Hur man bär frans kjol

För dig som vill se lite mer snygg ut på jobbet och ändå se elegant ut har jag något speciellt som kan hjälpa dig med det. Idag ska jag prata om hur du kan använda en fransad kjol för att krydda dina outfits, mestadels business casual outfits. Det enklaste sättet att utforma är att para ihop en svart fransad kjol med en snygg skjorta med knappar. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för kjolklädsel till dig. Låt oss nu dyka in.

Svart t-shirt med matchande minikantad kjol


källa

Låt mig börja den här listan över snygga och eleganta outfitidéer med en enkel outfit som kan få dig att se tunn och lång ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart t-shirt och stoppa den i en svart minikjol. Bär en svart handväska och ett par svarta ballerina-lägenheter för en härlig jet svart look.

Camel chambray-skjorta med grå midikantad kjol

Camel chambray-skjorta med grå midikantad kjol
källa

Vanligtvis är den svarta fransade kjolen enklast att forma och skala av. Men när du väl vet hur du använder färg effektivt finns det definitivt fler val. Till exempel kan du bära en kameltröja med kameler och knappar och en grå midikantkjol för ett snyggt och mysigt utseende. Använd ljusrosa utskurna mockaskor för skorna för en damliknande touch.

Vit, långärmad, figur-kramande t-shirt med svart, figur-kramande minikantad kjol

vit, långärmad, figur-kramande T-shirt med svart, figur-kramande mini fransad kjol
källa

Här är ett mycket minimalt svartvitt utseende som kan användas för att subtilt visa dina kurvor. För att uppnå detta utseende, bär en vit bodycon-topp med lång ärm och en svart bodycon-minikjol. Använd svarta ballerina-lägenheter för att hålla din outfit ren och snygg.

Grön skjorta med knäppning framtill med svart minikjol och stövlar

grön skjorta med knapp fram och svart minikjol och stövlar
källa

För att se djupare och mer uppfriskande, gå till en olivgrön knappvänd skjorta för toppen. Koppla bara ihop den med en svart kantad minikjol för att se snygg och vacker ut. Para ihop dessa bitar med ett par svarta spetsiga mocka ankelstövlar för att se extra snygga ut.

Vit stickad tröja med metallbälte och knälång fransig kjol

vit kabelstickad tröja med metallbälte och knälång fransig kjol
källa

För att se mer märkbar ut, överväga att lägga till ett glänsande element i blandningen. Du kan till exempel ha på dig en vit stickad tröja med en grön, kantad omlottkjol med knälång. Lägg till ett silverbrett metallbälte för att se coolt och glänsande ut. Använd silverspetsiga tåklackar för skorna som passar perfekt med bältet.

Svart singel kall axel t-shirt med minikjol

svart enkel kall axel t-shirt med minikjol
källa

För att se väldigt reserverad sexig ut, kanske du vill ha en topp med kall axel som den här svarta t-skjortan med kalla axlar här. Kombinera toppen med en svart minikjol. Koppla ihop dessa bitar med en svart axelväska och ett par öppna tåklackar med svarta fotremmar för att se rena och eleganta ut.

Vit, djupärmad topp med djup V-ringning och svart minikjol

vit, lågslungad, långärmad topp med V-ringning och svart minikjol
källa

Att ha en djup V-ringning på kontoret är definitivt inte lämpligt, men du kan bära den till ett företagsevenemang som en årlig middag för att visa dig den sexiga och feminina sidan. För att uppnå det enkla och avslappnade sexiga utseendet kan du bära en vit långslängd t-shirt med djup v-ringning. Bär den med en svart fransad minikjol och svarta ballerina-lägenheter för att komplettera utseendet.

Vit och svart prickig skjorta med mini-fransad kjol

vit och svart prickig skjorta med minikjol
källa

För att uppnå detta lite vintage-utseende kan du bära en vit och svart långärmad blus med prickar till toppen. Koppla ihop den med en svart minikjol för att se tunn och lång ut. Använd ett par svarta ankelband i mocka med öppen tå för att skorna ska komplettera kläderna på ett smart och balanserat sätt.

Blå chambrayskjorta med grön mockakantad kjol

blå chambrayskjorta med grön mockakantad kjol
källa

Om du vill se uppfriskande och tillgängligt ut, är den blå och olivgröna färgkombinationen ett bra alternativ. För att applicera detta på din outfit kan du bära en himmelblå chambray-skjorta och en minikjol i olivmocka. Bär svarta klackar med öppen tå för att komplettera det härliga utseendet.

Svart sidenskjorta med vit midikjol och filthatt

svart sidenskjorta med vit midikjol och filthatt
källa

Detta är en väldigt intressant och konstnärlig street outfit som verkligen får dig att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart sidenskjorta med en vit midikantkjol. Kombinera dem med svarta ballerinor. Lägg till en svart filthatt i blandningen för en lätt konstnärlig touch.

Grå tröja med svart maxikjol och remmar i sandaler

grå tröja med svart maxikjol och remmar i klackarna
källa

För att uppnå detta mysiga och snygga utseende kan du bära en ljusgrå tröja till toppen. Istället för att bära en minikjol för att visa upp dina ben, överväga att bära en svart maxikjol för att se luftigare och snyggare ut. Använd vita och svarta leopardbandssandaler för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med mini beige frans kjol och klackar

vit t-shirt med grå minikjol och klackar
källa

För ett enkelt och elegant utseende kan du helt enkelt bära en vitskuren kortärmad t-shirt med en beige minikjol i mocka. För skorna kan du välja ett par vita tryckta remmar med öppna tår. Lägg till en svartvitt läderhandväska i outfit för att komplettera det enkla men fantastiska utseendet.

Kort svartvitt tubtopp med midikantad kjol

kort svartvitt tubtopp med midikantad kjol
källa

Här är en snygg sexig tvådelad klänning. Den består av en svartvitt tryckt, kort skärningstopp och en svart midikantad kjol. Bär bara ett par ankelremmar med öppen tå i silver och en kopplingspåse i silver med paljetter för att komplettera outfit på ett elegant och glänsande sätt.

Vit tröja med en axel och svart maxikjol

vit axeltröja med svart maxikjol
källa

Här är en enkel och lågmäld sexig outfit som inte riktigt kräver att du visar mycket hud. För toppen, bär en vit tröja över en svart topp med en spagettirem. Kombinera toppen med en svart kantad maxikjol och svarta, spetsiga remmar för att se snygga och attraktiva ut.

Hoppas att du gillade idéerna med kjolkläder som jag bara pratade om. Det finns några kläder som är väldigt lätta att ta av och resultaten är bara snygga och vackra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*