Hur man bär Fringe Jeans

Under de senaste decennierna har jeans varit en integrerad del av street mode. Det har gått oändligt och idag har vi så många häftiga versioner av jeans som skinny jeans, pojkvän jeans, flared jeans, fotled jeans och rippade jeans som du kallar dem. Vad jag ska prata om idag är något ännu mer unikt, nämligen fransarna. Som med andra typer av jeans är fransarna inte så svåra att utforma alls. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för kantade fållar åt dig. Låt oss nu dyka in.

Svart bomberjacka med blå fransade jeans


Få en liknande vit kopplingsväska här
källa

För att starta den här listan över snygga outfitidéer börjar jag med en cool business casual outfit. Bär en skjorta med knäppning för denna outfit och en svart bomberjacka för toppen. Kombinera dem med blåklippta jeans med kantad fåll och svarta stövlar i läder. Du kan också ha en vit läderportfölj för att se mer professionell och elegant ut.

Blushrosa ärmlös lång kappa med blå skinny jeans med fransar

ärmlös kamelrock med blå smala jeans med fransar
Få en liknande ärmlös kavaj här
källa

Här är en annan casual casual outfit, men den här gången är den mer elegant och damaktig. Bär en knapplös blus i vit chiffong med en ärmlös lång kavaj i rodnadrosa som topp. Bär den med blå fransade skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för ett snyggt och feminint utseende.

Blå och vit randig axelblus med jeans med fransad fåll

blå och vit randig axelblus med fransade jeans
Få liknande jeans med blå fransar här
källa

För dig som har fina axlar och krageben, här är en outfit som är just för dig. Bär en blå och vit vertikal randig axelblus för toppen. Kombinera den med blå jeans med raka ben och ankelkanter. Avsluta med svarta klackar med öppen tå för att komplettera denna enkla, men lågmälda sexiga outfit.

Ljusrosa västtopp med blå frans ankeljeans

Ljusrosa väst med blå fransade ankeljeans
Skaffa en liknande figursydd linne här
källa

Här är en annan mycket enkel och lågmäld sexig outfit. Den här gången behöver du inte visa mycket hud, bara visa dina kurvor genom att bära en figurkramande ljusrosa västtopp. Kombinera den med blåklippta skinny jeans med fransar. Använd ljusrosa klackar med öppna tå för skorna för en damliknande finish.

Blå och vit randig klockhalsskjorta med beskurna fransade jeans

Blå och vit randig klockarmad skjorta med förkortade fransade jeans
Få en liknande blå och vit randig blus här
källa

Här är en luftig och elegant outfit som är lätt att ta av, eftersom den inte är kroppskramande och inte vet att du måste visa hud. För att forma denna outfit kan du bära en blå och vit vertikalt randig skjorta med knappar och knappar. Koppla ihop den med blå fransade jeans och svarta spetsiga klackar för en ren finish.

Himmelblå lång kavaj med fransade jeans

Himmelblå lång kavaj med fransade jeans
Få en liknande blå lång ullrock här
källa

Det här är en väldigt snygg och elegant business casual outfit. För att uppnå detta coola utseende kan du bära en vit blus med en himmelblå lång kavaj för toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans med ankelkant. Använd ljusrosa öppen tå remmar för att ge en snygg och feminin touch till utseendet.

Brun kort kavaj med vit skjorta och svarta jeans

brun kort kavaj med vit skjorta och svarta jeans
Få en liknande snygg blazer här
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket är att bära en kort och figurkramande kavaj. Till exempel kan du bära en vit skjorta med knappar och en brun kort kavaj till toppen. Koppla ihop dem med svarta fransade jeans och vita klackar för ett enkelt och rent sätt att slutföra kläderna.

Vit skjorta med knäppta jeans

vit skjorta med knappar och korta jeans
Få liknande fransade fållkortsjeans här
källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av ordspråket ”less is more”. En vit skjorta och jeanskombination kan verka för enkel som en outfitidé, men när du har fantastiska detaljer i din outfit kan saker fungera ganska bra. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta med korta jeans med en blå frans. Bär ett par grå och vita tryckta klackar för att komplettera outfit på ett unikt sätt.

Blå sammet Wrap Peplum Top med smala jeans med fransfåll

Blå peplumtopp i sammet med smala jeans med kantad fåll
Få en liknande omslagstopp här
källa

För att se flickaktigt och ungdomligt ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Använd en blå sammet ärmlös peplum wrap top för toppen. Kombinera den med skinniga jeans med blå snitt och fransar. Använd svarta mocka plattform klackar. För att göra outfit ännu mer elegant kan du bära en svart kopplingsväska för att komplettera utseendet.

Svart och vit prickig skjorta med svart maxikofta och jeans

Svart och vit prickig skjorta med svart maxikofta och jeans
Få en liknande svartvit prickblus här
källa

Detta är en så snygg och mysig outfit att den får dig att sticka ut från mängden utan att titta över toppen. För att forma denna fantastiska outfit, bär en svart och vit prickig skjorta och svart maxikofta. Använd den med ljusblå fransade jeans och svarta öppna klackar med ankelband.

Svarta jeans med kantad fåll och vit skjorta med klockärmar

svarta jeans med kantad kant och vit skjorta med klockärmar
Få liknande svarta fransade jeans här
källa

För de av er som gillar att klä sig som en minimalist, här är en mycket minimal outfit som också ser ganska konstnärlig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit klockärmad skjorta och svarta fransiga skinny jeans. Använd öppna klackar av svart fuskpäls för att se stiligare ut. Slutligen ha en svart choker för att ge outfit en särskilt snygg touch.

Svart t-shirt med beskurna blå fransade jeans

svart t-shirt med korta jeans med blå fransar
Få liknande fransiga skinny jeans här
källa

Denna outfit är så enkel som en street outfit kan få. Det är perfekt att bära för avslappnade hangouts. För att polera av det här utseendet, lägg i en svart t-shirt med blå fransade jeans. Använd svarta balettlägenheter för att hålla det minimala temat konsekvent.

Grön knuten T-shirt med utsvängda jeans med kantad fåll

grön knuten t-shirt med utsvängda jeans med kantad fåll
Få en liknande knutfärgad t-shirt här
källa

Denna outfit, som den föregående, är en mycket enkel outfit. Men den här gången finns det också några ytterligare detaljer som kan göra outfit lite mer uppfriskande och vackert. Du kan bara bära en grön knuten t-shirt med blå fransade jeans som är korta och svagt utsvängda. Bär vita ballerina lägenheter och en rosa läder crossbody väska för ett uppfriskande utseende.

Bär med Blush Pink Tee & Grey Cardigan

rodnadrosa t-shirt och grå tröja
Få en liknande grå kofta här
källa

För att se mer ladylike ut, kan du bara lägga till ett rosa element i ditt utseende. Du kan till exempel ha på dig en rodnadrosa t-shirt och para ihop den med en grå kofta och blå fransade ankeljeans. Bär vita klackar för att se mer elegant och uppfriskande ut.

Chambray-skjorta med brun kavajkavaj och jeans med kantad fåll

Chambray-skjorta med en brun kavajkavaj och jeans med kantad fåll
Få en liknande brun kavaj här
källa

För en mysig och snygg affärsavslappnad outfit kan du bära en blå chambray-skjorta med en brun corduroy-blazer som topp. Bär den med blå fransade jeans med raka ben och svarta mocka spetsiga klackar för ett elegant utseende.

Här är några riktigt fina outfitidéer för kantade fållar som jag vill dela med dig. Som du kan se, som de flesta typer av jeans, är de väldigt lätta att forma och ta av. Prova dessa kläder och ha mycket roligt att styla och justera dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*