Hur man bär formell skjorta

Hur man bär formell skjorta

Idag, låt oss prata om några outfitidéer som kan vara till nytta när du behöver klä dig halvformellt eller formellt för att arbeta. Låt oss prata om hur man formar den formella skjortan. En formell skjorta kan låta som ett brett och allmänt tema, men vad det helt enkelt betyder är skjortan med knappar, vanligtvis vit men också andra färger. Du kan också bygga en snygg business casual outfit runt dem, inte bara semi-formella och formella. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina formella skjortoutfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå och vit randig skjorta med svarta chinos med smal passform


källa

Låt oss börja den här listan över snygga outfitidéer med en snygg arbetsdräkt som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt bära en ljusblå och vit vertikal randig skjorta med knappar. Kombinera den med svarta skinny-fit, höga chinos för att se långa och smala ut. Använd svarta läderskor för att avsluta din outfit i stil och stil.

Svart och vit rutig formell skjorta med klänningbyxor

svart och vit rutig formell skjorta med klänningbyxor
källa

Det här är en annan snygg svartvit arbetsdräkt, men den har blivit lite mer kreativ med tiden. Skjortan här är en svartvitt rutig, smal skjorta med knappar. Du kan kombinera den med svarta, smala, beskurna kostymbyxor. Ett par höga klackar i svart läder är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

White Button Up Oversized formell skjorta med blå raka jeans

vit överdimensionerad formell knäppt skjorta och blå jeans med raka ben
källa

För att se lite mindre formell ut, kan du välja en vit oversize knapp ned skjorta och bara ha den som en pojkvänskjorta. Du kan para ihop den med en gråblå, något rippad pojkvänjeans. Koppla ihop dem med ett par svarta spetsiga höga klackar i läder för att se snygga och smala ut.

Vit skjorta med knappar med beskurna jeans och rosa lädersandaler med öppen tå

vit skjorta med knappar, beskurna jeans och rosa lädersandaler med öppen tå
källa

Här är en annan trevlig demonstration av hur man bär en överdimensionerad skjorta. I det här fallet är skjortan en vit, överdimensionerad skjorta med knappar. Du kan delvis stoppa den i blå rakt beskurna jeans. Bär ett par rosa glänsande läderskor med öppen tå och en mörkbrun mockaväska för att göra utseendet komplett.

Ljusblå slim fit skjorta med svarta chinos

Ljusblå slim fit skjorta med svarta chinos
källa

För att se extra lång och smal ut är skjortan av skjortan mycket viktig. Till exempel kan en ljusblå slim-fit formell skjorta få dig att se tunn och attraktiv ut. Kombinera den med svarta slim fit chinos. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att göra denna outfit mer avslappnad och lättillgänglig.

Bourgogne slim-fit skjorta med knappar och ljusgrå slim fit-chinos

Burgundy button-up slim fit skjorta med ljusgrå slim fit chinos
källa

För att se elegant och unik ut, i stället för den populära vita eller ljusgrå skjortan, kan du bära en burgundy slim-fit formell skjorta. Kombinera den med ljusgrå chinos och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta mocka balletlägenheter med dina skor för att göra din outfit elegant.

Ljusgrå formell sidenskjorta med svarta skinny jeans

ljusgrå formell sidenskjorta med svarta skinny jeans
källa

För att forma det snygga och lite unisexiga utseendet kan du bära en grå smal skjorta med grått siden som fokus för din outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med en öppen tårem för en damliknande touch.

Ljusgul skjorta med blommönster och svarta skinny jeans

ljusgul skjorta med blommönster och svarta skinny jeans
källa

För att se mer glad ut är det mycket logiskt och effektivt att lägga till något gult i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en smal skjorta med ett ljusgult blommönster och kombinera den med svarta skinny jeans. Använd svarta balettlägenheter för skorna för att hålla sakerna snygga och snygga.

Blå och vit randig skjorta med jeans med bälte

blå och vit randig skjorta med jeans från mamman
källa

Detta är en relativt avslappnad som du kan bygga runt en knapp upp skjorta. I det här fallet väljs en blå och vit randig skjorta med knappar för att kombinera med blå mamma-jeans. Lägg till ett svart läderbälte i din outfit för att se smartare och smalare ut. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Tunika ljusblå formell skjorta med mörka skinny jeans

Tunika ljusblå formell skjorta med mörka skinny jeans
källa

Det här är en ovanlig men ganska affärsmässig casual outfit som du kanske vill prova. Bär en ljusblå tunikaskjorta med en smal passform för toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Bourgogne knäppt skjorta med blå rippade skinny jeans

Bourgogne skjorta med knappar och blå skinny jeans
källa

Detta är en mycket skarp och attraktiv outfit som använder färgen mörkröd eller vinröd. Du kan bara bära en burgundy slim-fit skjorta med knappfästning. Kombinera den med blå skinny jeans och ett brunt brett läderbälte. Koppla ihop dem med svarta läderhöga klackar för att komplettera utseendet.

Svart och vit prickig skjorta med chinos

Svartvita prickiga skjortor med chinos
källa

Det här är en väldigt attraktiv vintage-outfit som du definitivt kan ha på dig som en affärs-casual-outfit på kontoret. Bär en formell skjorta med svarta och vita prickar för toppen. Kombinera den med svarta slim fit chinos. Slutligen ha ett par svarta mockaskinn för att se både elegant och elegant ut.

Vit skjorta med knappfästning och svarta skinny jeans med höghöjd

formell skjorta med vita knappar och svarta höga skinny jeans
källa

För att se höga och tunna ut, spelar skärningen av delarna en stor roll. Du kanske till exempel vill välja en formell skjorta med vita knappar som är smal passande. Kombinera den med svarta smala jeans med hög midja för att visuellt flytta midjan uppåt. Använd svarta ballerinor för att göra utseendet komplett.

Här är de formella idéerna för skjortoutfit som kan göra dina arbetsdagar mer intressanta och roliga. Testa dem och låsa upp möjligheten till ditt arbetsdräktspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*