Hur man bär Fringe Top

Hur man bär Fringe Top

När det gäller fransning kommer vissa människor att tänka på den fransade jeansshortsen eller de fransade stövlarna. Men visste du att fransdetaljer kan se riktigt bra ut med dina skjortor och tröjor också? Idag ska jag utforska med dig hur man utformar kantade toppar. Det finns inget bättre sätt att lära sig än att efterlikna några mycket bra exempel först. Så jag har samlat några riktigt bra idéer om fringe top outfit och jag kommer att dela dem med dig nu.

Svart kantad topp med vita smala jeans


källa

Låt oss börja med den här coola listan med toppidéer med ett enkelt och snyggt svartvitt utseende. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart kantad topp och para ihop den med vita skinny jeans. Bär bruna, remma sandaler för att ge en feminin touch till helhetsutseendet.

Grå ärmlös topp med vita fransar

grå ärmlös topp med vita fransar
källa

Här är ett väldigt ladylike och bedårande utseende som utnyttjar lager på ett bra sätt. Använd en grå ärmlös topp med en grå ull halsduk på toppen. Kombinera dem med rippade ljusblå skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar. Du kan bära en svart läderhandväska för att ge klassen till kläderna.

Rosa kantad topp med mörkblå skinny jeans

mörkblå skinny jeans med rosa fransar
källa

För att se helt feminin ut kan det ofta hjälpa att använda en rosa färg i din outfit. Till exempel kan du bära en neonrosa kantad topp med mörkblå skinny jeans med manschetter. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att slutföra kläderna. Du kan också bära en svart kopplingsväska i läder för en snygg touch.

Vit virkad omslagstopp med jeans

vita virkade jeans med fransar
källa

Det här är ett så uppfriskande och luftigt utseende. För att uppnå detta kan du bära en vit t-shirt med av-hals och en vit fransad lång virkad jacka. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och vita sandaler för att komplettera utseendet.

Vit kantjustering med kantade byxor i grå och svart

grå och svart tryckta shorts med vita fransar
källa

Om du letar efter en outfit som är både sexig och konstnärlig så är här en som du kanske vill prova. Bär en vit virkad topp med fransar på toppen. Kombinera den med mycket iögonfallande, svart och grå tryckta, beskurna byxor. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tår och breda fotledsremmar. Slutligen bär en svart filthatt för den magisk-konstnärliga touchen.

Vit virkad kantad franskant med mini-jeansshorts

vita virkade, kortklippta mini-jeansshorts med fransar
källa

För ett sommarigt strandutseende istället för att bära bikini eller bara t-shirts och jeansshorts, här är ett bra alternativ för dig. Du kan bära en vit virkad topp med korta fransar med mini-shorts i blå denim. Para ihop dem med nakna sandaler för att lägga till lite boho-stil till mixen.

Svart fransad västtopp med blå jeansshorts

svart fransig väst topp blå jeansshorts
källa

För en söt och ungdomlig look kan du bära en svart västtopp med tecknad tryck och fransar. Koppla ihop dem med manschetter i denimshorts och vita sneakers för att uppnå detta vackra och energiska utseende.

Kort t-shirt med svarta fransar och smala jeans och stövlar

svarta fransade beskuren t-shirt skinny jeans stövlar
källa

Det finns alltid fans av helt svarta kläder. Jag vet att den mörka och svala känslan kan vara väldigt attraktiv och också kul att ha på sig då och då. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en kort t-shirt med svarta fransar och svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta stridsstövlar för att ge outfit extra robusthet.

Vit ärmlös stickad tröja med svart läder damask

vit ärmlös stickad tröja svart läder gamacher
källa

Jag nämnde en svartvit outfit tidigare i detta blogginlägg. Detta ser konstnärligt och snyggt ut medan det här ser mysigare och mer uppfriskande ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös stickad tröja. Kombinera den med svart läderjacka för en snygg touch. Ett par svarta ballerinaskor är ett enkelt och rent val för att komplettera utseendet.

Vit sport-bh-topp med svart t-shirt med korta fransar

vit sport-bh-topp svart kort t-shirt med fransar
källa

Här är ett bra exempel på hur skiktning kan användas för att skapa ett sexigt utseende utan att visa mycket hud. För toppen kan du bära en svart kantad T-shirt över en vit sport-bh-topp. Koppla ihop dem med blå jeansshorts och vita sandaler för att se uppfriskade och ungdomliga ut.

Rosa silke axelryckning med vit Chiffon Crop Top

rosa silke axelryckning vit chiffongskörd
källa

Låt oss nu titta på en mycket speciell outfit som har en boho-stil. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en vit kantad topp och en rosa tryckt silkes axel för att se helt luftig ut. För ett mer unikt och elegant utseende, komplettera din outfit med marinblå jeansshorts och vita och gråmönstrade mittkalvstövlar.

Vit virkad kortärmad topp med ljusblå skinny jeans

vit virkad kortärmad topp av ljusblå skinny jeans
källa

Här är ett mycket uppfriskande och avslappnat utseende. På toppen bär du en vit kortärmad tröja med fransar. Koppla ihop den med ljusblå skinny jeans med revben och manschetter. För skorna kan du bära ett par rosa plattformssandaler för att ge en feminin touch till kläderna.

Vit västtopp med kantade detaljer

vit västtopp med fransdetaljer
källa

Denna vitkantade topp skiljer sig mycket från ovan. Vanligtvis visas fransdetaljerna längst ner på skjortan, men i detta speciella fall hänger fransarna från skjortans överdel. För att sätta en underbar outfit runt den här snygga och unika västtoppen kan du bära den med blåa jeans för att se lång och tunn ut. Du kan gömma ett par nakna sandaler under dina jeans för att se ännu större ut.

Rosa ärmlös virkad topp med långa fransar

rosa ärmlös ärmlös topp med långa fransar
källa

För en skiktad outfit som ser både snygg och feminin ut, kan du bära en svart crop top med en lång, ärmlös virkad topp med en virkad frans. Kombinera den med blå jeansshorts och röda plattformssandaler för att komplettera detta iögonfallande och fantastiska utseende.

Hoppas du gillar de bästa outfitidéerna jag just delade med dig ovan. Bortsett från kläderna med skördetoppar är de flesta ganska lätta att ta av. Testa det och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*