Hur man bär fluga blus

Idag ska jag prata om hur man stylar fluga-blusen, en mycket fin och vacker produkt som är väldigt underskattad. Att veta något som är underskattat och bra är en stor fördel för dig. Det betyder helt enkelt att du har hittat sätt att klä dig vackert och sticka ut från mängden tills det här objektet inte längre är så underskattat. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för flugblusutrustning för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit fluga-blus med tweed-kavaj och veckad kjol


källa

Som du kanske hade förväntat dig är detta en lista över några vackra och eleganta outfitidéer. Låt mig börja med en vintage business casual outfit. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en vit skjorta med knappar och en svart fluga. Kombinera den med en grå rutig tweedrock och en svart veckad midikjol. Använd svarta strumpor och högklackade läder för att komplettera utseendet.

Vit fluga-blus med röd och svart rutig minikjol

vit fluga blus med röd och svart rutig minikjol
källa

För att forma denna snygga och attraktiva minimala outfit kan du bära en vit, smalskuren skjorta med fluga och en rak, svart och röd rutig minikjol. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut. Slutligen lägg till en svart läderkopplingsväska för att se snygg ut.

Vit skjorta med matchande fluga och tunna svarta jeans

vit skjorta med matchande fluga och tunna svarta jeans
källa

För att göra denna outfit mer avslappnad och ungdomlig kan du börja med den vita chiffongfluga på toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Ett par svarta stövlar i läder är ett utmärkt komplement till ditt utseende.

Vit och svart fluga skjorta med knappar med svarta skinny jeans

vit och svart flugknappskjorta med svarta skinny jeans
källa

Detta är en mycket minimal och snygg business casual outfit i svart och vitt som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit knapp chiffongblus och en svart lång fluga. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär svarta mockaskor för att komplettera din outfit med en feminin twist.

Vit skjorta med svart höjdåkare

vit skjorta med svart åkare
källa

Låt oss se hur du kan uppnå en söt look som du faktiskt kan bära på jobbet. Du kan också bära en vit smal skjorta med knappar som kommer med en ganska stor och tjock svart fluga. Kombinera toppen med en svart miniraterad kjol med hög midja så att den ser lång och tunn ut. Använd svarta klackar för att avsluta utseendet.

Svart skjorta med orange fluga och kavaj

svart skjorta med orange fluga och kavaj
källa

Detta är en väldigt intressant och attraktiv outfit, både vad gäller färg och snitt. Bär en svart skjorta med orange fluga och svart kavaj för att skapa snygga lager. Team dem med grå flared jeans. Använd ett par ljusrosa klackar för skorna för att komplettera utseendet.

Vit kortärmad fluga med knäppning och grå, kortklippt byxa med smal passform

vit kortärmad blus med fluga och knappar med grå, korta byxor med smal passform
källa

För att uppnå denna enkla och snygga outfit kan du bära en vit kortärmad blus med en rosett på toppen. Kombinera den med en ljusgrå, slim fit chinos för att se uppfriskande och smal ut. Använd vita läderskor för skorna för att ge dem en särskilt uppfriskande touch. Slutligen bär en vit läderväska för att göra utseendet komplett.

Bourgogne fluga slim fit blus med mörkblå skinny jeans

Bourgogne fluga slim fit blus med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en ganska unik och djup affärsavslappnad outfit. Istället för att ha en vit blus kan du också bära en vinröd fluga för toppen. Ta på dig mörkblå skinny jeans för att se smal och smal ut. Bär ett par svarta läder knä höga stövlar för att se super stilig ut.

Vit chiffongblus med en grå midiklänning med rynkad midja

vit chiffongblus med grå midiklänning med insamlad midja
källa

För att uppnå detta mysiga och damliknande utseende kan du bära en vit chiffongfluga under en grå mellanlång pinafore med en rynkad midja för att skapa fina lager. Använd ett par mocka-grå mockaskor för att skorna ska se extra feminina ut. Använd en elegant svartvit handväska för att göra det coola utseendet.

Grå slipsblus med matchande pennkjol

grå blus fram med matchande pennkjol
källa

Det är ingen tvekan om att den vita blusen är ett snyggt objekt som bör betraktas som standardfärgen att bära. Ibland kanske du vill prova en grå fluga som den här grå fluga som visas på bilden. Du kan helt enkelt para ihop den med en mörkgrå pennkjol och svarta klackar för att göra en enkel arbetsdräkt.

Vit blus med svart kavaj och grå rutiga byxor

vit blus med svart kavaj och grå rutiga byxor
källa

För att uppnå denna lite unisex och snygga outfit kan du bära en vit fluga med en svart slim fit-kavajjacka. Kombinera dem med grå och svart rutade chinos. För att hålla unisextemat konsekvent, kan du bära ett par svarta läderskor för skorna för att klara kläderna.

Vit blus med svart mini-tyllkjol

vit blus med svart minikjol
källa

Detta är en väldigt intressant och damliknande outfit som inkluderar tyllkjolen, ett mycket sällsynt föremål som ser bra ut. För att forma detta utseende kan du bära en vit rosett med en rosett och en svart mini-tyllkjol. Koppla ihop dem med ett par svarta ballerina-lägenheter och en svart läderkoppling för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Vit och svart fluga-blus med skaterkjol och lårhöga stövlar

vit och svart fluga blus med skridsko kjol och overknee stövlar
källa

För att uppnå denna eleganta svartvita business casual outfit kan du bära en vit slim fit skjorta med en svart lång fluga. Koppla ihop den med en svart veckad miniskridskjol och svart mocka över knästövlarna för att komplettera utseendet.

Här är fluga-blusoutfitidéer som kan hjälpa dig att se både elegant och vacker ut. De är särskilt trevliga när du bär dem på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*