Hur man bär grå klänningbyxor

För de av er som blir lite uttråkade i de svarta klänningbyxorna för att arbeta för mycket kommer det här blogginlägget att vara av intresse. Idag ska jag prata med dig om hur du utformar de grå klänningbyxorna. De grå byxorna får dig inte bara att se annorlunda ut än de svarta, utan får dig också att se lite mer bekväm ut. De har också plats för en svart tröja eller blus på toppen, vilket kan göra att din torso ser mycket smalare ut. För att göra styling väldigt enkelt för dig har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för grå kostymbyxor. Låt oss dyka in.

Bourgogne kabelstickad tröja med grå kostymbyxa


källa

För att starta listan med mysiga och professionella outfitidéer vill jag först visa dig en mycket påfallande och vacker arbetsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en burgundy stickad tröja ovanpå. Koppla ihop den med grå kostymbyxor. Bär ett par grå mocka balletlägenheter för skorna för att göra utseendet komplett.

Svart kavaj med vit knäppningskjorta och grå kostymbyxa med muddar

svart kavaj med vit skjorta med knappar och grå kostymbyxor med ärmslut
källa

För att få denna snygga och lätt unisex-outfit, här är vad du vill göra. Använd en svart, lite överdimensionerad blazer med en vit slim fit-skjorta. Kombinera dem med grå slim fit-byxor med bälte och ärmslut. Bär ett par svarta Oxford-läderskor för skorna för en särskilt snygg touch.

Vit ärmlös skjorta med grå, beskuren kostymbyxa

vit ärmlös skjorta med grå, beskuren kostymbyxa
källa

Detta är en relativt uppfriskande och luftig outfit med en ärmlös topp. I detalj är toppen en vit, ärmlös, smalskuren skjorta med knappar och krage. Du kan kombinera den med en grå, smal, beskuren kostymbyxa. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Svart kort topp med djup V-ringning och grå, byxa med hög midja

svart, kort västtopp med djup V-ringning och grå byxa med hög midja
källa

Detta är en annan mycket fantastisk och lågmäld sexig outfit. Det är en perfekt outfit för en cocktailparty eller ett företagsevenemang. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart västtopp med låg skärning och en djup V-ringning. Kombinera toppen med grå högbyxa. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Grå kostym med vit chiffongblus och uttalandekedja

grå kostym med vit chiffongblus och uttalandekedja
källa

För att se helt elegant och elegant ut är det en bra idé att bära en grå kostym. Det får dig att se mycket trevligare ut än den svarta dräkten. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blus med en grå kostymjacka och en silver-kedja. Team dem med grå klänningbyxor och en vit fotledsrem med klackar med öppna tå. Bär en marinkoppling för att göra utseendet komplett.

Grå kostymbyxa med svarta ankelband och klackar med öppna tå

grå kostymbyxor med svarta fotledsremmar och klackar med öppen tå
källa

Denna outfit visar dig helt enkelt hur de grå klänningbyxorna med raka ben passar perfekt med ett par svarta klackar med öppen tå. För toppen finns det ett antal toppar som kan sammanfalla väl med botten. Till exempel kan en mycket vanlig vit chiffongblus redan få dig att se så bra ut.

Grå V-ringad t-shirt och grå byxa med avsmalnande ben

T-shirt med grå V-ringning och grå byxa med avsmalnande ben
källa

Låt mig kasta in ett lite sportigt utseende här för att ge dig lite sinnesfrid från träningskläder. För att uppnå denna sportiga träningsdräkt kan du bära en grå V-ringad t-shirt och grå koniska benbyxor. För skorna, använd ett par ljusgrå och vita löparskor med låg topp för att slutföra kläderna.

Off-shoulder långärmad crop top med knappfickor och grå, elastisk midjebyxa

Långärmad crop top utan axel med grå, elastisk midjebyxa
källa

För att se sexig och elegant lågmäld ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. För att forma det här utseendet, använd en kortärmad gråblus med korta ärmar över axelknappen. Kombinera den med matchande grå byxor med elastisk midja. Bär ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för ett mer feminint utseende.

Vit blus med gråa byxor och svarta oxfordskor

vit blus med grå, beskurna byxor och svarta oxfordskor
källa

För att uppnå denna minimala och lite unisex outfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit kortärmad skjorta eller en högkvalitativ, vit slim fit-t-shirt. Koppla ihop den med grå, beskurna, smala klänningbyxor. För skorna, ha ett par svarta Oxfordskinnskor för att se snygga och unisexa ​​ut.

Grå stickad tröja med chiffongblus och vida ben

grå stickad tröja med chiffongblus och vidklippta byxor
källa

För att göra dig mer avslappnad och jordnära är det en bra idé att byta ut din kavaj med en kofta. Till exempel kan du bära en vit chiffongblus med en grå kofta för toppen. Kombinera dem med gråa byxor med vida ben. Använd ljusrosa läderhöga klackar för att slutföra utseendet.

Stickad tröja med mock hals, grå kavaj och matchande byxor

Stickad tröja med mock-hals med grå kavaj och matchande byxor
källa

Här är en fantastisk hel grå outfit som kan få dig att se riktigt bra ut. En grå kabeltröja med hög hals och en grå kostymjacka är den polo du väljer. Koppla ihop dem med grå, smal klädbyxa. För skorna, ha ett par silvermetallklackar med spetsiga tår för att se glänsande och elegant ut.

Vit skjorta med krage och svart tröja

vit skjorta med krage och svart stickad tröja
källa

För att uppnå denna luftiga och eleganta business casual outfit kan du bära en svart stickad tröja över en vit knäppt skjorta. Kombinera dessa bitar med grå byxor med vida ben. Använd svarta mockaklackar för en elegant twist.

Svart tröja med V-ringning och grå breda byxor

svart tröja med V-ringning och grå kostymbyxa med vida ben
källa

För att uppnå denna minimala outfit, samla en svart v-ringad kabeltröja med en smal passform. Koppla ihop den med grå byxor med vida ben. För skorna skulle antingen svarta fotkängor med svarta ballerinor fungera perfekt.

Hoppas att du tyckte om de grå klädbyxans outfitidéer som jag just skisserade i listan ovan. Prova dessa gråa byxor och se mysigare ut medan du fortfarande ser professionell ut på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*