Hur man bär grå kjol

Hur man bär grå kjol

Idag ska jag prata om hur man stylar den grå kjolen som får dig att se mysig och vacker på ett mycket lågt och enkelt sätt. Det fina med det är att du i princip kan bära den med bitar av vilken färg som helst, eftersom den grå färgen är en fin neutral färg som passar nästan alla färger. För att forma en vacker outfit måste man vanligtvis bära den med en lång lång topp. Det är verkligen så enkelt. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för grå kjoldräkt. Låt oss nu dyka in.

Vit blus med kepsärmar och en grå, figurkramande midikjol


källa

För att starta den här listan över trevliga och mysiga outfitidéer, visar jag dig ett mycket typiskt sätt att utforma en grå kjol. I det här fallet är den grå kjolen här en midi bodycon kjol. Du kan para ihop den med en vit blus på ärmen och ett par svarta klackar med öppen tå för att se snygga och rena ut.

Vit blus med V-ringning och en grå, rutig midikjol

vit blus med V-ringning och grå, rutig midikjol
källa

Här är en annan idé för en vit blus och grå kjoldräkt som ser bra ut. Men den här gången är skärningen annorlunda och resultatet blir också väldigt annorlunda. Bär en vit långärmad blus med en knapp och en V-ringning på toppen. Kombinera den med en grå rutig midikjol för en passform och en flare. Bär mörkgrå mockaballerinor för de skor som passar perfekt med kjolen.

Vit ärmlös blus med grå veckad midikjol

vit ärmlös blus med grå veckad kjol
källa

Som du kan se från föregående outfit kan du använda en topp med en utsvängd kjol för att skapa en smal outfit utan att behöva bära en klänning med passform och flare. Detta är en annan mycket liknande outfit. Till toppen kan du bära en vit ärmlös, passande blus. Kombinera den med en grå, utsvängd midi veckad kjol. Ha på dig grå snörstövlar med öppen tå för att komplettera outfit med den extra ladylike touchen.

Vit skinnjacka med grå minikjol

vit skinnjacka med grå minirater kjol
källa

För en cool och elegant look kan du bära en vit och svart tryckt t-shirt med en vit läderjacka till toppen. Team dem med en grå minirater kjol och svarta leggings. Använd svarta mockasko stövlar för skorna. Slutligen lägg till en vit läderkoppling till mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Grå stickad tröja med vida ärmar och matchande matt läder kjol

grå stickad tröja med vida ärmar och matchande matt läder kjol
källa

Här är en mycket mysig och attraktiv grå-på-grå look. Bär en ljusgrå stickad tröja med vida ärmar till toppen. Kombinera den med en mörkgrå, matt, figurkramande minikjol av läder. För skorna kan du bära ett par grå mockasko stövlar för en underbar helgrå outfit.

Mini-skrynklig skaterkjol i grå ull med en matchande, figurkramande tröja

Mini-veckad skaterkjol i grå ull med en matchande, figurkramande tröja
källa

Detta är en elegant och elegant snygg casual outfit. För att uppnå det här utseendet kan du ha på dig en vit skjorta med knappar och en grå bodycon-tröja till toppen. Koppla ihop den med en grå plisserad kjol i ull. Använd ljusrosa klackar för dina skor för att ge elegansen till denna outfit.

Svart, kramande långärmad T-shirt med utsvängd kjol av ull i midigrå

svart, figurkramande långärmad T-shirt med midigrå ullkjol
källa

Här är en enkel svart och grå outfit som kan göra dig smal och smal. Den svarta slim fit långärmade t-skjortan är ett fantastiskt objekt som får din överkropp att se liten ut. Kombinera den med en grå, utsvängd midiullskjol för att få dig att se tunn och lång ut. Använd svarta stövletter i läder för att få skorna att komplettera utseendet.

Bourgogne lång kappa över minikjol

Bourgogne lång kappa över minikjol
källa

Du kan definitivt bära en grå kjol med en lång ullrock för att se elegant ut, särskilt när vädret blir varmare. Du kan till exempel ha på dig en svart stickad tröja med siffra och en ljusgrå minirater kjol. Täck dessa bitar med en lång vinröd päls. Använd svarta mönstrade strumpor och svarta stövlar i läder för att se snygga och ladylike ut samtidigt.

Svart snitt, djup V-ringning med långa ärmar och tweed-pennkjol

svart snitt, lågslungad långärmad topp med V-ringning och tweed-pennkjol
källa

Detta är en sexig outfit som du vill ha på dig för en semi-formell händelse. Bär en långärmad, långärmad t-shirt med djup v-ringning och svart halsringning för att forma denna outfit. Koppla ihop den med en grå rutig tweed-pennkjol. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Svart tröja med en ljusgrå miniullskjol

svart tröja med ljusgrå miniullskjol
källa

Det här är en väldigt fin och elegant lager i lager. På toppen bär du en vit skjorta med knappar och en svart tröja. Låt skjortans krage kika ut. Kombinera dessa bitar med en ljusgrå veckad kjol gjord av miniullskridskoåkning. Ett par svarta leggings och svarta läderstövlar är ett säkert sätt att se elegant och snygg ut.

Crepe tröja med minikjol i ull

Crepe tröja med en ull minirater kjol
källa

För en mysig och vacker skiktad outfit att ha på kontoret, använd en crepe stickad tröja över en vit knappad skjorta med kragen och fållen som sticker ut. Kombinera dem med en grå ullminikjol och svarta leggings. Använd svarta stridsstövlar för att skorna ska se snyggare ut.

Grå och mörkblå rutig minikjol med vinröd kavaj

grå och mörkblå rutig minikjol med en vinröd kavaj
källa

Detta är ett mycket attraktivt utseende för flickan bredvid som är förvånansvärt lätt att dra av. Bär en vit ribbad tröja med rund hals och en vinröd blazer. Kombinera dem med en grå och marinblå minikjol. Bär ett par svarta strumpor och ett par svarta läderballettlägenheter för att göra din outfit stilfull.

Gul stickad tröja med grå midikjol

gul stickad tröja med grå midikjol
källa

För att se mer glad ut på jobbet är det väldigt bra att ha på sig något gult. För att uppnå detta utseende kan du ha en citrongul tröja med halva ärmar och en grå midikjol. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för att ge outfit en snygg touch.

Vit, figur-kramande långärmad T-shirt med en grå minikjol med hög midja

vit, figur-kramande långärmad T-shirt med en grå, hög midja minirater kjol
källa

Detta är en enkel och vacker outfit. För att uppnå detta, använd bara en långärmad t-shirt med vit ficka fram och en grå höghöjd minirater kjol. Bär nakna sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Hoppas att du gillade de grå rock-outfit-idéerna som nämns ovan. Som du kan se är dessa kläder väldigt lätta att ta av. Testa det och se mysigt och attraktivt ut på ett helt naturligt sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*