Hur man bär fransstövlar

Hur man bär fransstövlar

Randiga stövlar är inte så svåra att forma som de ser ut. Men de ser väldigt märkbara ut, med en känsla av grovhet, så du kan behöva lite självförtroende och karaktär för att dra av en kantad bootoutfit. Eftersom de kantade stövlarna redan ser väldigt komplexa ut, är det bästa sättet att utforma dem med en mycket enkel outfit. I det här blogginlägget kommer jag att dela med mig av några av de bästa idéerna om vadderade startkläder som du kan använda som referens. Låt oss titta på dem.

Bruna midkalvstövlar och vita långärmade T-shirts och jeans


källa

Som tidigare nämnts är ett bra och säkert sätt att utforma de kantade stövlarna att hålla kläderna enkla. Använd till exempel en långärmad vit t-shirt med rippade skinny jeans. Fyll i det här enkla och robusta utseendet med ett par bruna fransade kalvstövlar.

Bär den med en jeansskjorta och filt halsduk

Denim skjorta filt halsduk fransar stövlar
källa

Det är inte en absolut sanning att du inte kan klä dig komplext för att utforma de kantade stövlarna. Det är bara att svårighetsgraden skulle öka dramatiskt. Men naturligtvis, när du vet vad du gör och ser till att bitarna passar bra ihop, kan en mer komplex outfit ha mer djup och se bra ut också. Använd som exempel en jeansskjorta och svarta skinny jeans med kamelstövlar mitt på kalven. Bär en filtduk som passar bra med de kantade stövlarna för att göra outfiten mer balanserad och komplett.

Grå stövlar med knäppning och grå skinnjacka

grå knä högkantiga stövlar läderjacka
källa

Här är en annan minimal outfit som bara använder två färger. Bär en grå t-shirt med en kort grå skinnjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans och grå knähöga fransar. Denna grå och vita outfit är så snygg att den är perfekt för avslappnade hangouts eller till och med för arbete.

Mellankalvstövlar, svart tröja och grön kofta

grön kofta med fransade stövlar mitt på kalven
källa

Jag kan se att denna outfit är en bra avslappnad street outfit för hösten. Bär en svart tröja med en grön kofta på toppen. Använd svarta skinny jeans med bruna stövlar mitt på kalven för skinkorna. En vit halsduk skulle vara perfekt för att balansera den relativt mörka klädseln.

Använd den med en jeansskjorta och svarta skinny jeans

svarta fransade stövlar denimskjorta drainpipe jeans
källa

För dig som älskar att bära en jeansskjorta för att arbeta för det lite tuffa, avslappnade utseendet, här är en outfit med lite mer detaljer som du kanske vill prova. Kombinera denimskjortan med svarta skinny jeans. Istället för att ha på dig ett par svarta balettskor som skulle ha sett riktigt bra ut med resten av kläderna, använd svarta stövlar med medelkalvkantar för extra karaktär och unikhet.

Bruna knähöga fransstövlar med en krämfärgad stickad tröja

bruna knähöga kängor och krämfärgad stickad tröja
källa

Denna outfit är en elegant och snygg outfit. Jag gillar verkligen den här modellen eftersom de kantade stövlarna passar riktigt bra med resten av outfit. Till toppen vill du ha en krämfärgad stickad tröja med en svart skinnjacka. Lägg till ett par skinny jeans och bruna fransade knähöga stövlar till ekvationen. Det här är ett så snyggt utseende som gör att du sticker ut från mängden, särskilt på hösten och vintern när andra har på sig något tjockt.

Knähöga stövlar med en grå långärmad T-shirt och jeansshorts

knähöga fransar stövlar denim shorts outfit
källa

Du kan bära denna outfit på våren eller sommaren. För en minimal outfit, använd bara en långärmad grå t-shirt med jeansshorts. Mycket typiskt är att du bär vita sneakers för att slutföra kläderna. Men för att lägga till mer stil och seghet i utseendet skulle ett par bruna fransade knähöga stövlar passa perfekt.

Använd den med en svart skiftklänning och skinnjacka

bruna fransade stövlar svart skiftklänning läderjacka
källa

Ett annat fantastiskt enkelt sätt att använda färgerna är att bära en brun stövel med en helt svart outfit. Använd till exempel en svart mantelsklänning med en svart skinnjacka. Koppla ihop dem med bruna fransade knähöga stövlar. Om du vill lägga till en touch av elegans och värme i den svarta klädseln, kan du bära en cheetah silkesduk som visas på bilden.

Svarta fransade stövlar med grå tröja och läderjacka

svarta fransade stövlar grå tröja läderjacka
källa

Denna svarta och grå vinterdräkt är lättare min favorit på listan. Även om kläderna verkar så enkla gör användningen av färger, snitt och samarbetet mellan alla bitarna klädseln så vacker och stilistisk. För att uppnå detta fantastiska utseende, slå ihop en ljunggrå tröja med en svart skinnjacka till toppen. Använd svarta skinny jeans med svarta fransade stövlar för skinkorna. Den grå ullhalsduken limmar alla delar perfekt ihop. Så bra som det här outfitutseendet är, är det förvånansvärt lätt att dra ut. Jag kan bara rekommendera att du provar den här.

Använd den med en grå linne och svarta skinny jeans

svarta fransade stövlar grå linne svart skinny jeans
källa

Denna outfitidé visar helt enkelt att parning av kantade stövlar med en enkel och avslappnad outfit kan se ganska bra ut. Bär bara en grå linne och svarta skinny jeans med svarta fransade kalvstövlar.

Använd den med en brun skinnjacka och en vit stickad tröja

knähöga fransade stövlar brun läderjacka
källa

Bär en vit stickad tröja i bohostil med en brun skinnjacka. Använd svarta skinny jeans och bruna fransade stövlar. Lägg märke till att skinnjackan och stövlarna har samma färg. Detta är ett trevligt trick för att bättre limma alla bitarna ihop.

Brun jacka, vit kort t-shirt och jeansshorts

bruna fransade stövlar jeansshorts Miley Cyrus
källa

För ett elegant lantligt utseende kan du bära en vit beskuren T-shirt, en brun jacka och jeansshorts med bruna fransade stövlar. I likhet med föregående outfit har jackan och stövlarna samma färg.

Svarta stövlar med en överdimensionerad grå stickad tröja och leggings

svarta fransade stövlar grå överdimensionerad stickad tröja
källa

För ett minimalistiskt utseende kan du kombinera en grå överdimensionerad kabeltröja med svarta leggings och svarta fransade knähöga stövlar. Det här är bra kläder att arbeta i. Det ser inte bara bra ut, det är också bekvämt att bära, vilket är ett stort plus, särskilt om du måste arbeta långa timmar.

Brun ankelstövlar med öppen tå och svart ullrock

bruna stövlar med öppna tår och fransar, svart jacka
källa

Som du kanske har märkt är de flesta kantade stövlar långa eftersom de är antingen mittkalv eller knähöga. För den här klädseln ska jag visa dig att ankelkanten stövlar kan se ganska bra ut också. Koppla bara ihop den bruna öppna tån och kantade fotkängor med en vit t-shirt, svart ulljacka och rippade skinny jeans.

Bruna stövlar med en boho-klänning och en lång kofta

bruna stövlar med kantad boho-klänning lång kofta
källa

De bruna stövlarna ser ganska bra ut i kombination med den röda boho-klänningen. En lång vit boho-kofta hjälper till att limma samman alla bitarna.

Hoppas att du gillade listan över idéer till fransstövlar. Jag är säker på att lägga till fransade stövlar till din outfit kommer att göra din modevärld mer kreativ och erbjuda fler val. Det är alltid kul att prova nya idéer som du aldrig har provat förut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*