Hur man bär grå ullkjol

Hur man bär grå ullkjol

Om du har varit i många städer kanske du har märkt att den grå ullkjolen faktiskt bärs som skoluniform för många skolor. Kjolen ser så ren ut att den har blivit en tidlös artikel som kan bäras i många olika stilar utöver skoluniformen. Nu ska jag presentera några av de vackraste sätten att bära en grå ullkjol. Låt oss nu titta på outfitidéerna.

Grå tröja med grå ullkjol


källa

För ett rent och elegant utseende kan du helt enkelt bära en grå ullkjol som en del av en svart och grå outfit. Använd till exempel en grå skisströja över en vit knappad skjorta för toppen. Kombinera den med en grå ull minikjol. Gör kläderna kompletta genom att lägga till några svarta bitar i de svarta leggingsna och svarta fotledsklackarna. Med en enkel frisyr kan denna outfit verkligen göra att du sticker ut från dina kollegor som bär den signatur vita skjortan och pennkjolen.

Pennullskjol med grå turtleneck

grå turtleneck med en blyertsullskjol
källa

En helt grå outfit kan ibland se lite besvärlig ut, men det är inte fallet om outfit har många olika texturer. Till exempel kan du bära en grå turtleneck med en turtleneck och en grå ullpinne kjol. Använd ett par grå mockaklack för skorna. Kombinationen av stickad, ull och mocka gör denna outfit till en mycket intressant grå outfit med så mycket djup. Den elfenbensfärgade läderkopplingen hjälper också till att balansera den grå outfit.

Bär med svart blazer & silkescarf

svart kavaj silkesduk
källa

Om du vill ha en jacka med en grå kjol är en svart kavaj ett utmärkt val. Bär en svart tröja, en svart kavaj och en färgglatt sidenhalsduk för att toppen ska kunna stilas. Bär en grå ullstift med svarta strumpor och svarta balettlägenheter på golvet.

Ljusgrå minikjol med ullfläckar och mörkgrön stickad tröja

ljusgrå ullfläck minikjol grön stickad tröja
källa

Här är en mycket bedårande outfit som är särskilt lämplig för små damer. Bär bara en mörkgrön kort stickad tröja med en grå ullskridskor. Lägg till ett par svarta mönstrade strumpor och svarta ballerinaskor i ekvationen.

Knälång kjol med en grå, figur-kramad tröja

knälång kjol grå bodycon tröja
källa

Så enkelt som denna outfit verkar, det är en minimal outfit som bara ser fantastisk ut. För att uppnå detta utseende, samla en bodycon grå tröja med en knälång grå ull kjol. Koppla ihop dem med ett brunt bälte och bruna klackar. Den enkla användningen av färg och snitt gör att denna outfit ser precis ut.

Svart tröja med smal passform och minikjol i grå ull

svart smal tröja, grå minikjol i rutig ull
källa

Efter att ha pratat om några massiva grå ullkjolar ska jag prata om en grå ullkjol. Du kan forma den grå minikjolen genom att bära den med en svart slim fit-tröja, strumpor och svarta stridsstövlar. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling stridsstövlar.

Grå och vit mönstrad pennullskjol

grå och vit mönstrad pennullskjol
källa

För en elegant och sofistikerad arbetsdräkt kan du bära en figur-kramande svart topp med en hög midja grå ullpinne kjol. Lägg till ett par strumpor, svarta mockaskor och en svart läderhandväska i ekvationen.

Knälång ullkjol med svarta knähöga stövlar

knälång ullkjol svarta knähöga stövlar
källa

Istället för att ha på sig klackar och fotkängor är denna outfit de svarta knästövlarna. Använd den med en svart långärmad t-shirt och en grå knälång kjol. Lägg till en touch av elegans genom att bära ett brunt bälte och handväska.

Bär med en grå kavaj med dragkedja fram

grå kavaj med dragkedja fram
källa

För en ovanlig arbetsdräkt kan du bära en grå t-shirt med en ljunggrå kavaj med dragkedja framtill. En grå midjekjol med hög midja och silverklackar är ett elegant tillskott till ditt utseende. Detta är en intressant outfit som ligger exakt mellan business casual och business formal.

Vit t-shirt med grå midikjol

vit tryckt T-shirt grå midikjol
källa

Detta är en snygg streetoutfit som visar ett kreativt sätt att utforma en ullkjol. Använd den grå midikjolen med en vit t-shirt och svarta sandaler. Bär ett underarmarmband eller en choker för att ge karaktär till den redan snygga klädseln.

Maxi grå ull kjol med röd tröja

Maxi grå ull kjol röd tröja
källa

Bär en grå ull maxikjol och en röd turtleneck för ett riktigt semesterutseende. Koppla ihop dem med en svart och vit rutig halsduk och svarta chelsea stövlar i läder.

Jeansskjorta & grå minikjol

Jeansskjorta grå minikjol
källa

Om du vill ha den grå ullkjolen riktigt vardagligt och ändå se snygg ut, kan du bära minikjolen med en jeansskjorta. Ta på dig skjortan och bära ett bälte så att midjan ser hög ut. Bär strumpor och bruna oxfordskor för att avsluta din outfit i stil och ren.

Grå knuten mini ull kjol

grå knuten mini ull kjol
källa

Denna grå ullkjol har en söt knuten design. För att utforma den här vackra klänningen minimalistisk och elegant kan du bära den med andra grå bitar. Bär till exempel ullkjolen med en gråfigurströja och silverklackar. Bär en handväska av silverkoppling för att göra denna balanserade och vackra outfit.

Marinblå långärmad t-shirt med grå rutig ullkjol

Marinblå långärmad t-shirt grå rutig ullkjol
källa

För ett glamoröst utseende kan du bära en mörkblå långärmad topp med en grå och mörkblå rutig ullkjol. Kombinera dem med svarta leggings och korta bruna mockaskor. Ge den ädla elfenbenspåsen en sista elegant touch.

Svart topp med hög hals och grå midikjol

höghalsad svart topp grå midikjol
källa

För en absolut minimal svart och grå outfit, använd bara en svart topp med hög hals och en grå midikjol. Använd svarta eller gråa klackar för att göra det luftiga och eleganta utseendet.

Hoppas att du gillar listan över idéer om grå ullskläder som jag delade. Om du gör det, se till att kolla in de många andra outfitidéerna som du också hittar på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*