Hur man bär gå ut Top

Idag ska jag välja ett mycket intressant och brett ämne, hur man utformar utgående toppar. Låt oss först definiera vad jag menar med det. För att göra det enkelt menar jag i princip de vackra och ofta sexiga eller lågmälda sexiga topparna som du skulle ha på dig för en tjejkväll eller för klubbar. Oroa dig inte om att visa upp huden inte är en del av ditt spel eftersom jag har några klädesidéer för dig som är lättare att dra ut än andra. För att beskriva hur man utformar det finns det inget bättre sätt än att visa en lista med några riktigt fina toppidéidéer jag har samlat. Låt oss nu dyka in.

Svartvitt mönstrad V-ringning med smala jeans


källa

Som tidigare nämnts är detta en lista över vackra och attraktiva outfitidéer, inklusive sexiga och mer naturliga. De borde kunna hitta något åt ​​dig. Jag börjar denna lista med något däremellan. För att forma denna sexiga outfit med låg vikt kan du bära en svart och vit linne med en djup V-ringning och svarta skinny jeans. Använd svarta läderklackar för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende.

Svart och vitt djup v-ringning rutig knuten gå ut topp

svartvita djupa v-ringade knutna rutiga gå upp
källa

För att uppnå detta sexiga och damliknande utseende som är perfekt för både klubbar och cocktailpartier, kan du bära en svartvitt rutig långärmad blus med en djup V-ringning och kasta hals. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär en brun läderhandväska och svart öppen fotledsrem för att se snygg och elegant ut.

Svart kort t-shirt med gröna byxor och en avslappnad passform

svart kort t-shirt med gröna byxor och en avslappnad passform
källa

Detta är ett mycket intressant och enkelt sätt att sticka ut från mängden. Bär en svart kort t-shirt som topp för en topp. Kombinera den med ljusgröna byxor med avsmalnande ben och avslappnad passform för att se skarp och glad ut. För skorna kan du bära svarta läderskor med läder för en snygg touch.

Vit gong-out topp med djup V-ringning, rosa shorts och rodnad kavaj

vit, djup V-ringning med rosa shorts och röd kavaj
källa

Att forma den här sexiga, lågmälda, sexiga klädseln är att ha ett rosa element i mixen. Bär en vit djup v-ringning med en överdimensionerad blazer i rodnad för att skapa några underbara lager. Kombinera dem med rosa, flytande mini-shorts. Använd ljusrosa spetsiga klackar för skorna för att ge outfit en särskilt feminin touch.

Vit axelbandslös topp med grå longline-kavaj och rippade jeans

vit axelbandslös topp med grå longline-kavaj och rippade jeans
källa

För att forma denna sexiga och naturliga outfit med låg vikt kan du bära en ärmlös topp utan axel med en grå longline-kavaj eller trenchcoat. Kombinera dessa bitar med ljusblå slim fit-jeans med manschetter och rippor. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Ärmlös topp med hög och lågt skuren svart med ljusblå skinny jeans

ärmlös topp med hög, låg, beskuren svart och ljusblå skinny jeans
källa

Här är en mycket intressant outfit som kan få dig att se extra smal ut och som inte kräver att du visar mycket hud. Använd en svart, nedskuren tunikatopp i maxilängd som kärnan i klädseln. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Använd ljusrosa spetsiga klackar för att avsluta din outfit.

Svart, avskuren axelblus med smala jeans

Svart avskuren axelblus med smala jeans
källa

Detta är en attraktiv och lågmäld sexig helt svart outfit som kan få dig att se extra smal ut. Till toppen kan du bära en svart axelbandslös topp. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Slutligen lägg till ett par svarta bandiga sandaler och en svart läderkoppling för ett ännu mer elegant utseende.

Vit Batwing Cropped Going Out-topp med svarta smala jeans med muddar

vit batvinge med svarta slim fit-jeans med manschett
källa

Låt oss nu titta på hur du kan se uppfriskande och återhållsam sexig ut samtidigt. Bär den med en vit topp beskuren av axeln. Koppla ihop den med svarta manschettknappar i smal passform för att se tunn och lång ut. Bär ett par silver paljetter höga klackar för skorna för att ge en glansig touch till kläderna.

Vit kavaj med svart, beskuren linne med spagettiband och blå jeans

vit kavaj med svart, kort linne med spagettiband och blå jeans
källa

Så här tonar du ner sexualiteten lite med en blazer. För toppen kan du bära en svart crop topp med spagettiremmar och en vit lite överdimensionerad blazer för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med blå pojkvänjeans och ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att göra det här coola utseendet.

Svart Cropped Knotted Going Out Top med vida byxor

svart, kort, knuten topp med vida byxor
källa

För att se sexigt ut och härligt sexigt, här är en outfit som kan hjälpa dig och som är lämplig för cocktailparty och en tjejkväll. Bär en svart axelbandslös crop top för denna outfit. Koppla ihop den med svarta byxor med hög midja för att se extra långa och smala ut. Dölj ett par svarta höga klackar under byxorna för att se ännu större ut.

Svart axelbandslös peplumtopp med djup V-ringning och jeans med pojkvän

svart axelbandslös peplumtopp med djup V-ringning och jeans med pojkvän
källa

För att forma denna minimala och sexiga outfit kan du bära en axellös peplumtopp med en svart älsklingringning som en dugout-topp. Kombinera den med ljusblå pojkvänjeans med revben och manschetter. Bär ett par röda ballerina-lägenheter och en svart läderhandväska för att göra denna outfit ännu mer attraktiv.

Svart från axelblusen med smala blå jeans

svart blus utan axel med smala jeans
källa

För att skapa det här coola och luftiga utseendet kan du börja med en långärmad blus av axeln för att avslöja lite hud på axlarna och kragebenet. Kombinera den med blå, något rippade skinny jeans. Bär ett par bruna remmar sandaler med dina skor för att slutföra utseendet.

Ljusblå knuten axelblus med kraftigt sönderrivna jeans

ljusblå knuten från axelblusen med kraftigt sönderrivna jeans
källa

Detta är en annan väldigt luftig och snygg outfit för att gå ut. Bär en ljusblå knuten axelbandslös långärmad blus för toppen. Kombinera den med ljusblå rippade slim fit-jeans. Använd ett par ljusrosa spetsiga klackar och en matchande axelväska i läder för att avrunda utseendet som en dam.

Hoppas att du gillar de bästa outfitidéerna som jag just presenterade för dig i manuset ovan. Det är kul att ha en tjejkväll ute. Det är ännu roligare när du tar dig tid att se bäst ut för församlingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*