Hur man bär grå läderjacka

Hur man bär grå läderjacka

Jag har alltid ansett skinnjackan som den mest mångsidiga jackan. Du kan i stort sett para ihop den med vilken outfit som helst och omedelbart lägga till en snygg touch till mixen. Det är ingen tvekan om att den svarta läderjackan är det tydliga nummer ett bland alla möjliga färger. Men idag vill jag prata om något mer nischat, nämligen den grå skinnjackan. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i grå läderjacka för dig. Låt oss dyka in.

Grå matt läderjacka med svarta jeans


källa

Den grå läderjackan ser väldigt snygg och vacker ut, oavsett om den är halvblank eller matt. Låt mig börja den här listan över outfitidéer med en matt, vilket är det sällsynta men ändå snyggare alternativet. Du kan enkelt kombinera mattläderjackan med en gråmelerad ulltröja och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta balettlägenheter för ett enkelt och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Grå skinnjacka med en helt svart outfit

grå läderjacka helt svart outfit
källa

Efter att ha tittat på en mer mysig och varm outfit, låt oss titta på denna coola och mörka outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå skinnjacka med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med ankelstövlar i kamelmocka för en feminin touch.

Grå skinnjacka med vit turtleneck-klänning

grå läderjacka vit turtleneck klänning
källa

Färgen grå är så neutral att du enkelt kan skapa en snygg eller mysig outfit runt färgen. Som ett exempel på ett mysigt utseende kan du uppnå detta genom att bära en vit tjock tröja klänning med en collego och svarta leggings. Använd den med en grå skinnjacka och ljusgrå mockaskor för att göra det här utseendet.

Grå skinnjacka med en mörkblå och vit randig långärmad T-shirt

grå läderjacka marinblå och vit randig långärmad T-shirt
källa

Om du vill se både avslappnad och snygg ut, är det ingen överraskning att jag visar dig denna ikoniska mörkblå och vita randiga långärmad T-shirt. Du kan para ihop den med en grå skinnjacka, ljusblå skinny jeans och vita sneakers. Lägg till en svart filthatt i blandningen för en konstnärlig touch.

Ljusgrå skinnjacka med blå skinny jeans

ljusgrå skinnjacka blå skinny jeans
källa

För att skapa ett snyggt biker-utseende kan du bära en väldigt figurkramande ljusgrå skinnjacka med en vit t-shirt. Koppla ihop den med blå rippade skinny jeans och svarta mockaskor. Du kan också bära en liten, elegant svart handväska för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Bär den med en blushrosa blus och vita skinny jeans

rodnad rosa blus vita skinny jeans
källa

Att bära grått med vitt kan ofta skapa en känsla som är väldigt avkopplande och vacker. Du kan till exempel skapa ett uppfriskande utseende genom att bära en grå skinnjacka med en rodnande rosa blus med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och ett par rosa slip-on sneakers för att se feminina och vackra.

Grå skinnjacka med vit chiffongblus

grå läderjacka vit chiffongblus
källa

Här är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att integrera en grå skinnjacka i en affärsavslappnad arbetsdräkt. Du kan också bära en grå skinnjacka med en vit chiffongblus till toppen. Koppla ihop dem med svarta smala chinos och rosa klackar för att se snygga och eleganta ut.

Bär med färgblockscarf & blå skinny jeans

Färgblock halsduk blå skinny jeans
källa

Ibland är allt du behöver en söt halsduk för att bygga en fin outfit. Och ja, det är kraften i en vacker halsduk. Om du till exempel bär en mörkblå och vit randig t-shirt med en grå skinnjacka, blå skinny jeans och rosa spetsiga klackar, har du redan en riktigt snygg outfit. Att lägga till en färgblocksduk gör dock omedelbart att outfit blir vackert.

Bär den med en svartvit randig t-shirt och en grå leopardtrycksduk

mörkblå och vit randig t-shirtduk med grått leopardtryck
källa

För att uppnå en lite mer mogen outfit hjälper det dig att lägga till ett leopardtryck i din outfit. Till exempel kan du bära en svartvit randig t-shirt med en grå skinnjacka och en grå leopardtrycksduk för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och rosa balettlägenheter för ett enkelt och feminint sätt att komplettera outfit.

Använd den med knähöga stövlar i en vit topp och grått läder

vita knähöga stövlar i grått läder
källa

Hittills har vi ännu inte undersökt hur det skulle se ut att ha på sig en grå skinnjacka med en annan grå läderartikel. Låt oss ta en titt på denna outfit och se hur resultatet ser ut. På toppen bör du ha en grå och vit tröja med en grå skinnjacka och en grå linneshalsduk. Koppla ihop dem med svarta leggings och grå läder knä höga stövlar för en riktigt snygg look.

Bär den med en vit chiffongskjorta och grå skinny jeans

vit chiffongskjorta grå skinny jeans
källa

Här är en annan grå outfitidé. Det här är nog första gången jag nämner de gråa skinny jeansen i den här listan. Det är bara ett bra föremål att använda för att bygga en avslappnad outfit. Kombinera bara de grå jeansen med en vit chiffongblus och en grå skinnjacka. Bär ballerina lägenheter för att slutföra denna outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Använd den med en grå chiffongduk och ljusblå pojkvänjeans

grå chiffongblus ljusblå pojkvän jeans
källa

Här är en mycket intressant outfit som innehåller ett mycket sällsynt föremål, en grå chiffonscarf. Du kan bära den med en svart t-shirt och en grå skinnjacka för att komplettera toppen av denna unika outfit. Kombinera dem med blå rippade pojkvänjeans och kolmockaskor för att se snygga och unika ut.

Grå jacka med tjock tröja och svart läderjacka

grå jacka tjock tröja svart läder gamacher
källa

Låt oss kasta ett cheetah-element i en läderdräkt för att se hur det fungerar. Använd en tjock grå tröja med en grå skinnjacka på toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor och mycket kreativt med stövlar med fuskpäls och ankelklackar med leopardmönster. Resultatet är förvånansvärt snyggt och vackert.

Bär den med en gul skjorta med blommaknappar och mörkblå skinny jeans

gul blomma knappskjorta mörkblå skinny jeans
källa

Detta är ett mycket lekfullt försök att bära en gul knäppt skjorta och grå läderjacka. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och ett par elfenbenskinnstövlar för en avslappnad look med en lite glad känsla.

Grå skinnjacka med silverväst och rippade svarta jeans

grå läderjacka silverväst topp rippade svarta jeans
källa

När det gäller kreativitet är denna outfit nummer ett på listan. Resultatet av att ha på sig en grå skinnjacka med en vit västtopp och en silverväst med djup V-ringning är helt fantastiskt. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter för lite karaktär för att göra din outfit komplett.

Hoppas du tycker att de här idéerna i grå skinnjacka som jag nämnde var användbara. För dig som redan bär den svarta läderjackan mycket bör det vara en mycket smidig övergång att ha dessa coola kläder på toppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*