Hur man bär flip-flop klackar

Hur man bär flip-flop klackar

För att se smal, elegant och uppfriskande ut samtidigt kan du bära ett par flip-flop-klackar. Som termen antyder är det i grunden kombinationen av flip-flops och klackar. Så du kan få det bästa av två världar, vilket innebär att du lägger till ytterligare två till tre tum i din höjd och känner dig avslappnad och luftig också. Att utforma dem är inte så svårt. Det enklare tillvägagångssättet är att behandla dem som klackar med öppen tå. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några riktigt bra flip-flop-klädesidéer. Låt oss nu dyka in.

Svart knuten kortblus med mini-shorts och flip-flop-klackar


källa

För att starta den här listan med mycket unika outfitidéer, börjar jag med en sexig outfit med låg vikt som du kan använda för att visa upp dina kurvor. Bär en kort blus med svart blommigt tryck för toppen. Koppla ihop den med matchande svarta, svarta shorts. Bär ett par svarta flip-flop-klackar för skorna för att slutföra kläderna.

Grå lång skinnjacka med chiffongklänning och svarta flip-flop-klackar

grå lång skinnjacka med chiffongklänning och svarta flip-flop-klackar
källa

Detta är en väldigt kreativt designad outfit som du kanske vill ha på en cocktailparty för att se super unik ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusblå chiffongpassning och flare miniklänning och lägga en lång grå skinnjacka över den. Bär dem med ett par svarta och blå flip-flop-klackar med ankelband för att slutföra denna outfit.

Ljusgul jacka med rosa, kort linne och rosa flip-flop-klackar

Ljusgul jacka med rosa, kort linne och rosa flip-flop-klackar
källa

För att uppnå detta glada och ungdomliga utseende är det en bra idé att lägga till något gult i mixen. Till exempel kan du bära en rosa crop topp med en ljusgul överdimensionerad jacka. Kombinera dem med svarta, knälånga, figurkramande sportshorts. För den här, ha ett par rosa flip-flop-klackar för att se lite mer ladylike ut.

Vit och rodnande blommig maxiklänning med blommig passform och kala flip-flop-klackar

vit och rodnande maxiklänning med blommig passform och kala flip-flop-klackar
källa

För att uppnå detta luftiga och uppfriskande utseende kan du helt enkelt bära en vit och rodnad rosa blommig chiffong maxiklänning som fokus för din outfit. Koppla ihop det med ett par nakna flip-flop-klackar för att hålla den uppfriskande känslan konstant. Detta är en trevlig outfit för strandavslappnade hangouts.

Vit överdimensionerad sidenblus med grå chinos med vida ben och svarta flip-flop-klackar

vit överdimensionerad sidenblus med grå chinos med vida ben och svarta flip-flop-klackar
källa

För dig som letar efter en unisex cocktailpartydräkt som är mer avslappnad är det en bra idé. Du kan helt enkelt ha på dig en vit sidenskjorta med knappar och grå, raka och lätt löst sittande klänningbyxor. Koppla ihop dem med svarta flip-flop-klackar för att se smala och snygga ut.

Vita flip-flop-klackar med svarta smala jeans

vita flip flop klackar med svarta skinny jeans
källa

För att skapa detta snygga och eleganta utseende kan du bära svarta skinny jeans med vita flip-flop-klackar. Det är en kombination som är väldigt mångsidig, vilket innebär att den passar bra med ett stort antal toppar. Du kan till exempel para ihop dem med en vit chiffongblus eller tröja för att se riktigt bra ut.

Kungsblå & marinblå miniklänning med gula klackar

Kungsblå och marinblå miniklänning med gula klackar
källa

Den blå och gula färgkombinationen är underbar som får dig att se skarp och lite glad ut. För att applicera detta på din outfit kan du bära en kungsblå och marinblå miniklänning. Kombinera det med ett par gula flip-flop-klackar så att du ser skarp och snygg ut.

Vit sidenskjorta med grå chinos

vit sidenskjorta med grå chinos
källa

För att få den här klädseln som bara är snygg och snygg nog för att kunna betraktas som en kvällsdräkt, kan du bära en lite överdimensionerad knappad vit sidenskjorta och grå chinos. Kombinera dem med ett par svarta flip-flop-klackar och en svart läderkoppling för att se elegant och cool ut.

Paljettjacka med en himmelblå tyllklänning

Paljett läderjacka med himmelblå tyllklänning
källa

Detta är en mycket unik och iögonfallande glänsande outfit som är kul då och då på cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en himmelsblå tvådelad mini-tyllklänning och toppa den med en stor oversize grå paljettjacka. Koppla ihop dem med ett par svarta och blå flip-flop-klackar för att komplettera utseendet.

Mörkblå skinny jeans med svarta klackar

Mörkblå skinny jeans med svarta flip-flop-klackar
källa

För att forma denna avslappnade och smala outfit kan du bära en vit pojkvänskjorta med knappar på toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans för att se smal och lång ut. För att se ännu smalare ut kan du bära ett par svarta flip-flop-klackar. Slutligen lägg till en svart läderhandväska för att se lite mer elegant ut.

Svart kavaj med mörka jeans och blommiga sandaler

svart kavaj med mörka jeans och sandaler med blommönster
källa

Här är en business casual outfit som du kan försöka se enkel och ren ut med. Till toppen kan du bära en ljusblå V-ringad topp och en svart kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta och blå flip flops med blommig broderi för att komplettera utseendet.

Vita skinniga byxor i sidorna med matchande klackar

vita sidorörbyxor med matchande klackar
källa

Detta är en mycket unik och uppfriskande outfit. För att forma detta utseende kan du först ha på dig en vit löst sittande linne för toppen. Koppla ihop den med ett par vita, smala byxor som är prydda med några återhållna sexiga sidoutformningar. Koppla ihop dem med ett par vita flip-flop-klackar för att se snygga och snygga ut. Detta är en mycket unik outfit som du kanske vill ha på dig på en cocktailparty.

Svarta slitna jeans med flip-flop-klackar

svarta, rippade skinny jeans med flip-flop klackar
källa

För att uppnå detta enkla svartvita utseende kan du bära en kortärmad topp med vit spets. Kombinera den med svarta skinny jeans med ett använt utseende. Bär ett par svarta flip-flops för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Hoppas att du gillade flip-flop-klädesdräktidéerna jag just delade med dig i listan ovan. Testa dem och se om du gillar dessa flip-flops mer än de mer populära klackarna med öppen tå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*