Hur man bär Forest Green

Jag känner mig ibland för upphetsad över populära färger som grå, svart, vit och blå. Det här är färger som är lätta att utforma. Samtidigt vill jag inte ha en fast inställning när det gäller outfitidéer. Jag vill vara stolt över att berätta för mina vänner att jag har en filosofi om tillväxt. Variation är bra för kläder eftersom det finns 365 dagar om året. I det här blogginlägget ska jag utforska en av de vackraste icke-strömfärgerna för kläder: skogsgrön.

Mörkgrön stickad tröja & skoggrön kjol


källa

Jag börjar listan med en fin outfit bredvid. Team en mörkgrön stickad tröja med en skoggrön minikjol. Om du inte vet hur du ska avsluta är ett par leggings och svarta ballerinaskor ett bra alternativ. Känslan av outfit passar perfekt med stämningen på hösten och vintern.

Vit skjortklänning med skoggrön kavaj

vit skjorta klänning skog grön blazer klack sandaler
källa

Denna outfit kan mycket sannolikt få dig att se slankare och längre ut. Den består av den vita skjortklänningen med knappar som ligger under en skogsgrön kavaj. För bästa resultat, kombinera blazern med färgkoordinerade sandaler.

Grön fuskpälsjacka

skog grön faux päls tröja
källa

För ett unikt och iögonfallande utseende kan du bära en grön fuskpälsjacka. Koppla ihop den med en grå minikjol, strumpor och svarta klackar.

Svart kort läderjacka & gröna jeans

svart kort läderjacka Forest Jeans Jeans
källa

För de av er som älskar att prova jeans med galna färger som rosa och rött, är skogsgrön ingenstans nära lika galen och ändå väldigt unik. Du kan bära de smala skogsgröna jeansen med en rutig skjorta gömd under en svart skinnjacka. Lägg till svarta stövlar i ekvationen.

Grön knälång klänning med brunt bälte

grön knälång klänning brunt bälte
källa

Som en affärsavslappnad arbetsdräkt kan du prova den gröna, knälånga klänningen med svarta klackar. Det tjocka bruna bältet kan verkligen krydda kläderna och göra din midja mer framträdande.

Grön kappa med svarta leggings och oxfordskor

grön kappa svart leggings oxford skor
källa

Som ett väldigt enkelt vinterutseende kan du bara bära en stor, lång skoggrön kappa som faktiskt täcker större delen av din kropp. Förutom pälsen kan du bara ha på dig en vit skjorta och pennkjol. Använd svarta leggings med oxfordskor för skinkorna.

Grön tröja med en svartvit randig pennkjol

Skogsgrön tröja svartvit randig kjol
källa

För ett affärsavslappnat utseende som passar våren kan du bära en grön slim fit-tröja med en svart randig pennkjol. För att se ännu mer reserverad ut, byt helt enkelt ut kjolen med en svart penna eller flare kjol.

Skoggrön kavaj med en orange blus

Skoggrön blazer orange blusblommbyxor
källa

Detta är ett utmärkt exempel på hur okonventionella färgkombinationer kan få dig att se kreativ och rolig ut. Bär bara en orange blus med en skogsgrön kavaj för toppen. Istället för att skydda den med svarta byxor eller smala jeans blir dräkten galnare när den kombineras med mörkblå blommbyxor. Kontrasten mellan orange, grön och marinblå är fantastisk, men du måste absolut prova dem och se hur det ser ut, eftersom vissa människor inte ser bra ut med galna färger.

Vit skjorta med knappar med skogsgröna byxor

vit knapp upp skjorta skoggröna byxor
källa

En sak som jag gillar så mycket med den vita skjortan med knappar är att den kan bäras i valfri färg. Du kan åtminstone se anständigt ut, så länge skjortan av skjortan och byxorna passar din kropp och du gör ett bra urval av skor som passar dina byxor. Bär bara den vita skjortan med skogsgröna avloppsrör för denna outfit. De bruna stövlarna i mocka är de perfekta skorna att bära.

Långärmad skogsgrön skjorta med svarta byxor i avloppsröret

långärmad skogsgrön skjorta, svarta rörbyxor
källa

Grön knappskjorta ses inte så ofta. Om du kan få en kan du bara bära den i svarta smala byxor och ljusrosa klackar. Alternativt passar vita jeans också bra med outfit.

Grön kofta över blommig sommarklänning

Sandaler med en grön koftblommakjol
källa

För en uppfriskande vårutseende kan du bära en grå eller grön sommarklänning med blommor och lägga den skoggröna koftan över den. Använd högklackade sandaler som passar perfekt till kläderna. För en strand- eller sjö-hangout är det perfekt att bära en gräshatt med denna outfit.

Skoggrön stickad tröja med rutig halsduk

Rutig halsduk gjord av skoggrön stickad tröja
källa

För ett snyggt och lågmäld vinterutseende som inte är tjockt alls, kan du bära en grön skön stickad tröja med en rutig halsduk till toppen. Kombinera dem med leggings och svarta fotkängor.

Använd en grön kavaj med en cheetahalsduk

grön blazer cheetah halsduk
källa

Detta är en annan härlig vinterdräkt som du kan bära på jobbet. Bär den gröna kavajen över en grå t-shirt. Använd endast svarta avloppsrörbyxor och sandaler för botten. Magin med denna outfit ligger i cheetahalsduken.

Grön långärmad passform och utsvängd klänning

Skoggrön långärmad passform och flare klänning
källa

Som en absolut minimal outfit, använd bara en långärmad, skoggrön passform och flare klänning. Komplettera den enkla men fantastiskt snygga outfiten med svarta leggings och läderstövlar. Förresten, om du gillar fit och flare klänningar, se till att kolla in vårt andra blogginlägg om samma ämne.

Grön stickad tröja med vit t-shirt och jeans

grön kabelstickad tröja och vita T-jeans
källa

Jag har pratat om några casual casual kläder. Låt oss nu prata om en avslappnad street outfit. För denna snygga avslappnade outfit, bär du bara en vit t-shirt med en grön stickad tröja över. Bär dem med blå jeans och vita sneakers.

Här är några av mina favorit sätt att utforma skogsgrönsaker som jag just delade med dig. Utan att säga att dina vanliga svarta, vita, grå och blå kläder är tråkiga eftersom du kan ha tusentals kombinationer bara från dessa färger, jag vill bara använda olika färger och förhoppningsvis inspirera dig att lägga till mer variation till dina vanliga outfitidéer att låna ut. Om du letar efter fler outfitidéer har du kommit till rätt ställe. Navigera till olika delar av vår webbplats och kolla in tusentals outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*