Hur man bär grå jeans

Hur man bär grå jeans

När vi pratar om jeans utan att nämna färgen, hänvisar vi i princip till jeans. På sätt och vis är blå standardfärgen på jeans, med svartvitt som den andra och tredje färgen. Vilken färg tillhör fjärde platsen? Svaret är inte klart, men enligt min mening är det de grå jeansen. Även om de grå jeansen inte är den mest populära produkten ser de förvånansvärt bra ut i kombination med kläder i olika stilar. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av mina favoritmetoder för att utforma de grå jeansen. Låt oss nu titta på listan.

Vit stickad tröja med grå jeans och filthatt


Få liknande skinny grå jeans här
källa

Jag börjar med en konstnärlig grå och vit outfit som perfekt fångar själen i de grå jeansen. För en feminin outfit, använd bara en bekväm vit stickad tröja med tunna grå jeans. Detaljerna som verkligen förbättrar kläderna är de bruna mockafotstövlarna och den grå filthatten.

Beige kavaj med grå kavaj och grå manschettjeans

Krämfärgad, kavajgrå tröja med manschetter
Få en liknande rosa läderhandväska här
källa

Jag känner ofta att de grå jeansen inte nämns tillräckligt när det gäller affärsavslappnade arbetsdräkter. Om vi ​​tar den här professionella klädseln som ett exempel, ger kombinationen av en beige kavaj med de gråa skinny jeansen med muddar och ballerinorna helt enkelt en look som ser så bekväm ut. Det måste vara den varmare nyansen i de grå jeansen och andra bitar som gör att denna outfit ser så mysig ut än att ha på sig något mer seriöst som svarta klänningbyxor och pennkjolar.

Bär den med en vit knäppt skjorta och beige kavaj

Beige kavaj med vit skjorta
Få en liknande ljusrosa kavaj här
källa

Denna outfitidé är tänkt att visa att du inte bara kan bära grå jeans med en t-shirt och kavaj för en arbetsdräkt, men du kan också se bra ut med en skjorta med krage. I likhet med den tidigare outfitidén kan du kombinera jeansen med en vit skjorta med knappar och en beige kavaj. Svarta ballerinor skulle passa perfekt med alla delar.

Grå t-shirt & svart skinnjacka

grå t-shirt svart skinnjacka grå jeans
Få en liknande svart skinnjacka här
källa

Jämfört med några av de grå och vita bekväma outfitsna som nämns är denna outfit grå och svart och ser kall och snygg ut. Power dressing, en allmän term som används för att beskriva hur man klär sig som en kraftfull chef eller chef, betyder inte alltid kostymer. Så länge du vet hur du manipulerar färger kan du bära en skjorta och ändå se ut som en kraftfull chef. Denna outfit är ett perfekt exempel. Bär bara en grå t-shirt och grå jeans med svarta balettlägenheter. Den helt grå övre och nedre delen understryker kraften i den svarta skinnjackan som du bär över T-tröjan.

Grå t-shirt med lång kofta

grå denim lång koftardräkt
Få en liknande långjacka här
källa

För en mycket vänligare look kan du bära en ljusgrå t-shirt med de grå jeansen. Istället för en svart skinnjacka kan du den här gången också ha en beige eller krämfärgad lång kofta för att ge outfit en feminin touch. Komplettera outfit med en filthatt och klackade sandaler.

Grå tröja med grå jeans och höga stövlar

grå tröja jeans lårhöga stövlar
Få liknande svarta lårhöga stövlar här
källa

Nu när vi har nämnt några outfitidéer som använder ankelstövlar och klackar, låt oss prata om en som använder en av mina favoritstycken: stövlarna över knäna. Eftersom svart och grått ser bra ut tillsammans är det ingen överraskning att de svarta lårhöga stövlarna över grå jeans kan göra en bra outfit. För toppen, använd bara en grå tröja.

Svartvit randig tröja med läderjacka

svartvit randig lädertröjajacka
Få en liknande svart bikerjacka här
källa

För en konstnärlig och elegant look, bära en topp med mer detaljer och karaktär. Den här svartvita, horisontellt randiga tröjan är ett perfekt exempel på det. Koppla ihop den med en svart skinnjacka, grå jeans och svarta klackar. Denna outfit fångar verkligen hur grå jeans är mitt i den ”mörka och svala” känslan och den ”lätta och avslappnade” känslan. Medelmåttighet är bara dåligt för företag eller privatliv, men när det gäller färg är det ibland vad du vill uppnå om du vill se bra ut och fortfarande vara lågmäld.

Vit ullrock med grå skinny jeans

vit ullrock grå skinny jeans
Få en liknande vit lång kappa här
källa

Denna outfitidé är perfekt för vinterarbete. En outfit som håller dig varm men inte ser tjock ut. På toppen bär du en vit stickad tröja och en vit ullrock över den. Kombinera dem med grå skinny jeans och svarta mockaskor.

Använd den med en vit scoop-halsringning och en svart kavaj

vit scoop neck t-shirt svart kavaj
Få en liknande grå läderhandväska här
källa

För människor som är helt övertygade om att du faktiskt kan se framgång och självförtroende bara genom att titta på dem är det vanligtvis det enklaste klädseln att uttrycka sin karaktär. Som ett exempel kan du bära en vit t-shirt med rund hals med grå jeans, en svart kavaj och balettlägenheter. I grund och botten är det en kombination av en avslappnad T-shirt och jeans med en svart kavaj. Det är allt. De framgångsrika kan verkligen lysa när de bär något som är så minimalt. Tänk Steve Jobs.

Bär med en grå långärmad t-shirt och uttalande halsband

grå t-shirt halsband med långa ärmar
Få en liknande handväska här
källa

Detta är ett bra exempel på hur ett uttalandehalsband kan uppgradera en outfit som är för enkel. Den ljusgrå långärmade T-shirt och grå jeans är förmodligen lite för tråkig. Detta är inte fallet om du kryddar utseendet med ett uttalandehalsband.

Grå jeans med kamouflagejacka och gula klackar

grå jeans camo jacka gula klackar
Få en liknande kamouflagejacka här
källa

Varmfärgade byxor som de grå jeansen är förmodligen det bästa sättet att utforma en färgglad jacka som camojackan. Kombinationen av kamouflagejacka, vit tryckt t-shirt och grå jeans ser riktigt bra ut för denna outfit. Men det som verkligen skiljer ut denna outfit är de galna, kontrasterande gula klackarna. Det är bara kul när jag ser en outfit med kontrasterande bitar som faktiskt fungerar.

Gul ärmlös blus & grå skinny jeans

grå skinny jeans gul ärmlös blus
Få en liknande gul ärmlös topp här
källa

Kom ihåg att kombinationen av gult och grått eller orange och grått fungerar. De flesta grafiska formgivare kommer att berätta det också. Det är bara att du måste ha den säkra karaktären när det gäller kläder för att inte se obekväm ut. Denna outfit består av den gula ärmlösa blusen och de grå skinny jeansen. Du kan se på bilden att det faktiskt ser bra ut. Även om jag alltid rekommenderar människor att prova fler saker, måste kläder som detta passa din karaktär och du måste vara din egen domare.

Hoppas du gillar listan över de bästa sätten att utforma grå jeans som jag har sammanställt. Om du gillar ett blogginlägg som det här rekommenderar jag starkt att du navigerar på den här webbplatsen och hittar tusentals andra outfitidéer som vi har sammanställt för modeälskare som du.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*