Hur man bär grafisk linne

För dig som älskar att bära linne, särskilt när vädret blir varmare, bör du gilla dagens tema som är att forma den grafiska linnen som får dig att se väldigt glad och avslappnad ut. Det är särskilt trevligt att ha på sig när du går till en avslappnad hangout eller till och med till en avslappnad date. Det är ganska enkelt att forma, du kan verkligen para ihop det med nästan allt från minishorts och minikjolar till smala jeans och pojkvänjeans. För att göra den här stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för grafisk linne. Låt oss titta på dem nu.

Svart grafisk linne med scoop halsringning och mönstrad chiffong kofta


källa

Detta är en lista med några minimala outfitidéer som du kanske hade förväntat dig. Jag börjar dock den här listan med en liten överraskning genom att visa dig en lite mer invecklad lagerlagring. För att forma det här utseendet kan du bära en svart grafisk linne med en svart och vit mönstrad chiffong kimono kofta. Koppla ihop dem med blå jeansshorts, vita sneakers och en svart filthatt för att se vardagligt och konstnärligt ut samtidigt.

Vit grafisk linne med kofta och rosaguld minikjol

vit grafisk linne med kofta och rosa guldfärgad minikjol
källa

En vit grafisk linne och en svart kofta är det perfekta ackompanjemanget för casual casual dressing. Kombinera dessa bitar med en glänsande miniraterad kjol i rosa guld för att se mer ladylike och iögonfallande. Använd svarta balettlägenheter för skorna för att göra utseendet komplett.

Grå grafisk linne med ljusblå skinny jeans

grå grafisk linne med ljusblå skinny jeans
källa

För att uppnå denna enkla och ungdomliga outfit behöver du bara tre delar som du troligen har i din garderob. Den första är den grå grafiska linne. Därefter kommer de ljusblå smala jeansen med manschetter och rippor. För det tredje är de vita sneakersna som kan ta bort utseendet med en sportig och ren touch.

Vit blommig tunikatopp och blommig leggings

grafisk grå linne med tunika och leggings med blommönster
källa

För att uppnå detta glada och relativt färgstarka utseende, överväga att använda en vit grafisk tunikatopp. Koppla ihop det med svart, vitt och rosa rosatryckta leggings. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta läderstövlar. Lägg till en brun läderhandväska till mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Svart grafisk linne med hög prickiga minikjol

svart grafisk linne med hög prickiga minikjol
källa

För att se lite vintage är det väldigt enkelt att bära några prickar. I det här fallet kombineras en svart miniraterad kjol med hög midja och en svart grafisk linne. Bär ett par silvermetallbandssandaler med dina skor för att avsluta utseendet.

Lång linne med vit urringning och blå mini-jeansshorts

vit lång linne med scoop-ringning och små blå jeansshorts
källa

Ett sätt att se reserverat sexigt ut med en linne är att välja en längre och para ihop den med shorts. Du kan till exempel ha på dig en grå linne med en vit och svart tunika och blå mini-jeansshorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Svart gömd linne med kungsblå skridsko

svart gömd linne med kungsblå höghöjdskattskjol
källa

Vanligtvis är det bra att ha en linne utan gömställe eftersom det kan få dig att se mer avslappnad och luftig ut. I vissa fall är det dock vettigt att ta bort linnen när du vill se lång och smal ut. Till exempel kan du stoppa en svart grafisk linne i en kungsblå mini pirat kjol. Koppla ihop dem med silverplattformiga sandaler för att göra utseendet komplett.

Grå grafisk linne med mörkblå minikjol

grå monterad grafisk linne med mörkblå minikjol
källa

För att forma detta enkla och flickaktiga utseende är det viktigt att hålla sakerna enkla och rena. Du kan också ha en ljusgrå grafisk linne med en blå minikjol i denim. För skorna kan du bära ett par vita sneakers eller ett par vita sandaler för att hålla outfit mycket minimalt.

Himmelsblå grafisk V-ringad linne och mini jean shorts

Himmelsblå grafisk V-ringad linne och mini jean shorts
källa

För att se glad ut finns det två färger som kan hjälpa dig med detta. En är citrongul. Den andra är himmelsblå. I det här fallet väljs en himmelblå, löst skuren grafisk linne som passar till blå jeansshorts med jeans. Bär bara vita sandaler för skorna för att göra denna outfit ännu mer uppfriskande.

Vit kavaj med grå linne och rippade jeans

vit kavaj med grå linne och rippade jeans
källa

Du kan verkligen kombinera en linne med en jacka. I det här fallet kombineras en grå och vit grafisk linne med en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med en slim fit jeans med blå snitt. För skorna, ha ett par rosa plattformsskor med öppen tå. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att avsluta det här affärsavslappnade utseendet.

Grå kavaj med svart grafisk linne med scoop-hals

grå kavaj med svart grafisk linne med scoop halsringning
källa

För att skapa det ungdomliga och snygga gatutseendet kan du bära en svart grafisk linne med en grå kavaj för toppen. Du kanske vill ha en grå jeansjacka om du vill se ännu mer avslappnad ut. För resten av kläderna, bär blåa skinny byxor och ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Himmelblå grafisk topp med tvättade mini jean shorts

Himmelblå grafisk topp med inbyggda mini jean shorts
källa

Här är en glad och avslappnad outfit som utnyttjar den attraktiva himmelblå färgen. För att forma det här utseendet, använd en himmelblå och vit grafisk linne med en blå tvättad minishorts. Koppla ihop dem med ett par vita sneakers för att komplettera outfit i stil.

Grafisk linne med filthatt och rutig knälång kjol

Grafisk linne med filthatt och rutig knälång kjol
källa

För att uppnå detta unika och konstnärliga utseende kan du bära en svart grafisk linne med en svart och vit rutig knälång kjol som outfitens kärna. Använd den med en svart filthatt och grå mockaskor för att avsluta ditt utseende.

Här är de grafiska tankoutfitidéerna jag vill dela. Testa dem och se om de faktiskt kan få dig att se lycklig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*