svarta, röda eller silverklänningarna och ha en grön cocktailklänning istället för ett mer uppfriskande och unikt utseende. Grön är förmodligen inte den färg som kommer att tänka på när vi pratar om cocktailklänningar. Men det kan vara en färg som gör att du sticker ut från mängden. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt fina gröna idéer för cocktailklänning. Låt oss titta på dem nu.

Grön keps Ärmlös Midi Skater Cocktailklänning med spetsfri spets


källa

Låt mig börja den här listan med ett väldigt damligt utseende som använder den vackra färgkombinationen rosa och grönt. För att uppnå detta utseende kan du bära en spetsfri rygglös midjeklänning för skater med gröna ärmslut. Bär en väldigt liten och elegant rosa korsväska och ett par rosa och svarta klackar för att komplettera denna underbara outfit.

Mini-grön cocktailklänning i mock-hals med häl i öppen tå i silver

Mini-grön cocktailklänning i mock-hals med klackar i silver med öppen tå
källa

Detta är en mycket minimal outfit designad speciellt för dig som är minimalister. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en ljusgrön mini-gungklänning med en mock-hals. För att krydda kläderna lite, ha på dig ett par silvermetalliska remmar med öppna sandaler.

Grön skatercocktailklänning med trekvartärmar och knähöga stövlar

grön skatercocktailklänning med trekvartärmar och knähöga stövlar
källa

Denna cocktailklänning har en väldigt bekväm design som du faktiskt kan ha på dig som en street outfit eller till och med en affärs casual outfit. I detalj är det en grön skridsko minidress med tre fjärdedelar ärmar och en kors-front. Koppla ihop den med knähöga stövlar i grönt läder för att komplettera detta superchique utseende.

Grön minikocktailklänning i midjan med insamlad midja och statement kedja

grön minikocktailklänning med rynkad midja och rynkad kedja
källa

För dig som letar efter en elegant outfit för din nästa cocktailparty, har du kommit till rätt ställe. Den här gröna halterneck-skaterklänningen med veck ser redan så vacker och attraktiv ut. Kombinerat med en silverfärgad kedja och silverklackar med öppen tå är detta en mycket elegant och iögonfallande outfit.

Grön sidenrör mini-skatercocktailklänning

grön sidenrör mini-skatercocktailklänning
källa

Om du vill få mer uppmärksamhet, prova en blank sidenklänning. Till exempel, här är en grön sidenrör mini baksmälla klänning som ser enkel men ändå mycket iögonfallande. Kombinera med ett par guldklackar och en silverkoppling för att skjuta kuvertet ytterligare.

Grön midiklänning i chiffong med ärmar

grön midiklänning i chiffong med kepsärmar
källa

För att se drömmande och unik ut, här är en outfit som du bör prova. I detalj är klänningen här en grön flared midiklänning med kepsärmar av chiffong med några mycket fina silverfärgade paljettdetaljer. För att avsluta klädseln, använd helt enkelt svarta klackar i mocka med öppen läder.

Grön skatercocktailklänning med djup V-ringning

grön skatercocktailklänning med djup V-ringning
källa

För dig som inte vill ha sofistikerade eller snygga kläder kan en enkel klänning ibland få dig att se uppfriskande och oskyldig ut på en cocktailparty. Till exempel, här är en mycket enkel grön mini baksmällsklänning med en djup V-ringning. Observera att att vara enkel betyder inte att vara sexig. Koppla ihop klänningen med silverklackar för att komplettera detta minimalistiska och lågmälda sexiga utseende.

Bodycon miniklänning med paljetter och långa ärmar, svarta leggings och stövlar

Bodycon miniklänning med paljetter och långa ärmar, svarta leggings och stövlar
källa

Det här är en mycket intressant outfit. Även om nästan ingen hud visas är det en mycket märkbar outfit. Det här är den typ av outfit som en chef eller chef kan ha på sig när de vill se lite kraftfulla ut på en cocktailparty. En långärmad bodycon-miniklänning med gröna paljetter, svarta leggings och svarta mockaskor för att polera av den här looken.

Mörkgrön spetsklänning med tre fjärdedelar

mörkgrön spetsklänning med trekvartärmar
källa

För att se mer mogen och vintage ut, bör du överväga att bära den här mörkgröna svängklänningen med tre fjärdedelar och en samlad midja. För att hålla vintage-temat konsekvent, bära ett par vintageörhängen och ett par gröna sidenballettlägenheter för att slutföra kläderna.

Olivgrön ärmlös bodycon midiklänning i spets

Olivgrön ärmlös, figurkramande midiklänning i spets
källa

Här är en annan mogen cocktailklänning som innehåller ett spetselement. I detalj är det en olivgrön ärmlös, figurkramande midiklänning i spets. För att ge en känsla av uppmärksamhet till denna outfit, bära silvermetalliska öppen tå remmar för att slutföra utseendet.

Grön minicocktailklänning med kepsärmar och svart uttalandekedja

grön mini-cocktailklänning med kepsärmar och svart kedja
källa

Detta är en mycket trevlig cocktailpartydräkt som innehåller en enkel klänning och några snygga tillbehör. För att forma denna outfit kan du bära en grön miniklänning med kepsärm som är något utsvängd. Kombinera klänningen med svarta klackar, en broderad koppling i silver och svart blommor och en svart kedja.

Grön långärmad mock-neck utklippt bodycon miniklänning på framsidan

grön långärmad mock-neck utklippt bodycon miniklänning på framsidan
källa

Denna gröna, långtärmade miniklänning med långa ärmar har vackra halsringningar precis under axlarna som gör att klänningen ser ut som en halterneckklänning. För att bygga en underbar klädsel runt klänningen, ha på dig ett par gröna klackar med öppen tå och en rosa läderhandväska för att slutföra kläderna.

Grön halter bodycon midikocktailklänning

grön halter bodycon midi cocktailklänning
källa

Det här är en annan mycket enkel cocktailklänning. Om du har lagt mycket ansträngningar för att få din form i god form kan en enkel klänning som denna få dig att lysa så tidigt som festen. För att slutföra denna outfit, bär en grön bodycon midiklänning med en grön fotledsrem och klackar med öppna tå.

Grön skulpterad fåll med tre fjärdedelar ärm Skater Cocktailklänning

grön skatercocktailklänning med kantad fåll och trekvartärmar
källa

För ett vackert och vackert utseende kan du bära den här gröna miniskridsklänningen med trekvartärmar och korsad fåll. Kombinera den med ett vackert guld- och silverhalsband och silverklackar med öppna tår för en vacker och elegant outfit.

Cutout Back Spetsgrön Cocktailklänning

Grön cocktailklänning med halsringning och spets
källa

För dig som har vacker hud är detta en outfit att visa upp din styrka lite med. Klänningen här är en grön spetscocktailklänning med utskuren detalj i ryggen. Kombinera helt enkelt klänningen med silverklackar med öppna tår för en återhållsam sexig och elegant look.

Hoppas att du gillar de gröna idéerna för cocktailklänning som jag just delade med dig. För dig som blir lite uttråkad i de mest populära svarta eller vita klänningarna, listan ovan erbjuder några bra alternativ som hjälper dig att se bra ut på en cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*