Hur man bär Flutter Sleeve Top

Hur man bär Flutter Sleeve Top

För dig som älskar att prova olika kläder i olika stilar. Du borde ha märkt att det ibland är de små detaljerna som skiljer en snygg outfit från en snygg outfit. Fladderhylsan är en bra demonstration av denna teori. Om en typisk topp har flagrande ärmar blir den omedelbart mer elegant och iögonfallande. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de bästa toppidéer för fladdarmsdräkter och jag delar listan med dig just nu.

Himmelblå topp med kall axelfladdring


källa

Jag börjar listan med en liten överraskning genom att dela den här sexiga toppen med dig. Det är en himmelblå topp med fladdrande linneärmar. Den kalla axeldesignen leder naturligtvis till att de fladdrande ärmarna skärs, vilket gör att klänningen ser så luftig och vacker ut. Kombinera toppen med vita skinny jeans och nakna sandaler för att komplettera denna minimalistiska och vackra outfit.

Grå fladdrig ärmtopp med vita chinos

gråvita chinos med fladdrande ärmar
källa

Ibland kan tyget göra stor skillnad. Denna snygga grå topp med fladdrande ärmar är gjord av chiffong. Om den var gjord av bomull så hade den liknat skjortan och formen på de fladdrande ärmarna skulle inte vara lika vass och tydlig. Kombinera toppen med vita chinos och spetsiga klackar med geparder för en kreativ och snygg business-casual outfit.

Blå och vit randig flutterärmblus med smala jeans

blå och vit randig flutter ärm blus dräneringsrör jeans
källa

Denna outfit är perfekt för shopping eller avslappnade hangouts. Det är lika bekvämt att ha på sig som en typisk casual outfit som t-shirt och jeanskombination, men den här outfit ser definitivt mer unik och snygg ut. För att uppnå det här coola utseendet, använd en blå och vit randig blus med flagrande ärmar, smala jeans och kala sandaler. Använd en beige filthatt för att ge utseendet en konstnärlig touch.

Olivgrön blus med fladdrande ärmar och knappar

olivgrön blus med fladdrande ärmar
källa

För dig som är lite uttråkad av dina vanliga träningsdräkter, här är en bra outfitidé som du antagligen aldrig har provat förut. Bär en olivblus med chiffongfladdärmar, beige elfenbenbyxor och ljusrosa klackar för att uppnå detta snygga och eleganta utseende.

Vit chiffongblus med rosa guldfärgad pennkjol

vit chiffongblus rosa guld blyerts kjol
källa

Om det inte är ett måste för dig att ha på dig en standard skjorta med skjorta för din arbetsplats, rekommenderar jag vanligtvis att du bär mer chiffongblusar eftersom det är en så mångsidig bit att du kan utforma på så många olika sätt. För den här vita chiffongblusen med fladdrande ärmar kan du helt enkelt para ihop den med en blyantskjol och ljusrosa klackar för ett uppfriskande och elegant utseende. Denna speciella penskjol är en mycket unik rosguldkjol som gör outfit mycket mer intressant.

Ljusrosa chiffongblus med fladdrande ärmar och vita utsvängda byxor

blekrosa chiffongblus med fladdrande ärmar, vita utsvängda byxor
källa

Vanligtvis är en basebollkeps en t-shirt och jeansdräkt som ser superavslappnad och snygg ut. Den här är ett intressant undantag. Den vita basebollkepsen kombineras med en ljusrosa chiffongblus med fladdrande ärmar, korta byxor med en vit klaff och svarta och vita tryckta tofflor.

Vit topp med blå sidenhalsduk

vit topp blå sidenhalsduk
källa

För en avslappnad vårutseende kan du bära en vit topp med fladdrande ärmar med mamma-jeans och ljusrosa klackar. Bär en blå blommig sidenhalsduk för att lägga en feminin touch till din outfit.

Vit ruffad topp med smala jeans med muddar

vita skinny jeans med en frillad topp
källa

Denna vita topp och jeanslook är ett mycket typiskt och tidlöst utseende som passar perfekt med vår och sommar. I det här fallet är det en vit ruffad topp med fladdrande ärmar och smala jeans med muddar. För skorna kan du ha antingen vita sneakers för ett mer avslappnat utseende eller bruna sandaler för ett mer feminint utseende.

Svart chiffongtopp med blommfladdärmar och jeansshorts

svart chiffong blomma fladdrande ärm crop topp denim shorts
källa

Låt oss komma till en fin sommarblick. Bär en svart topp med blommiga fladdrar, ärmbyxor med hög midja och nakna klackar för en sexig look. Chiffongtoppen ser så luftig ut och gör denna outfit så mycket mer elegant än en typisk crop top-outfit.

Vit topp med en ljusblå penskjol med hög midja

vit topp ljusblå penna kjol med hög midja
källa

Här är en outfit som sannolikt får dig att se längre och smalare ut. Den består av en vit topp med fladdrande ärmar, en ljusblå pennkjol med hög midja och ett par rosa tåklackar med ankelband. Den höga midjekjolen kan visuellt flytta midjan uppåt och få dig att se smalare ut.

Blush rosa snörning fladdrar ärmarna uppåt

rodna rosa snörning fladdrar ärmarna
källa

Det är väldigt intressant att se hur det ser ut när man kombinerar en damliknande färg med en snygg outfit. I det här exemplet är det en rodnadskorsad topp med fladdrande ärmar som är ihop med rippade jeansshorts. Resultatet ser riktigt bra ut. Om du vill göra outfit mer avslappnat kan du helt enkelt para ihop det med vita sneakers. Eller du kan bära ett par nakna sandaler i boho-stil för att ge en mer damliknande look till denna outfit.

Vit chiffongtopp med svarta avloppsbyxor

vita chiffong topp svarta dräneringsrör byxor
källa

Om du är en av de människor som gillar att hålla fast vid de svarta byxorna och den vita skjortkläderna som en arbetsdräkt, här är en liten variation som kan krydda ditt outfit-spel lite. Prova den här vita chiffongtoppen med fladdrande ärmar istället för att bära en vit skjorta. Utseendet skulle fortfarande se professionellt nog ut, men nu finns det en extra feminin och kärleksfull touch.

Svart topp med fladdrande ärmar och jeansshorts

svarta denimshorts med blommiga ärmar
källa

Låt oss nu komma tillbaka till några luftiga och avslappnade sommarutseende. Bär en svart topp med fladdärmar, rippade jeansshorts och vita träningsskor för en avslappnad look med en feminin touch.

Svart crop topp med scoop-urringning och jeansshorts

svarta jeansshorts med scoop halsringning och scoop neckline
källa

För ett snyggt och reserverat sexigt utseende kan du kombinera jeansshortsen med en svart topp med en urringning. För skorna kan du bära vita sneakers eller ljusrosa sandaler.

Elfenben plattare ärm topp med navy shorts med hög midja

Elfenben fladdrande topp med hög midja marinblå shorts
källa

För en mer elegant sommardräkt som du kan bära på jobbet, använd en elfenbenfärgad topp med fladdrande ärmar och marinblå shorts. Ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Så här är de bästa idéerna för fluffärmens outfit som jag vill att du ska veta. Alla nämnda kläder är väldigt enkla att ta av sig. Prova dem och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*