Hur man bär gnistrande skjorta

Hur man bär gnistrande skjorta

Idag ska jag prata om hur man stylar den gnistrande skjortan, något som får dig att se blank och attraktiv ut på en cocktailparty eller formellt evenemang. Det är också något som verkar väldigt svårt att förverkliga, men det är faktiskt inte så utmanande när man vet hur man blandar och matchar det med några andra enkla bitar. Under detta skrivande kommer jag att göra det mer intressant genom att bredda ämnet lite genom att ta med knappar, skjortor utan knappar, utslagsplatser och till och med ärmlösa skjortor som också är glänsande och glittrande. Låt mig nu visa dig några av de bästa mousserande idéerna för skjortoutfit som jag har samlat åt dig.

Svart kortärmad glittrande skjorta med blå pojkvänjeans


källa

För att starta den här listan över eleganta och iögonfallande idéer om cocktailparty-outfit, börjar jag med att visa dig en relativt avslappnad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en svart kortärmad gnistrande skjorta. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se smala och eleganta ut.

Vit glittrande oversize-skjorta med dragkedja och matchande mini-shorts

vit, glittrande, överdimensionerad skjorta med dragkedja och matchande minishorts
källa

Nu ska vi gå ner till ett riktigt elegant och oskyldigt cocktailparty-utseende. För att uppnå detta fantastiska och enkla helt vita utseende kan du bära en pärlvit vit långärmad glittrig dragkedja. Koppla ihop den med en vit, glittrande, flytande minikort. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Glänsande ljusblå sidenskjorta med glittrande knappar och blå mammajeans

glänsande ljusblå sidenskjorta med knappar och blå mammajeans
källa

För att bilda denna attraktiva och relativt informella outfit som du faktiskt kan ha på dig som en casual casual outfit kan du börja med den ljusblå glänsande sidenskjortan med knappar för toppen. Koppla ihop den med blå mamma-jeans som får din midja att se högre ut. Använd vita spetsiga tåklackar för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Svart och silver paljett knappar upp gnistrande skjorta med läder leggings

svart och silver, glittrande skjorta med paljetter och läderjackor
källa

För att uppnå detta coola svart och silver utseende är det en bra idé att lägga till ett läderelement i mixen. Till exempel kan du bära en glittrig skjorta med svarta och vita paljetter och knappar för toppen. Kombinera det med leggings i svart läder för att se snyggt och smalt ut. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att packa kläderna i stil.

Blus i silver med paljetter med V-ringning och svarta skinny jeans

silver paljettblus med V-ringning och svarta skinny jeans
källa

För att forma denna sexiga och unika cocktailpartydräkt, använd en glittrande ärmlös skjorta med en V-ringad silver i toppen istället för en chic cocktailklänning. Kombinera den med svarta, korta skinny jeans eller klänningbyxor. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att avsluta kläderna.

Peplumtopp i silver med djup V-ringning och svarta skinny jeans

silver peplum topp med djup V-ringning och svarta skinny jeans
källa

Här är en liknande cocktailparty-outfit som ser elegant och attraktiv ut samtidigt. Bär en silver och vit randig, glittrande, ärmlös blus för toppen. Kombinera den med svarta, smala kostymbyxor som är något förkortade. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se snygga och smala ut.

Svart mock-hals nyckelhål glittrig skjorta med smala jeans

svart glittrande nyckelhålskjorta med mock-hals och smala jeans
källa

För att få den sexiga klädseln med låg nyckel där du inte behöver visa någon hud kan du bära en svart knapplös långärmad knapplös paljettröja för toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans eller läderjackor. Bär ett par svarta klackar med öppna tå så att skorna ser extra attraktiva ut.

Svart kortärmad paljettröja med V-ringning och jeans

svart kortärmad paljettskjorta med V-ringning och belagda jeans
källa

För de av er som tycker att silvertröjor är lite för svåra att ta av sig, överväga att bära en svart gnistrande paljett-t-shirt istället. Använd till exempel den här svarta, glittrande kortärmade T-tröjan med V-ringning och kombinera den med svartbelagda skinny jeans. Använd svarta stövletter i läder för att se smala och coola ut.

Gul och svart broderad glittrande skjorta med minikjol

gul och svart broderad glittrande skjorta med minikjol
källa

Detta är en mycket intressant och vacker svart, glittrande, lång ärmlös blus med en avslappnad passform, avslutad med några snygga ljusgula och vita broderade detaljer. Du kan kombinera toppen med en svart, figur-kramande minikjol så att dina ben ser extra långa och smala ut. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Svart och silver paljettblus med minikjol

svart och silver paljettblus med minikjol
källa

För att uppnå denna glänsande och vackra cocktailparty kan du helt enkelt bära en silverglittrande långärmad skjorta med paljetter på toppen. Kombinera den med en svart figurkramande minikjol för att göra denna outfit snyggare och smalare. För skorna kan du bära ett par silvermetalliska ankelremmar med öppna tår som passar perfekt med toppen.

Svart och silver Sparkly Color Block T-shirt med vita jeans

svart och silver glittrande färgblock-t-shirt med vita jeans
källa

För dig som vill klä dig lite mer avslappnat på fester är detta en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bara bära en svart t-shirt som har en enorm silverfärgad färgblocksdetalj mitt i t-shirten. Koppla ihop den med vita jeans med raka ben och svarta balettlägenheter för en ren finish.

Grå paljett-t-shirt med vita slim fit-jeans

grå paljett-t-shirt med vita slim fit-jeans
källa

Detta är en annan relativt avslappnad outfit som är lätt att ta av. Du kan bara bära en mörkgrå gnistrande t-shirt med vita slim fit-jeans. Kombinera dem med svarta ballerinor för att komplettera det snygga och minimalistiska utseendet.

Sparkly-skjorta i svart och silver med matchande linne

mousserande skjorta i svart och silver med matchande linne
källa

För att forma detta eleganta och lite sofistikerade utseende kan du bära en glittrig skjorta i svart och silver över en matchande svart och silver linne. Bär dem med svarta smala klädbyxor och en svart öppen tårem för att komplettera din outfit.

Hoppas att du gillade de glittrande outfitidéerna som jag just delade med dig i listan ovan. Försök att bära dem för att byta ut dina typiska cocktaildräkter då och då och se unika och attraktiva ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*