Hur man bär Fringe Kimono

Hur man bär Fringe Kimono

För dig som inte känner till kimonon är det i grunden en typ av traditionella japanska kläder som har utvecklats över tiden till en punkt där du kan bära den som en del av din avslappnade outfit idag. Idag ska jag gå in på mer detaljer om frans-kimono. Du kommer sannolikt att hitta följande lista med kantade kimono-outfitidéer mycket intressant eftersom du kommer att se korsningen mellan kimonor med snygga föremål som pojkvänjeans och jeansshorts. Låt oss nu titta på den spännande listan.

Ljusgrå kantad kimono med blå sidenskjorta och läderbyxor


källa

Låt mig börja direkt från listan med en stor överraskning åt dig. Om du tror att du bara kan bygga en damliknande outfit runt en kantad kimono, tänk två gånger. För att uppnå det här snygga utseendet kan du kombinera en ljusgrå fransad kimono med en blå skjorta i siden och en svart leggings. Använd svarta läderstövlar för att komplettera detta snygga utseende.

Vit stamtryckt crop top med jeansshorts och svart kimono med fransar

vit tribal tryckt crop top denim shorts svart kantad kimono
källa

Låt oss nu försöka skapa ett boho-utseende med en kantad kimono. Du kan också bära en vit stamtryckt crop top med ljusblå rippade denimshorts. Bär en kantad svart kimono över dessa bitar för att se luftig och snygg ut. Svarta fotkängor och en svart filthatt är ett elegant tillskott till denna outfit.

Svart kimono med blommiga fransar och en djup miniklänning med en djup V-ringning

svart kimono spets miniklänning med djup V-ringning och blommiga fransar
källa

De skapar till och med ett elegant och elegant utseende runt en kimono. För att uppnå denna unika och vackra outfit kan du helt enkelt bära en svart blommig kimono med fransar över en svart spetsklänning med v-ringning. Koppla ihop dem med vita klackar med fotledsremmar och en svart läderhandväska för att se mer elegant ut.

Svart kimono med blommiga fransar, grå T-shirt och rippade skinny jeans

svarta kimonot-tröjor med grått tryck och blommiga fransar
källa

För att se avslappnad och glad är här en outfit som kan göra just det och som är lätt att ta av. Bär bara en grå t-shirt och svarta skinny jeans. Bär en svart blommig kantad kimono över en T-shirt och gör din outfit komplett med ett par ankelstövlar av kamelmocka.

Svart kimono med långa fransar och sammetsshorts

svarta kimono sammet mini shorts med långa fransar
källa

Ett trevligt litet knep för att få dina ben att se längre ut och smalare bär mini-shorts med en lång kofta. Denna gång ersätts dock koftan med en svart kimono med långa blommiga fransar. Använd den över en svart t-shirt och svarta sammet mini shorts. Bär svarta stövletter i läder för att ge en snygg touch till utseendet.

Kimono med vita spets fransar och vit t-shirt och pojkvän jeans

vita spetsar fransade kimono vita t-shirt pojkvän jeans
källa

Ett mycket intressant sätt att bära en kimono är att kombinera den med snygga föremål som pojkvänjeans. Till exempel kan du bära en vit kimono med långa spets fransar över en vit t-shirt och rippade pojkvän jeans. Använd grå mocka klackar för ankelrem för skorna för att ge en feminin touch till detta intressanta och kontrasterande utseende.

Bär den med en vit älsklingspets topp och blå jeansshorts

vit älskling hals spets topp blå jeansshorts
källa

Här är en mycket sexig och feminin outfit som också har en snygg touch. Bär en vit spets topp med blå jeansshorts för att slutföra denna outfit. Bär en lång kimono med vita fransar över delarna för att se mer ladylike ut. För skorna kan du bära stövlar i brunt läder för att ge en snygg touch.

Virkad kimono med vit spets topp och filthatt

Virkad kimono vit spets toppfilthatt
källa

För att uppnå detta absolut vackra och unika utseende kan du bära en vit spets topp med en djup V-ringning och blå jeansshorts. Placera en lång vit kimono med virkade fransar över bitarna. Bär ett par bruna gladiator sandaler och en brun filthatt för att avsluta din outfit.

Använd den med en vit chiffonglinne och manschettjeans med pojkvän

vita chiffonglinnen manschett pojkvän jeans
källa

För ett uppfriskande och luftigt utseende kan du bära en vit chiffonglinne med pojkvänjeans med blå manschett. För att ge en feminin touch till utseendet kan du bära en vit kimono med en lång frans. Avsluta med att ha på dig bruna sandaler och en stråhatt för att göra outfit mer uppfriskande.

Randig kimono med svart rosatryck och blå mamma-jeans

fransmönstrade kimonoblåmoderjeans med svart ros
källa

Här är en iögonfallande outfit som använder färgkombinationen svart och ljusblå. I detalj kombineras den långa kimonon med fransar tryckta med svarta rosor med en svart västtopp och ljusblå mammajeans med muddar. Använd svarta öppen tå remmar och en svart läder handväska för att krydda saker.

Black Sheer Fringe Kimono med en grön, ribbad, ärmlös tröja

svart genomskinlig ärmlös kimono fransad tröja med fransar
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit som innehåller några till synes orelaterade bitar. Resultatet är förvånansvärt bra. För att uppnå detta utseende, använd en grön ribbad ärmlös stickad tröja med mini-bomullshorts i exakt samma färg. Bär en svart kimono med en ren frans över dessa bitar. Gör kläderna med en grön floppy hatt och, vad som är väldigt intressant, ett par svarta och vita underbyxor.

Svart rosatryckt kimono med jeansshorts

Kimono jeansshorts med svart ros
källa

Här är en cool look som är perfekt för våren. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tryckt t-shirt med blå jeansshorts. Bär en svart rosafärgad långkantad kimono med stråhatt och ett par bruna läderstövlar.

Blå kimono med en vit mini-skiftklänning med en urringning

blå kimono med vit miniklänning med urringning
källa

För ett damliknande och minimalistiskt utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit minikjolklänning med en blå och vit kantad kimono. Bär din outfit med bruna, remma sandaler för en uppfriskande och bedårande look.

Kimono med elfenbenfärgade blommiga fransar och ljusblå jeansshorts

Elfenben blommig kimono ljusblå fransade jeansshorts
källa

För ett uppfriskande utseende kan du hålla färgen mjuk och ljus. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt med en ljusblå mini-jeansshorts. Kombinera dem med en elfenbenfärgad blommig kimono. Använd rosa klackar för att lägga till en feminin touch till det vackra utseendet.

Ljusrosa kimono med blommiga fransar och ljusgula shorts

ljusrosa kimono med gula blommiga fransar, ljusgula shorts
källa

Här är en annan uppfriskande och damliknande outfit som använder mycket mjuka färger. För att polera bort denna outfit, lägg i en ljusgul topp med ljusgula minishorts. Placera en ljusrosa kantad kimono över dem. Komplettera outfit med nakna sandaler för att ge mixen en boho-känsla.

Hoppas att du gillar de kantade kimono-outfitidéerna som jag just visade dig ovan. Som du kan se kan du bära en kantad kimono få dig att se uppfriskande och unik ut mycket enkelt. Låt oss prova dessa kläder. De är ganska lätta att dra igång faktiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*