Hur man bär grå svett shorts

Idag ska jag prata om ett mycket specifikt ämne, hur man bär de grå shortsen. Det kan tyckas som något som ser för enkelt och typiskt ut att diskutera, men om du tänker på det och tittar närmare på skulle du verkligen säga att det kan bäras som en ersättning för de mer populära jeanshortsen. Resultatet kan få dig att se väldigt uppfriskande och unik ut. Vad jag ska göra är att visa dig mestadels grå svett shorts outfit idéer, men också visa dig några svett shorts i olika färger för jämförelse. Låt oss nu titta på de coola kläderna.

Vittryckt bomberjacka med linne och grå svett shorts


källa

För att starta den här listan över mysiga och avslappnade outfitidéer, skulle jag vilja överraska dig lite genom att visa dig hur du bär de grå svett shortsen som en del av din business casual outfit. Du kan också bära en vit bomberjacka över en svart linne med en halsringning. Team dem med grå svett shorts och svarta öppna tå klackar med ankelband för att se elegant och mysig samtidigt.

Grå t-shirt med minisvetsshorts och tofflor med leopardtryck

grå t-shirt med minisvetsshorts och tofflor med leopardtryck
källa

För att skapa denna snygga och avslappnade streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en grå t-shirt med matchande grå mini-shorts. För skorna kan du bära ett par loafertryck för att se mogna och feminina ut. Använd istället vita sneakers om du vill se mer ungdomlig ut.

Svart kort linne med mini-byxor

svart kort linne med vita mini träningsbyxor
källa

För att forma det lågmälda sexiga och sportiga utseendet kan du börja med den beskurna svarta linnen överst. Koppla ihop den med vita mini-träningsbyxor. Bär ett par svarta oxfordskor för skorna för en intressant kontrast. För att göra detta till en joggingdräkt, använd svarta och vita sneakers istället.

Vit kort tröja och svarta tröjor med hög midja

vit kort tröja och svarta tröjor med hög midja
källa

Detta är en konstnärlig och attraktiv svartvit gatoutfit som är perfekt för att träffa vänner. För toppen, använd bara en vit och svart tryckt kort tröja. Koppla ihop den med svarta tröjor. Bär svarta sandaler för att göra denna outfit mer avslappnad och luftig.

Svartvita randiga minilöpningsshorts med grå tröja

svarta och vita randiga miniloppshorts med grå tröja
källa

Det här är en ganska typisk joggingdräkt som du kanske vill ha på hösten. Använd en svart tröja för att hålla dig varm. Kombinera den med ett par svarta minisweatshorts. Koppla ihop dessa delar med ett par vita och ljusgrå löparskor med låg topp för att komplettera det sportiga utseendet.

Ärmlös t-shirt med svart tryck och minigrå svettshorts

svart tryckt ärmlös t-shirt med mini grå svett shorts
källa

Detta är ett annat trevligt exempel som visar att du faktiskt kan bära svett shorts med klackar och se förvånansvärt bra ut. Till exempel kan du bära en svart grafisk ärmlös t-shirt med grå shorts. Koppla ihop dem med en vit fotledsrem med klackar med öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

Röd, vit och marinblå sweatshirt med grå svettshorts

röd, vit och mörkblå sweatshirt med färggrå shorts
källa

För att uppnå det mysiga och ungdomliga gatutseendet kan du helt enkelt bära en röd, vit och marinblå sweatshirt med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med ett par grå mini-byxor. För skorna, använd bara ett par vita sneakers eller ett par svarta och vita klassiker med låg topp för att komplettera utseendet.

Grå överdimensionerad grafisk t-shirt med svarta träningsbyxor

grå överdimensionerad grafisk t-shirt med svarta byxor
källa

Ibland gäller det berömda ordspråket ”less is more” mycket bra när det gäller mode. Till exempel kan denna superminimala grå och svarta outfit lätt få dig att se bäst ut. För att polera bort den här outfit, gör en grå och svart överdimensionerad grafisk t-shirt med svarta tröjor. Använd svarta och vita dukskor för att avsluta din outfit.

Grå grafisk svettskjorta med rosa rosa svettshorts med hög midja

grå grafisk tröja med rodnande rosa svettshorts med hög midja
källa

För att göra dig mer damlig är det en bra idé att lägga lite rosa till din outfit. Till exempel kan du bära en grå tryckt tröja med rodnande rosa högbyxor. Koppla ihop dem med ett par rosa och vita löparskor för att se sportiga och flickaktiga ut samtidigt.

Grå draperad huvtröja med utskuren rygg och svarta mini-shorts

grå draperad huvtröja med utskuren rygg och svarta mini-shorts
källa

För att forma denna supercoola och unika avslappnade streetoutfit kan du bära en grå överdimensionerad huvtröja med stor utskärning på baksidan. Kombinera toppen med svarta mini-shorts. Bär ett par svarta bildsandaler med dina skor för ett rent och avslappnat utseende.

Vit och svart färgjacka med mini-shorts

vit och svart färgjacka med mini-shorts
källa

Det här är en ganska sportig outfit som är perfekt för vandring. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en vit och svart färgjacka. Koppla ihop dem med svarta löparbyxor. För skorna, använd ett par svarta korsstränare i mitten av toppen för att bättre skydda dina anklar.

Svart och kort kort linne med matchande höghus

kort svart och röd linne med matchande shorts för hög höjning
källa

Detta är en mycket intressant outfit som försöker sätta ihop några sportiga bitar med ett par snygga stövlar. För detaljer, använd en beskuren svart och röd linne med matchande svarta shorts. Koppla ihop dem med ett par vita och svarta snörade ankelstövlar för att göra denna outfit unik.

Rosa linne med rodnande minishorts

Rosa linne med rodnande minishorts
källa

Det här är en rosa och vit outfit som kan få dig att se väldigt vacker ut och komma åt. Bär en chockerande rosa linne med en spagettirem för toppen. Koppla ihop den med rodnande rosa mini-byxor. Använd vita sneakers för skorna för att komplettera det attraktiva sportiga utseendet.

Här är de grå (och andra färgerna) spårbyxoutfitidéerna som jag ville dela med dig. Testa dem och se om du gillar dem tillräckligt för att byta ut dina mini-jeansshorts med dessa söta svettshorts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*