Hur man bär grå kavaj

Hur man bär grå kavaj

Om du vill klä dig smart för jobbet är en blazer förmodligen det första som kommer att tänka på. Medan en svart kavaj definitivt är det mest populära valet, kan en grå kavaj också få dig att se professionell ut, men lite mindre seriös. Du kan tänka dig att ha på dig en grå blazer-outfit som en tonad väg till power-klänningen. För att visa dig några av de snyggaste gråa blazerkläderna har jag sammanställt en intressant lista. Låt oss nu kolla in det.

Grå ullkavaj med ljusgrå stickad tröja


källa

För att starta listan, här är en väldigt balanserad och stilig business casual outfit. På toppen bär du en ljusblå skjorta med knappar, en grå stickad tröja och en grå ullkavaj. Svarta smala byxor och ljusrosa klackar är ett bra komplement till denna outfit. Detta är en relativt feminin och mjuk outfit för dig som inte vill ha en power-klänning.

Grå mönstrad kavaj med vit topp och svarta dräneringsrörbyxor

grå mönstrad blazer vit topp svarta dräneringsrör byxor
källa

Detta är en mer snygg och unisex outfit. Den består av en vit T-shirt och en grå kavaj för toppen samt svarta avloppsbyxor och en svart fotledsrem med öppna tåklackar för botten. Observera att det inte är lämpligt att använda en kavaj med en vit t-shirt på en arbetsplats. Men om din arbetsplats tillåter det är det ett bra sätt att se snyggt och smart ut.

Grå kavaj med manschettjeans och svarta klackar

grå jeans med kavajer, svarta klackar
källa

För en elegant look kan du bära en vit skjorta med en grå kavaj som topp. Kombinera dem med manschettmager jeans och svarta mockaklackar för ett enkelt och elegant utseende.

Bär den med en grå turtleneck

grå turtleneck tröja med turtleneck
källa

Om du vill utforma en grå blazer mer damlig på vintern, här är en outfitidé att överväga. Bär en grå turtleneck med en grå ullkavaj för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och cheetahälar. Strukturen av stickade plagg och ull spelar en stor roll för att denna outfit ser mysig ut.

Använd den med en vit v-ringad t-shirt och rippade skinny jeans

vita skinny jeans med V-ringning
källa

När vädret inte är så kallt kan du bära en minimal outfit som denna för ett mer avslappnat utseende. Du kan bara bära en vit V-ringad topp och en grå kavaj. Använd skinny jeans och silverklackar för att slutföra denna outfit.

Ljusgrå kavaj med röda smala jeans

ljunggrå blazer röd skinny jeans
källa

Utan att se den här bilden kanske du tror att det skulle vara lite för mycket att bära röda byxor till jobbet. Titta nu på bilden och se vad som hände när de parades ihop med en grå kavaj. Outfiten ser förvånansvärt väldigt naturlig ut. För att uppnå detta unika och vackra utseende, samla en vit stickad tröja med en ljunggrå kavaj, röda skinny jeans och ljusrosa klackar.

Grå kavaj med en helt svart outfit

grå blazer helt svart outfit
källa

Om du vill klä dig starkare eller mer aggressivt kan du skapa en intensiv färgkontrast och uppnå ditt mål om du bär en grå kavaj med en helt svart outfit. Använd till exempel en svart V-ringad topp och svarta skinny jeans med en grå kavaj. För skorna, håll det svarta och grå temat konsekvent genom att bära ett par svarta remmar.

Använd den med marinblå och vit randig T-shirt & smala jeans

mörkblå och vit randig t-shirt skinny jeans
källa

Ett bra knep för att se mer avslappnad ut är att inte ha en heltäckande topp, utan något liknande den här mörkblå och vita randiga t-skjortan. Du kan utforma den genom att bära den med en grå kavaj, smala byxor och rosa lägenheter.

Använd den med en lång grå halsduk och svarta fotkängor

långa grå halsduk svarta ankelstövlar
källa

Ett snyggt sätt att lägga till ett extra lager i din outfit är att bära en lång halsduk. Som ett exempel kan du bära en grå lång halsduk med en grå ullkavaj till toppen. Använd skinny jeans och svarta mocka ankelstövlar för att göra utseendet komplett. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling mockasko stövlar.

Blå och vit randig knapp-up skjorta & jeans

blå och vit randig knapp-up skjorta jeans
källa

Här är en intressant pojkaktig outfit. Du kan uppnå detta utseende genom att ha på dig en blå och vit randig skjorta med knappar, en grå kavaj, smala jeans och svarta klackar.

Använd den med en grå tröja och svarta läderbyxor

grå tröja svarta läderbyxor
källa

Om du vill klä dig mer snyggt är det ofta bra att börja med läder. För att slutföra denna snygga outfit, bär en vit skjorta med en grå stickad tröja och en grå kavaj för toppen. Lägg till mycket stil och karaktär i kläderna genom att bära svarta läderbyxor och läderstövlar.

Tvådelad uppsättning bestående av en grå kavaj och pennkjol

tvådelad grå kavaj med blyant
källa

För en damliknande arbetsdräkt kan du bära en grå tvådelad uppsättning som består av en kavaj och en pennkjol. Kombinera uppsättningen med en vit fluga och en ljusrosa klack för att göra det här eleganta utseendet.

Lång kavaj med tryck-T-shirt och grå jeans

lång blazer-t-shirt grå jeans
källa

För en snygg, avslappnad look, använd en lång kavaj med en tryckt t-shirt för toppen. Bär dem med grå jeans, skinny jeans och brunt läder för en snygg look. Förresten, jag tror att grå jeans är lite underskattade i modevärlden. Med de grå jeansen kan du ofta skapa mycket snygga och unika kläder.

Grå tweed-kavaj med svart tröja

grå tweed blazer svart turtleneck tröja
källa

Använd en grå tweed-kavaj med en helt svart outfit för ett balanserat och sofistikerat utseende. Den svarta delen består av en svart turtleneck med en turtleneck, svarta skinny jeans och mockaskor.

Bär den med en vit knäppt skjorta och grå skinny jeans

vit skjorta med knappar grå skinny jeans
källa

För en mindre seriös arbetsdräkt är en ljusgrå kavaj ett bra val. Du kan bara ha den med en vit skjorta, grå jeans och svarta klackar.

Så här är några idéer för grå blazer outfit som jag ärligt talat tycker är bra. Ska du ha på dig en casual affärsdräkt till jobbet imorgon? Om så är fallet, prova en av de nämnda kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*