Hur man bär Flowy Tank Top

Hur man bär Flowy Tank Top

Om du vill klä luftigt för det mesta, tänk på saker som gungklänning, mantelsklänning och vidbyxor osv. Idag ska jag prata om något mycket svårt. Jag ska visa dig hur man uppnår ett luftigt och damligt utseende med den flytande linnen. För de av er som vill se reserverade sexiga ut, kommer jag också att diskutera hur man också kan utforma en kort, flytande topp. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna om flow top outfit jag har samlat åt dig. Låt oss nu dyka in.

Vit flytande linne med grå leggings


källa

Som nämnts tidigare har den här listan över vackra outfitidéer några långa flytande linne och några korta. För att starta den här listan ska jag visa dig en lång lista som är ganska lätt att göra. Bär bara en vit, lång, flytande linne med grå leggings. För skorna, använd bara ljusrosa klackar för att se ladylike och minimalistiska.

Ljusgul, kort, flytande linne med vita skinny jeans

Ljusgul, kort, flytande linne med vita skinny jeans
källa

För de av er som bara vill visa lite hud, här är en ljusgul lätt beskuren flytande linne som kommer att hålla dig frisk och glad. Kombinera toppen med vita skinny jeans. Slutligen lägg till ett par bruna sandaler för att slutföra kläderna.

Royal Blue Flowy linne med svarta broderade mini-jeansshorts

Kungsblå, flytande linne med svarta broderade mini-jeansshorts
källa

För att uppnå ett iögonfallande utseende är det bra att ha på sig något kungsblått. Du kan till exempel ha på dig en kungsblå flytande linne med mini-jeansshorts broderade med svarta stjärnor. Bär ett par vita sneakers för skorna eller ett par klassiska lågtoppade Converse i svart och vitt för en avslappnad finish.

Vit flytande, rygglös, låg, låg linne med jeansshorts

vit flödande rygglös hög-låg linne med jeansshorts
källa

Detta är en riktigt sexig outfit som är perfekt för en strand-hangout när du inte är på humör att bära bikini. Bär en vit rygglös lång, lång, flytande linne för att utforma denna outfit. Kombinera toppen med ljusblå minijeanshorts. Bär vita sandaler med dina skor för en särskilt uppfriskande touch.

Vit, kort linne av spets med en röd midikjol med hög midja

vit, kort linne av spets med en röd, miniraterad kjol med hög midja
källa

Här är en damliknande och attraktiv outfit som är perfekt för en utomhusfest som en strandfest eller en trädgårdsfest. För att forma utseendet, använd en vit beskuren flytande spetslinne med en rodnad minirater kjol med hög midja. Använd ljusrosa klackar och en rosa läderhandväska för att avsluta din outfit.

Himmelblå halterneck linne med svarta läderbyxor

Himmelblå halterneck linne med svarta läderbyxor
källa

För dig som letar efter en outfit som ser både snygg och damlik ut, här är en för dig. Bär en himmelsblå flytande linne med en grimma på toppen. Kombinera toppen med svarta läderbyxor eller belagda skinny jeans. Använd svarta höga snörskor för att avsluta din outfit i stil.

Marinblå färgad, flödande linne med rippade jeans

Marinblå färgblocket flödeslinne med rippade jeans
källa

Detta är en mycket kreativt designad svart linne där den övre tredjedelen av linnen är fylld med blommiga detaljer och resten är fylld med färgen marinblå. Koppla ihop toppen med blå ribbade skinny jeans och svarta balettlägenheter för en ren och elegant finish.

Vit rufsad, flytande linne med marin kofta

vit, rufsad, flytande linne med mörkblå kofta
källa

För att se annorlunda ut och sticka ut från mängden behöver du ibland bara några smidiga detaljer i din outfit. Till exempel kan du bära en vit rufsad flytande linne med en mörkblå kofta för toppen. Istället för smala jeans ska du bära blå jeans och bruna sandaler för att se långa och uppfriskande.

Vit linne med svarta skinny jeans och sandaler

vit linne med svarta skinny jeans och sandaler
källa

Detta är en ganska enkel svartvit outfit som är fylld med några vackra och subtila detaljer. Till exempel har den vita, flytande linne en subtil volangdetalj som ger det övergripande utseendet en feminin touch. Ett par svarta skinny jeans och svarta sandaler är ett utmärkt sätt att avrunda din outfit.

Grå lång flödande linne med svart krage

grå långströmmande linne med svart krage
källa

Här är en väldigt kreativt designad linne. Det är en grå, lång, flytande linne med rund hals som ser ut som en utsvängd miniklänning. För att utforma linnen kan du bära den med svarta leggings eller svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att hålla kläderna minimala och luftiga.

Blush linne med ljusrosa mini-shorts

Rouge linne med ljusrosa mini-shorts
källa

Detta är en mycket attraktiv och damliknande outfit som har lite boho-stil. För att uppnå detta utseende kan du bära en flytande rosa chiffonglinne med korta, ljusrosa shorts. Bär en brun läder axelväska och solbränna. Slutligen lägg till ett boho-stil uttalande halsband till mixen för att se ännu mer uppfriskande och snygg ut.

Vit lång linne med svarta leggings

vit lång linne med svarta leggings
källa

Detta är ett mycket minimalt svartvitt utseende som hjälper dig att sticka ut från mängden. Linnen är långflytande och har en slits. Kombinera det med svarta leggings och svarta klackar med öppen tå för att komplettera detta enkla och lite konstnärliga utseende.

Vit, veckad, flytande linne med denimshorts

vit, flytande linne med veck och jeansshorts
källa

För ett ungdomligt och uppfriskande utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit plisserad, flytande linne med en grimehals och blå manschett i jeans. Bär vita skandaler så att skorna ser ännu mer uppfriskande ut.

Kort linne av vit spets med en figurkramande, rosa midikjol

kort linne av vit spets med en rodnad, figur-kramande midikjol i rosa
källa

För att få en sexig och damliknande look för en utomhusfest kan du bära en flytande kort vit spetslinne. Koppla ihop den med en rodnad midjekjol med suddiga figurer och vita klackar för att se uppfriskande och attraktiv ut.

Hoppas att du gillade de flytande tank top outfit idéerna jag just nämnde. Med dessa kläder kan du se riktigt vackert ut och sticka ut från mängden på ett naturligt och luftigt sätt. Prova och se om du gillar dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*