Hur man bär fransshorts

Idag ska jag prata om en mycket speciell typ av shorts, de fransiga shortsen. Det finns huvudsakligen två kategorier som jag ska prata om: de rippade jeansshortsen med de slumpmässiga fransarna och shortsen med snygga och uppenbara fransar. Oavsett kategori har dessa fransiga shorts de små detaljerna som gör att du ser snyggare och iögonfallande ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några mycket trevliga outfitidéer till fransade shorts för dig. Låt oss dyka in.

Vit blus med V-ringning och blå jeansshorts med fransar

vit blus med V-ringning, blå jeansshorts med fransar
källa

Låt oss börja den här spännande listan med en outfitidé som ser fantastisk ut och är väldigt lätt att göra. För att uppnå detta snygga och uppfriskande utseende kan du bära en vit V-ringad blus till toppen. Koppla ihop den med minishorts med blå denim fransar. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att se avslappnad eller bruna läderstövlar för att se snyggare ut.

Minishorts med svarta fransar och vit blus med stamtryck

svarta fransade mini-shorts vit stamtryckt blus
källa

För en vacker och feminin boho-look finns det en outfit här som också är väldigt lätt att ta av. För toppen bör du ha en vit tribal långärmad blus i boho-stil. Koppla ihop det med svarta fransade minishorts. Svarta läderstövlar och en svart läderhandväska är det perfekta komplementet till denna naturliga och uppfriskande outfit.

Jeansshorts med fransar, vit blus och rosa kavaj

Jeans fransade shorts vit blus rosa kavaj
källa

Här är en väldigt intressant outfit som försöker sätta ihop en blazer med en mini-shorts. Resultatet är förvånansvärt bra. Kombinera en vit veckad blus med en ljusrosa kavaj. Kombinera dem med blå fransade jeansshorts och ljusrosa klackar med öppen tå för en snygg och feminin touch.

Chambray knäppt skjorta med svarta fransade shorts

Chambray knapp upp skjorta svarta fransade shorts
källa

Detta är en helt ungdomlig och vacker outfit. Det ser enkelt ut vid första anblicken, men det är väldigt attraktivt och väl utformat. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en chambray-skjorta med svarta fransade shorts. Lägg till en uppfriskande och feminin touch genom att bära vita plattformiga klackar med öppet tå.

Grön mockjacka med svarta fransade jeansshorts

grön mocka jacka svarta fransade jeansshorts
källa

Låt oss nu titta på ett mycket unikt utseende som har viss seghet och grovhet. Bär en vit västtopp med en grön mocka fransad jacka för toppen. Kombinera den med svarta fransade jeansshorts och ett brunt läderbälte. Om du vill se ännu snyggare ut, komplettera denna outfit med svarta läderstövlar.

Svart tryckt t-shirt med bruna mockashorts med fransar

svart tryckt t-shirt brun mockashorts med fransar
källa

Här är en avslappnad outfit med en touch av boho-stil. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en snygg t-shirt med svart tryck. Använd den med en mycket unikt designad brun fransad mockashorts. Skorna är också mycket speciella. De är grå mockaskor med spetsiga tår.

Vit peplum ruffle topp med jeansshorts

vita jeansshorts med peplum krusiduller
källa

För dig som letar efter en ungdomlig och snygg casual outfit, här är en bra för dig, speciellt om du har några fina ben att visa upp. Du kan uppnå denna outfit genom att helt enkelt para ihop en vit ärmlös peplum-ruffle-topp med fransade jeansshorts. Kombinera dessa bitar med nakna sandaler och en brun läderpåse med fransar.

Västtopp med leopardmönster och shorts med röda fransar

Västra shorts med leopardmönster och röda fransar
källa

Här är en outfit som är omvänd för de av er som är mycket självsäkra och äventyrliga. Det är något som är mycket svårt att uppnå. För att uppnå detta utseende, använd en leopardmönstrad västtopp och ljusröda fransade shorts. Koppla ihop dem med grå mockaskor för att komplettera detta unika utseende.

Jeansshorts med svartvitt randig skjorta

Jeansshorts svartvit randig skjorta
källa

Ett bra och enkelt sätt att få dina ben att se längre ut är att bära en långärmad topp med mini-shorts. Som ett exempel kan du bära en svart och vit vertikalt randig skjorta med svarta fransade jeansshorts. För skorna kan du bära ett par rosa läderstövlar i läder för att ge en feminin touch till den redan vackra outfit.

Jeansshorts med fransar och Pink Silk Shrug

Denim fransade shorts rosa siden axelryckning
källa

Du behöver inte alltid ha på dig en bikini för att träffas på stranden. Här är en luftig stranddräkt som kan göra dig vacker och attraktiv i lika hög grad. Bär en vit bodycon-t-shirt med en rosa axel på toppen. Kombinera dem med fransade jeansshorts och nakna sandaler för att komplettera det uppfriskande utseendet.

Blommig axelblus med svarta mini-shorts

Blommiga svarta mini-shorts utan axel
källa

För en glad och lågmäld sexig look, här är en bra street outfit att tänka på. Bär en blommig axelblus till toppen. Koppla ihop den med svarta fransade mini-shorts. Bär ett par silverbandssandaler för skorna för att göra kläderna blankare och mer attraktiva.

Ljusblå fransad topp med matchande jeansshorts

Ljusblå fransad topp med matchande jeansshorts
källa

Här är en väldigt bekväm snygg helblå outfit. Toppen är en ljusblå fransad topp medan shortsen är jeansshorts med blå fransar. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se avslappnade och enkla ut.

Bär med vit virka av axeln

vit virkad axelbandslös topp
källa

För en glad och reserverad sexig sommarlook kan du bära en vit virkning från axeln. Koppla ihop den med blå fransade mini-jeansshorts. För att ge denna outfit en boho-känsla kan du bära bruna sandaler med klack och en brun filthatt.

Mini shorts med blommiga fransar och vit ärmlös halterneck topp

Mini shorts med blommiga fransar, vit ärmlös halterneck topp
källa

Här är en mycket uppfriskande och glad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit halter-topp med mini-shorts med blommiga fransar. Koppla ihop dem med silver sandaler och en himmelblå läderhandväska för att göra outfit mer iögonfallande.

Vita virkade fransbyxor med en svart kortärmad crop top

vita virkade fransbyxor svart kortärmad crop top
källa

För en uppfriskande, sexig och damliknande look kan du bära en vit beskuren t-shirt med vita fransade virkade shorts. Koppla ihop dem med nakna sandaler för ett mycket drömmande utseende.

Hoppas att du gillar idéerna om fringe shorts outfit jag delade med dig ovan. För dig som älskar att bära shorts är det här blogginlägget särskilt för dig. Försök bara med dessa kläder så får du rolig styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*