Hur man bär grå leggings

För dem som gillar att ha på sig leggings är det säkert att säga att de flesta av er bär svarta leggings istället för leggings i andra färger för det mesta. Idag vill jag uppmuntra dig att prova de grå leggings som får dig att se mysigare och mer uppfriskande ut. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna om grå leggings outfit jag har samlat. Låt mig nu visa dig den här fantastiska listan som referens.

Chambray-skjorta med grå rippade leggings


källa

Till att börja med den här listan med underbara outfitidéer, kommer jag att visa dig ett avslappnat och pojkaktigt utseende för att överraska dig lite. För att uppnå denna outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en vit t-shirt. Kombinera dem med grå leggings. För skorna kan du bära ett par vita sneakers för att komplettera klädseln i stil.

Vit blus med djup V-ringning med grå leggings och vita sneakers

vit djup V-ringad blus med grå leggings och vita sneakers
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt för att träffas med vänner. För att forma det här utseendet kan du bära en vit figurkramande linneblus med en djup V-ringning på toppen. Kombinera den med grå leggings för att se extra lång och tunn ut. Använd skorna ett par vita sneakers för att se ungdomliga och rena ut.

Svart huvtröja med ljusgrå leggings och vita sneakers

svart huvtröja med ljusgrå leggings och vita sneakers
källa

Detta är en mycket ungdomlig och avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en svart huvtröja med en avslappnad passform. Koppla ihop den med grå leggings. Du vill att huvtröjan ska vara lite överdimensionerad så att leggingsna ser bättre ut. Använd vita löparskor med skorna för en sportig touch.

Blå jeansjacka med ljusgrå leggings och löparskor

blå jeansjacka med ljusgrå leggings och löparskor
källa

Att uppnå det fantastiska pojkaktiga utseendet här är vad du vill göra. Överst kan du bära en grå t-shirt med en lätt överdimensionerad ljusblå jeansjacka. Kombinera dem med grå leggings. Bär ett par vita sneakers för skorna för att göra kläderna rena och uppfriskande.

Grå beskuren huvtröja med matchande leggings och klackar med hög midja

grå beskuren huvtröja med matchande leggings och hög midja
källa

Detta är en super enkel och lågmäld sexig street outfit som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. Till toppen kan du bära en grå, smal, beskuren huvtröja. Kombinera den med ljusgrå leggings. Här kommer den speciella delen. Istället för vita sneakers bör du ha ett par svarta klackar för lite kontrast.

Svart skinnjacka med vit tunika-t-shirt och leggings

svart skinnjacka med vit tunika-t-shirt och leggings
källa

Detta är en snygg och ungdomlig street outfit att bära för avslappnade hangouts. Använd en vit grafisk t-shirt med tunika med en svart slim fit och kort läderjacka som topp. Kombinera dem med grå leggings. Bär ett par svarta och vita träningsskor för att skorna ska fylla på det coola utseendet.

Chunky tunika stickad tröja kofta med longline vit skjorta

Chunky tunika stickad tröja kofta med longline vit skjorta
källa

Detta är en väldigt snygg outfit som använder några fina overlay-tricks. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit långknappskjorta och en grå kabelstickad kofta. Kombinera dem med en grå sidenkappa. Använd skorna ett par vita sneakers för att se rena och ungdomliga ut.

Svart ulljacka med långa ränder med en rodnande tröja med rosa och grå leggings

svart ullrock med röd ribbad tröja och grå leggings
källa

Det här är en ganska mysig outfit som är perfekt att bära på vintern för att inte se tjock ut. Ovan kan du bära en mörkrosa turtleneck med ribbad slim fit och en lång kappa i svart ull. Kombinera dem med grå leggings. För skorna, ha ett par spetsiga tåklackar med leopardtryck för att slutföra kläderna.

Svart tunikatröja med grå leggings och knähöga läderstövlar

svart tunikatröja med grå leggings och knähöga läderstövlar
källa

För att uppnå det minimala svarta och grå utseendet, här är vad du vill göra. Använd en svart slim fit-tunikatröja med stickad tröja. Koppla ihop den med grå leggings. För skorna kan du bära ett par svarta knähöga läderstövlar. Använd en svart läderhandväska för att avsluta din outfit.

Vit crop top med svart skinnjacka och grå leggings

vit crop top med svart skinnjacka och grå leggings
källa

För att uppnå den här sexiga och lite sportiga klädseln kan du bära en vit bodycon crop top med en svart skinnbikerjacka på toppen för att visa lite hud i midjan. Koppla ihop dem med grå leggings och ett par rosa sneakers med låg topp för att se smala och vackra ut samtidigt.

Kort huvtröja med grå leggings och svarta och vita sneakers

Kort huvtröja med grå leggings och svarta och vita sneakers
källa

Detta är en annan sexig klädsel med låg vikt att ha på sig vardagligt. Till toppen kan du bära en vit bodycon crop top med en grå bodycon-beskuren huvtröja. Kombinera dem med grå leggings. För skorna, använd bara ett par vita låga löparskor för att se sportiga och attraktiva ut.

Svart kavaj med grå t-shirt och stickad halsduk

svart kavaj med grå t-shirt och stickad halsduk
källa

För att skapa det snygga och stiliga utseendet, här är en affärsavslappnad outfit som du kan prova. Bär en grå t-shirt med en grå stickad halsduk och en svart slim fit-kavaj. Kombinera dem med grå leggings. För skorna kan du bära ett par bruna stövlar i läder för att komplettera klädseln i stil.

Grå en axel cape tröja med vit linne och sneakers

grå en-axel cape tröja, vit linne och sneakers
källa

För dig som vill se reserverad sexig utan att visa mycket hud, här är en outfit för dig. Bär en vit linne med öppen hals och en grå överdimensionerad capetröja över ena axeln så att du kan visa lite av dina krageben. Koppla ihop dem med grå leggings och vita träningsskor.

Här är de grå leggings outfit idéer som kan hjälpa dig att se mysig och attraktiv. Prova dem och du kommer att uppskatta hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*