Hur man bär grå lårhöga stövlar

Det finns två sätt som människor känner och pratar om lårhöga stövlar.
Först hatar de dem och svär att de aldrig kommer att bära dem. Ha, det rimmar till och med!
För det andra är du helt kär i detta fantastiska klädesplagg och försök att sätta på det med varje klädesplagg för varje situation.
Faktum är att de är mycket populära idag och varje riktig modeflicka äger minst ett par av dem i sin garderob.
I den här stilguiden visar jag dig det bästa sättet att bära och kombinera grå, lårhöga stövlar för att alltid se ut som om du var klädd för att döda.

Vita + grå lårstövlar

Grå är en enkel färg att kombinera. Om du frågar efter min åsikt älskar jag att se en grå och vit ihop i en outfitkombination. Oavsett om tröja, byxor eller klänning. Jag tycker att det här är en klassisk kombination av två färger. Det står för enkelhet. Och du kommer alltid att göra bra val när du väljer dessa två färger att bära.

Outfit 1: vita jeans

Du kan verkligen bära denna kombination för en avslappnad dag i staden medan du umgås med dina vänner. Den är perfekt för kalla dagar eftersom den grå tröjan håller dig varm hela dagen.
Vita skinny jeans kanske inte är så typiska för regniga eller kalla dagar, men att bära dem med knästövlar kompenserar för detta bra. Det gör din outfit mer mysig, men samtidigt ser du väldigt elegant ut. Du kan lägga till en fedora eller en tjock halsduk i denna outfit och ta en varm choklad med dina vänner eller pojkvän.
Lårhöga stövlar vita jeans
källa
lårhöga stövlar
källa

Outfit 2: vit klänning

Ett bra par grå lårhöga stövlar kan användas i kombination med en vit klänning för olika effekter. Till exempel kan du bära dem med en avslappnad vit klänning på en lat dag eller med en flytande, mer elegant klänning för några formella kvällshändelser. Jag föreslår att du inte ger för många detaljer. Minimala smycken och en svart väska med en kappa eller jacka gör dig redo för utomhusbruk på nolltid.
vit klänning grå stövlar
källa
vit klänning grå stövlar
källa

Svarta + grå lårstövlar

Du känner förmodligen redan den tumregel som gäller här – svart och marinblått går inte bra tillsammans. Tja, den regeln gäller inte den här kombinationen: grå och svart. Jag har förberett två kläder där du kan se hur man kombinerar jeans och kläder i den här färgen med grå stövlar över knäna.

Outfit 1: svarta jeans

Franska tjejer säger att svarta jeans för dem är en viktig tygbit i deras garderob. Jag måste erkänna att jag helt håller med dem. Svarta jeans ger dig ett elegant men okomplicerat utseende och kan också enkelt kombineras. Oavsett om du bär svarta läderbyxor eller klassiska jeans kommer du att uppfattas och uppfattas som en smart modeflicka.
svarta byxor grå stövlar
källa
svarta jeans grå lårhöga stövlar
källa

Outfit 2: svart klänning

Det har aldrig varit lättare att kombinera en vacker svart klänning i bomull eller siden med lårhöga stövlar. Utan massiva smycken och andra detaljer ser du ren och mysig ut. Lägg bara till en liten väska så ser du fantastisk ut utan ansträngning. Prova den här sköldpaddan eller den här klassiska A-linjeklänningen som den på bilderna nedan.
svart klänning grå överknee stövlar
källa
svart klänning grå överknee stövlar
källa

Grå + grå lårhöga stövlar

Gör en outfit i bara en färg? Varför inte! Vissa människor skulle säga att du inte borde kombinera kläder som har samma färg som dina skor. Den här gången tror jag att vi kan göra ett undantag.

Outfit 1: grå tröja

Det är alltid en bra idé att ta på sig en ljusgrå tröja och jeans. Att para ihop det med färgen på dina skor kan ge dig ett svartvitt utseende utan så mycket detaljer. Bra val för alla tillfällen.
grå på grå overknee stövlar
källa

Outfit 2: grå på grå

Jag hittade några helt gråa utseende. Jag är säker på att du kommer att älska henne. För att slutföra denna outfit behöver du en grå klänning eller lång tröja för att bära som klänning, samt grå stövlar! Så enkelt, ja! Det ser så elegant och posh ut samtidigt. Prova några av kläderna på bilderna nedan.
grå på grå overknee stövlar
källa
grå klänning grå lårhöga stövlar
källa

Jeans + grå lårhöga stövlar

När jag säger jeans menar jag definitivt blå jeans. Du är min favoritplagg. Jag kan bära dem dag och natt utan problem med outfit-kombinationen. Jag gillar verkligen hur de ser ut tillsammans med grå. Speciellt med grå stövlar över knäna.

Outfit 1: tröja och blå jeans

Jag måste erkänna att detta är en ganska vanlig outfit, men du kan bära den vid både formella och mindre formella evenemang. Prova med en hatt och en större väska (som första bilden) eller para ihop den med en vit skjorta med en mörkblå överdimensionerad tröja.
Denimgrå överknee stövlar
källa
grå jeans stövlar
källa

Outfit 2: jeansklänning

Jeansklänning är något jag alltid velat ha i min garderob, men för att vara ärlig har jag aldrig hittat den rätta. Det var därför jag letade efter denna outfit för att dela och visa dig hur cool du kan se ut. Denim och grå passar perfekt tillsammans!
Den knäppta denimklänningen kompletteras med ett stort svart bälte och en klassisk kanalficka. Högklackade stövlar i grå ton ger denna outfit en fin touch.
Denimklänning grå overknee stövlar
källa

Outfit 3: overall denim klänning

Overaller ger dig utseendet på 90-talet, men i kombination med grå overknee stövlar blir denna outfit modern och ren. Prova overall med en vit skjorta och en beige tröja, precis som på bilden. Du kommer att komma ihåg var du än klär dig så här!
Jeans overall klänning grå stövlar
källa

Om du är medlem i den första gruppen som jag nämnde i början av artikeln hoppas jag verkligen att genom att dela alla dessa outfitidéer med dig fick jag dig att ändra dig.
Fick någon av kläderna din uppmärksamhet?
Om du behöver mer inspiration, kolla in dessa över idéerna om knästövlarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*