Hur man bär Flutter Sleeve Dress

Hur man bär Flutter Sleeve Dress

En klänning med fladdrande ärmar kan få dig att se uppfriskande och vacker ut. Det kommer vanligtvis i form av en kortärmad klänning eller en ärmlös klänning. Mycket ofta kombinerar fladdrande ärmdesign med en empiremiddelskärning. De ser bara snyggt ut tillsammans, och en imperium midiklänning med fladdrande ärmar kan få dig att se ut som en underbar prinsessa. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de vackraste outfitidéerna för fladdrande ärmklänningar. Låt oss titta på dem nu.

Rosa maxiklänning med fladdrande ärmar


källa

Jag börjar listan med en uppfriskande och luftig klänning. Det är en rosa maxiklänning med en djup V-ringning och blommiga fladdrar. För att hålla det uppfriskande utseendet konstant, kombinera den vackra klänningen med ett par ljusrosa klackar för att uppnå detta anmärkningsvärda utseende.

Gul chiffongomslagsklänning med fladdrande ärmar

gul omlottklänning i chiffong med fladdrande ärmar
källa

Om du letar efter en klänning som sticker ut men inte behöver visa mycket hud behöver du inte ens visa benen, vad sägs om den här gula wrap-klänningen med fladdrande ärmar. När många är inbjudna till en cocktailparty tänker de vanligtvis på en svart, vit och röd klänning. Gult är bara inte ett populärt val, men du saknar faktiskt mycket om du inte bär gult. Det är en så glad och iögonfallande färg. Som det gamla ordspråket säger, ”gör inte vad 95% av människorna gör”.

Grå rynkad midiklänning i midja med fluffärm

grå midiklänning med samlad midja och fladdrande ärmar
källa

Här är en vacker grå midiklänning med fladdrande ärmar som subtilt gnistrar. Kombinera den grå klänningen med ett par silverklackar med en öppen tårem för att komplettera detta eleganta och luftiga utseende. Jag föreställer mig att klänningen kan vara en perfekt klänning för brudtärna.

Rosa Empire Midja Chiffong Maxiklänning

rosa empire midja chiffong maxiklänning
källa

Det här är en av de chiffongklänningarna som kan få dig att se vacker ut i en fotografering utomhus. Du kan också bära denna underbara rosa fladdrande ärm maxiklänning för en cocktailparty. Koppla bara ihop den rosa klänningen med ett par silverklackar för att göra det här damliknande utseendet.

Vit omlottklänning med blommönster och floppy hatt

vit blommig wrap klänning diskett hatt
källa

Ibland kan det vara lite för mycket att ha en diskett hatt. Men så skulle det inte vara fallet när du är på semester. Människor har bara en intressant tendens att klä sig annorlunda och bättre när de besöker ett annat land. För att uppnå ett luftigt och konstnärligt utseende med floppy-hatten kan du bära den med en vit wrap-klänning med blommor och ärmar och ett par kala öppna tåklackar.

Navy Flutter Sleeve Mini Flare Dress

Navy Flutter Sleeve Mini Flare Dress
källa

Denna marinblå klänning har en tennisklänning som att klippa. Det är en fladderad miniklänning med fluffärm och dragkedja framtill. Du kan para ihop klänningen med ett par nakna sandaler för att komplettera detta minimalistiska och bedårande avslappnade utseende.

Knälång klänning med svart spets och passform i midjan

Knälång klänning med svart spets och en samlad midja
källa

När man vill se lite mer feminin och mogen ut för en cocktailparty är en svart spetsklänning ofta ett bra alternativ. Denna speciella svarta klänning är en rundad knälång klänning med fladdrande ärmar. Koppla ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå och en snygg rosa koppling för att komplettera outfit med elegans.

Chockande bodycon-klänning med rosa fladdrande ärmar

chockerande, figur-kramande klänning med rosa fladdrande ärmar
källa

Här är en chockerande rosa bodycon-klänning som kommer att fånga mycket uppmärksamhet bara för sin färg. Det är en ärmlös klänning med en fladdrande ärmskärning. Jag vet att det låter lite konstigt, men det är faktiskt vad det är. Du kan helt enkelt bära klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera denna damliknande outfit.

Grå kall axel skater klänning

grå skridsko klänning med kall axel
källa

Det är väldigt intressant att fladderhylsdesignen kan kombineras med en kall axelavskärning. Den här grå skridsklänningen med fladdrande ärmar och kalla axlar är ett bra exempel på det. Kombinera den med nakna sandaler och en silver manschett för att ge outfit en feminin touch.

Ljusblå babydollklänning i axellinne

ljusblå av axeln babydollklänning av linne
källa

Den fladdrande ärmdesignen kan till och med införlivas i en axelklänning. Till exempel, här är en ljusblå av axeln babydoll klänning. Du kan bära den här klänningen med ljusrosa klackar med öppna tår för en uppfriskande, luftig och sexig look.

Vit fladdrande miniklänning

vit fladdrande miniklänning
källa

Här är en liten vit klänning som kan få dig att se glad och söt ut. Det är en vit miniklänning med fladdrande ärmar. Koppla ihop den med nakna sandaler med klack i bohostil för att komplettera det här uppfriskande utseendet. Den eleganta kopplingen i vitt och blått ger outfit en touch av skönhet.

Mini-klänning med slida och rosa tofflor

Marinblå miniklänning rosa loafers
källa

Kan du bära en fladdrande klänning som en del av en avslappnad street outfit? Det kan du ge dig på. Här är en mörkblå skaterklänning med fladdrande ärmar som ser riktigt avslappnad och naturlig ut. Du kan bara para ihop den med rosa tofflor och en svart koppling för ett trevligt avslappnat utseende.

Orange bälte miniklänning

orange miniklänning med bälte
källa

Här är en klänning som får dig att se smalare och längre ut. Det är en miniklänning med orange bälte. Bältet förvandlar den här klänningen till en empire midjeklänning som visuellt flyttar din midja upp och får dig att se smalare ut. Koppla ihop klänningen med silverklackar med ett öppet tåband för att göra den perfekta outfit för cocktailparty.

Vit, löst sittande, luftig, knälång klänning

vit, lös, luftig, knälång klänning
källa

För en luftig sommarlook kan du bära denna vita lösa klänning med fladdrande ärmar. Bara para ihop den med cheetahsandaler för att göra det här minimala utseendet. Denna outfit skulle vara en bra outfit för en avslappnad promenad på stranden.

Marinblå halvklädd maxiklänning

Semi-genomskinlig maxiklänning i marinblå
källa

För ett helt elegant utseende som får dig att lysa på ett prom- eller cocktailparty är denna mörkblå, halvgenomskinliga maxiklänning ett utmärkt val. Du kan helt enkelt bära den med ett par silverklackar med öppen tå för ett elegant och anmärkningsvärt utseende.

Hoppas att du tycker om de idéer som jag har satt ihop med fluffärmar. De fladdrande ärmarna ger små detaljer som kan ta din outfit till en annan nivå. Försök bara med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*