Hur man bär Floral Blazer

Inte bara kan du bygga en elegant och elegant outfit runt en blazer utan också en glad och färgstark outfit. Tricket är att välja en blommig kavaj att bära. Det fantastiska med det är att du kan se professionell och glad samtidigt ut. Det är väldigt enkelt att forma och skala av också. En enkel kombination av blazer, skjorta och jeans gör att du redan ser snygg och chic ut. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för blomma-blazer-outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit blommig kavaj med en blå chambray-skjorta med knappar och pojkvänjeans


källa

För att starta den här snygga och attraktiva listan över outfitidéer ska jag visa dig en ganska unik affärsavslappnad outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en vit blommig blazer. Koppla ihop dessa bitar med manschettknappar och rippade pojkvän jeans och svarta läder spetsiga klackar för att komplettera detta snygga utseende.

Blushrosa blommig blazer med orange linne och rippade jeans

rodnande rosa blommig kavaj med orange linne och rippade jeans
källa

För att uppnå den här stiliga och eleganta affärsutrustningen kan du ha på dig en rosa blazer med rosa rosor och en ljusorange linne. Koppla ihop dem med kraftigt rippade jeans med bojkottmuddar. Lägg till ett par vita bandiga sandaler och en röd läderhandväska till mixen för en extra feminin touch.

Svart kavaj med blommönster och mini läder kjol

svart kavaj med blommönster och mini läder kjol
källa

För att uppnå ett snyggt och mörkt utseende är här ett nästan helt svart utseende som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en svart ärmlös topp med en svart blommig kavaj. Koppla ihop dem med en svart mini läder kjol. Bär klackar av kamel och en svart blommig kopplingsväska för att avsluta din outfit i stil.

Svart midjeblommig blazer med vit topp med avslappnad passform och smala jeans

svart, skräddarsydd blommig kavaj med vit topp med avslappnad passform och smala jeans
källa

Här är en ganska snygg och relativt avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade fredagar. För toppen kan du bära en kortare svart blommig kavajjacka och en vit linne med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Lägg till en svart läderhandväska och vita klackar för att se mer elegant och feminin ut samtidigt.

Rosa kavaj med vit topp med V-ringning och matchande jeans

rosa kavaj med vit topp med V-ringning och matchande beskurna jeans
källa

Att se mer uppfriskande och ljusare ut är att använda det ljusrosa och vita färgschemat en mycket bra idé. Till exempel kan du bära en ljusrosa blommig kavaj och en vit V-ringad t-shirt för toppen. Kombinera dessa bitar med vita skinny jeans. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att se ännu mer ladylike ut.

Blushrosa blommig blazer med vit skjorta i hals och blå jeans

Blushrosa blommig blazer med en vit t-shirt med scoop-hals och jeans
källa

För ett relativt avslappnat och pojkaktigt utseende kan du bära en vit t-shirt med scoop-hals och en blushrosa blommig blazer till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Istället för att ha klackar eller stövlar, använd bara ett par vita sneakers för att hålla kläderna rena och enkla.

Blazer med blommönster och svart minikjol

Blazer med blommönster och svart minipirat kjol
källa

Låt oss nu titta på en mer damliknande outfit som använder en kjol istället för jeans. För att skapa det svarta men glada utseendet kan du bära en ärmlös svart chiffongblus med en svart blommig kavaj för toppen. Kombinera dem med en svart minirater kjol. Använd ett par ljusrosa klackar för att komplettera det feminina utseendet.

Blushrosa kavaj med en vit linneknappskjorta och svarta ankeljeans

Blushing pink blazer med en vit linneskjorta och svarta ankeljeans
källa

För att se feminin och snygg ut samtidigt på jobbet, här är en outfit att tänka på. För att forma denna outfit kan du bära en vit linneskjorta med knappar och en rodnande blommig kavaj. Bär svarta beskurna smala chinos och ett par svarta balettlägenheter för en elegant twist.

Blå kavaj med citrongul tröja och smala jeans

blå tryckt kavaj med citrongul tröja och smala jeans
källa

För att se mer glad och iögonfallande ut, kan du använda citrongul och blå färgkombination. För att applicera detta på din outfit kan du bära en vit knappad skjorta och en citrongul tröja över den. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en blå blommig blazer. Bär blå skinny jeans och vita öppna klackar för resten av outfit.

Rosa blommjacka med vit peplum-topp och smala jeans med muddar

rosa blommjacka med vit peplum-topp och smala jeans med muddar
källa

För att se ladylike ut och subtilt visa upp några kurvor, här är en affärsavslappnad outfit att prova. Bär en vit peplumtopp med en rodnande rosa blommig kavaj för toppen. Använd gråblå skinny jeans med manschetter. För skorna, ha ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Vit blommig kavaj och ljusgul linne

vit kavaj med blommönster och ljusgul linne
källa

Detta är en väldigt luftig och snygg outfit. Till toppen kan du ha på dig en ljusgul linne med rund hals och en vit blommig kavaj. Koppla ihop dessa bitar med ljusblå skinny jeans och svarta mocka balettklackar. Lägg nu till en stor silvermetallkoppling för att göra outfit ännu mer elegant och attraktivt.

Blush Pink Jacket med en vit ruffle top och crepe skinny jeans

rodnad rosa jacka med vit ruffad topp och crepe skinny jeans
källa

För en mer mjuk affärsavslappnad look kan du bära en vit rynkad blus med en blushrosa blommig kavajjacka till toppen. Kombinera dem med smala crepe-jeans och ett par sandaler med öppen rem i brons. Lägg till en stor rosa läderhandväska för ett ännu mer damliknande utseende.

Flerfärgad kavaj med vit topp och svarta mini-lädershorts

flerfärgad kavaj med vit topp och svarta mini-lädershorts
källa

För att skapa ett glatt och elegant utseende kan du bära en vit kortärmad blus med en rosa, blå och gul blommig kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta mini-lädershorts och vita klackar med öppen tå. Bär en rosa koppling för en feminin twist.

Blå och svart blommig kavaj med chambray-skjorta och randiga, flytande shorts

blå och svart blommig kavaj med chambrayskjorta och randiga, flytande shorts
källa

För en unik outfit perfekt för en tjejkväll kan du bära en blå och svart blommig kavaj och en chambray-skjorta med marinblå knapp. Kombinera dem med svarta och vita randiga, flytande shorts och svarta ballerinor för att komplettera outfit i stil.

Hoppas du gillade de blommiga blazer-outfitidéerna som jag just presenterade för dig. För dig som redan gillar att ha på dig kavajer och vill lägga till extra stil i ditt utseende, är listan ovan en underbar källa för det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*