Hur man bär golfbyxor shorts kjolar

Genom åren tack för effekterna av Tiger Woods då. Golf har blivit en mycket populär sport för både män och kvinnor. Det är intressant att golfdräkten har en mycket unik stil. För kvinnor är det lämpligt att antingen klä sig som en typisk golfare, eller så är det okej att klä sig mer avslappnat och som en tennisspelare. I det här blogginlägget vill jag presentera dig för både de klassiska och trendiga sätten att bära golfbyxor, golfshorts och kjolar. För mig själv är jag mer ett fan av den klassiska kombinationen av polotröja och golfbyxor eftersom jag gillar tanken på att klä mig som en professionell idrottare medan jag spelar en viss sport. Men det är bara jag Alla dessa idéer om golfkläder ser bra ut och låt oss testa dem nu.

Rutig golfbyxa med långärmad rosa piké

rutiga golfbyxor rosa pikétröja
källa

Rutmönstret finns i många klassiska golfbyxor. Denna outfit ger intrycket att du verkligen är där för att faktiskt spela golf istället för att bara umgås. Kombinera bara de svartvita rutiga golfbyxorna med en långärmad rosa pikétröja. Denna outfit ser professionell ut och färgen rosa ger den en feminin touch.

Svarta golfshorts med rosa pikétröja

svart polka dot golfshorts polotröja rosa
källa

För en sportigare outfit kan du bära de svarta golfshortsen med små vita prickar och en rosa polotröja. En intressant sak med golfshorts är att de flesta ser bättre ut med ett bälte.

Blå rutig golfbyxa med svart polotröja

blå rutig golfbyxa svart polotröja
källa

Detta är en annan golfdräkt som använder de rutiga golfbyxorna. De blå rutiga byxorna är dock mycket lättare och mer färgstarka. Så balansera det bara med en lågmäld långärmad polotröja. Det vita bältet är pricken över i.

Kaki golfbyxor med svart polotröja

Kaki golfbyxor med svart polotröja
källa

Detta är en mycket klassisk golfdräkt som är typ av unisex. Dräkten består av korta khaki golfbyxor, en svart polotröja och svarta och vita golfskor. Det är en sådan ikon att spela golf.

Blå tröja med ljusblå golfbyxor

ljusblå golfbyxor vit tröja basebollkeps
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av hur man ser ut som en professionell golfare samtidigt som man ser elegant ut. Använd en ljusblå diamantmönströja. Kombinera tröjan med en matchande basebollkeps och vita golfbyxor. Jag tror att denna outfit perfekt kan svara på frågan ”Kan jag se bra ut när jag spelar golf?”

Vit västtopp med khaki golfshorts

vit khaki golfshorts med toppväst
källa

På en mycket varm dag kan du byta ut den professionella polotröjan mot något som får dig att känna dig lite svalare. Här är en mer bekväm outfit för sommaren. Bär bara en vit västtopp med khaki golfshorts och vita sneakers. Att må bra är en av de viktigaste sakerna i att träna såvida du inte tävlar.

Kort rutig skjorta med vita golfshorts

beskuren rutig skjorta vita golfshorts
källa

Även om polotröjan är den ikoniska toppen för de flesta gyllene kläder, kan du ibland vara mer kreativ och prova olika saker. Du kan till exempel försöka bära en kort och smal passande svartvitt rutig skjorta med vita golfshorts. När du gör gungan visar du bara lite hud i midjan, det är där du kan se ganska sexig ut på golfbanan.

Svart polotröja, vita golfshorts och rött visir

svart polotröja och vita golfshorts
källa

Bär en svart polotröja med vita golfshorts för ett minimalt, avslappnat men ändå mycket respektfullt golfutseende. Använd en vit eller röd visir med denna outfit för att se sportigare ut eller för att skydda dina ögon på en solig dag.

Slim fit grå tröja med svart golf kjol

svart golf kjol slim fit grå tröja
källa

Vid kallare väder är det perfekt att bära en smal sporttröja. Denna underbara golfdräkt består av en grå tröja, en saknad golfkjol och solida vita golfskor. Och ett svart visir passar perfekt till kläderna.

Babyblå tröja med vit skort

Baby blå tröja vit skort outfit
källa

Här är en annan outfit med en smal passande tröja. I det här fallet är det en babyblå sporttröja som ligger över en vit polotröja. Använd den med en vit skort och en vit golfkeps för att se uppfriskande ut.

Ärmlös skjorta och rutig kjol med hög midja

ärmlös skjorta, rutig golfkjol med hög midja
källa

Jag tvekade att plocka upp den här modellen eftersom klädseln är lite ungolfy. Men jag tror att om du bara tillfälligt umgås med dina nära vänner ser det bra ut och visar sig vara bra. För en avslappnad och rolig look, bära en ärmlös skjorta med hög midja rutig kjol.

Svartvitt pikétröja med svarta golfbyxor

svartvita polotröja golfbyxor
källa

Jag älskar särskilt denna outfitidé eftersom den ser professionell ut och ändå betonar en golfares skönhet. Dräkten är väldigt enkel. Du bär bara en svartvitt polotröja och svarta golfbyxor. Delarna av detaljerna är den vita golfkåpan, det vita bältet och vita golfskor.

Svart tröja, svart kjol & leggings

svart kjol vindjacka kjol leggings
källa

Denna outfit är en av dem som lätt kan förväxlas med en tennisdräkt. Men det är inget fel med det. Kläderna för de två sporterna kan se väldigt lika ut idag. Använd en svart slim fit-tröja med en svart kjol och leggings för vinter- och höstgolfutseende.

Svart jacka med dragkedja och vit kjol

svart sportjacka med dragkedja, vit kjol
källa

För att klä dig mer sportigt kan du helt enkelt para ihop en svart sportjacka med dragkedja med en vit kjol och vit visir.

Röd polotröja med marinblå golfshorts

röd polotröja marinblå golfshorts vita ärmar
källa

En mindre vanlig färg som du ser på golfbanan är röd. Det ser bra ut på en polotröja också. Koppla ihop den med mörkblå golfshorts för en professionell golfspelare.

Det finns några av mina favoritidéer för golfkläder. Jag hoppas att du gillar listan. Nästa gång du spelar golf, var kreativ och vacker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*