Hur man bär fleecejacka

Hur man bär fleecejacka

Jag börjar detta blogginlägg med ett gemensamt uttalande. Du ser inte bra ut i en fleecejacka. Missförstå mig inte. Jag är faktiskt ett stort fan av fleecejackor. Jag gillar att de verkligen kan hålla dig varm utan att få dig att se klumpig ut. Dessutom är de ganska lätta och bekväma att bära. Vad jag menar med att du inte kommer att se bra ut är också min mycket ärliga åsikt, men du kan definitivt se bra ut med det, åtminstone anständigt. Ibland är livet en kompromiss. När jag måste välja att se bra ut och må bra, kommer jag oftast att välja det senare, särskilt när jag inte har viktiga möten eller evenemang att delta i. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för fleecejackautrustning att använda som en stilguide.

Blå fleecejacka över grå tröja


källa

Här är en avslappnad outfit som är perfekt att bära när du är ute på en promenad eller bara behöver ta en snabb matbit. Bär en blå fleecejacka över en grå tröja för toppen. Kombinera dessa bitar med blå leggings och vita sneakers. Du kan också byta ut leggings med smala jeans för att se lite snyggare ut.

Röd fleecejacka med jeans

röd fleecejacka med jeans
källa

Det finns bara några få sätt att utforma fleecejackan. Om du känner dig lite uttråkad kan du attackera problemet genom att prova olika färger. För att se skarpare ut kan du bära en röd fleecejacka med en grå t-shirt till toppen. Använd bara jeans och vita sneakers för att komplettera den casual outfit.

Svart bomullsjacka av fleece och manschettjeans

Svart fleece bomberjacka jeans med muddar
källa

En bra sak med att ha på sig något bekvämt som fleecejackan är att du inte behöver vara riktigt fit för att se bra ut. Fleecejackor är sällan figurkramande och inte heller iögonfallande. Det är nästan som att försöka se anständigt ut, inte bra. Bär till exempel en svart fleece bomberjacka med en grå V-ringad t-shirt för toppen. Använd manschettjeans och bruna loafers för att göra utseendet komplett.

Elfenben fleecejacka med smala jeans

Smala jeans gjorda av elfenben fleece
källa

Om du vill skapa ett mer feminint utseende kommer du förmodligen inte att få det genom att para ihop en fleecejacka med en kjol eftersom de sällan ser bra ut tillsammans. Så du vill förmodligen arbeta med färgen. Använd till exempel en fleecejacka av elfenben med en svart t-shirt, jeans och sneakers för att se mer bedårande ut. Fleecejackans struktur och färg får mig att tänka på de härliga isbjörnarna.

Svart jacka med smala jeans

svart jacka skinny jeans outfit
källa

Så enkelt och ointressant som det här outfitutseendet är, är det här en av mina favoritkläder för vintern. Du bär bara en skjorta eller tröja, beroende på vädret, och bär sedan en svart fleecejacka över den och drag upp den. Använd bara mörkblå jeans och vita träningsskor för skinkorna. Det är allt. Jag vet att du kanske tycker att det är för tråkigt, men du bör prova och se hur varm denna enkla outfit kan få dig att känna dig. Och sedan jämför du med de andra pufferjacka-outfitsna som ser lite tjocka ut, du förmodligen föredrar denna fleecejacka-outfit som jag.

Elfenbenjacka med prickig tröja

Elfenbenjacka prickig tröja
källa

Så jag sa att du inte kan se bra ut i en fleecejacka. Det kan finnas ett undantag här. Du kan vara domare. Kombinera en prickad tröja med en elfenbenfärgad fleecejacka för toppen på ett mycket kreativt sätt. Ett par skinny jeans och marinblå canvasskor är ett bra komplement till ditt utseende. Den lysande användningen av prickiga tröjor tar denna outfit till en ny nivå. Det här är lätt mina favorit outfitidéer på listan.

Svart jacka med svarta skinny jeans

svart jacka skinny jeans
källa

Det här är en annan outfit som du bara vill se ut och känna dig bekväm i. Det är så bekvämt att snabbt dra i en svart fleecejacka, svarta jeans och träningsskor när du bara behöver gå ut snabbt för att äta på vintern.

Asymmetrisk jacka med vit topp och svarta skinny jeans

asymmetrisk jacka vit topp svart skinny jeans
källa

Här är ytterligare ett försök att vända en fleecejacka från anständig till stilig. Det är en asymmetrisk svart fleecejacka. Kombinera den med en lång vit topp, svarta skinny jeans och vita sneakers för ett snyggt utseende med lite slumpmässighet.

Fleecejacka med svarta och röda rutiga lösa byxor

Svart fleecejacka och röda rutiga byxor med lös passform
källa

Om du vill hålla fast vid en enkel svart fleecejacka för toppen kan du krydda din outfit genom att ha på dig intressanta byxor som de svarta och röda rutiga lösa byxorna. Byxorna gör att du kan prova något annat än sneakers, t.ex. B. Oxfordskor som visas på bilden.

Använd den med en grå t-shirt och rippade jeans

svart fleecejacka grå t-shirt jeans
källa

Denna outfit är väldigt typisk, men den är riktigt säker och ganska snygg. Bara en svart fleecejacka med en grå t-shirt. Komplett outfit med rippade jeans och sneakers. Jag kan tänka mig att ha på mig den här kläderna när jag måste åka hem till en väns hus på vintern.

Kungsblå fleecejacka med svarta skinny jeans

kungsblå fleecejacka svarta skinny jeans
källa

Om du går en promenad och vill hålla dig varm på vintern kan du klä dig skarpt och elegant med den kungsblå fleecejackan. I den här situationen skulle det vara perfekt att ha svarta löparshorts med sneakers. Eller om det bara är en lätt promenad, skulle det vara okej att ha på sig svarta jeans också. Om du vill lära dig mer om hur du utformar kungsblå, kolla in vårt blogginlägg om ämnet.

Vit fleecejacka med tryckta byxor

vita byxor med fleece-blazer-tryck
källa

För att bära en fleecejacka som arbetsdräkt kan du välja en vit fleecejacka och intressant nog kombinera den med tryckta byxor.

Sportig, figur-kramande svartvit fleecejacka

sportig figur-kramande fleecejacka
källa

Det finns sportjackor på marknaden som faktiskt är fleecejackor. Till exempel kan du bära en figur-kramande svart och vit fleecejacka med svarta leggings för din joggingsession.

Brun fleecejacka med pälskrage

Pälskrage från brun fleecejacka
källa

För ett elegant utseende kan du bära en lila tröja med en brun fleecejacka med pälskrage. Lägg till ett par skinny jeans och bruna ballerinaskor i ekvationen.

Lång sport fleecejacka

lång sport fleecejacka
källa

Här är en annan sportig outfit. Kombinera den gråmelerade långa fleecejackan med en vit t-shirt, svarta leggings och sneakers för en snygg joggingdräkt.

Här är idéerna om fleecejacka som jag vill dela med dig. Jag hoppas du tycker om det. Om du gör det kanske du också vill prova tusentals outfitidéer som finns över hela webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*