Hur man bär fleece shorts

Hur man bär fleece shorts

Idag ska jag inte prata om riktigt snygga saker som får dig att lysa på en cocktailparty eller ett prom. Istället ska vi vara försiktiga med vad vi bär om vi bara slappnar av i parken, joggar, går osv. Vad jag ska prata om idag är fleeceshortsen. Om jag måste definiera löst vad de är, är det bara shorts som är något håriga och ser väldigt mjuka och avslappnade ut. Det är förstås lättare att förklara det på bilder, och det är därför jag har sammanställt en lista över de bästa idéerna för fleece shorts outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit t-shirt med grå fleece shorts


källa

Som jag brukar göra när jag pratar om stylingshorts, är den första outfitidén vanligtvis det ikoniska och klassiska sättet att styla shorts, som bär shortsen med en vit t-shirt. I det här fallet kombineras de grå fleece shortsen med en vit tryckt T-shirt. Använd vita sneakers för att se avslappnad och ungdomlig ut.

Svart kort tröja med Heather Grey mini fleece shorts

svart kort tröja med gråmelerad mini fleece shorts
källa

För att uppnå ett sexigt, lågmäldt utseende kan du bära en svagt tröja med svag kant för toppen. Koppla ihop det med ett par grå fleece-shorts i ljung för att visa upp dina långa ben. Bär svarta löparskor för att komplettera denna sportiga, avslappnade och snygga joggingdräkt.

Svartvit randig t-shirt med svarta fleece-shorts

svartvitt randig t-shirt med svarta fleeceshorts
källa

Som jag har nämnt många gånger tidigare är den svartvita randiga t-skjortan en av de mest mångsidiga och ikoniska föremålen i den avslappnade outfitvärlden. Du kan forma den genom att bära den med svarta fleece-byxor. Bär vita sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och enkelt sätt.

Vit västtopp med ljusrosa mini-shorts

vit västtopp med ljusrosa mini-shorts
källa

För att se extra uppfriskande och ladylike ut, låt oss försöka lägga lite rosa till mixen. Du kan till exempel ha på dig en vit västtopp med ljusrosa mini-joggershorts. Använd vita sneakers och en svartvit randig shoppingväska för att se ungdomlig och attraktiv ut.

Röd västtopp med grå fleecejoggingsbyxor

röd västtopp med grå fleecejoggingsbyxor
källa

För att se mer märkbar ut, ha på dig något ljusrött och hjälp ofta. Du kan till exempel ha på dig en ljusröd linne och para ihop den med grå mini fleece joggershorts. Använd svarta och vita löparskor för att komplettera outfit på ett sportigt och enkelt sätt.

Grå tröja med matchande fleeceshorts

grå godisskjorta med matchande fleeceshorts
källa

Ett av de enklaste sätten att utforma ett par grå fleecejoggershorts är att bära dem med något som har exakt samma färg för toppen. Till exempel skulle en grå tröja vara ett bra alternativ. Och en långärmad topp som den här hjälper dig att överdriva dina långa ben. Koppla ihop dem med vita sneakers för en uppfriskande finish på din outfit.

Vit t-shirt med rodnande rosa fleeceshorts

vit tryckt t-shirt med rodnande rosa fleeceshorts
källa

Här är en väldigt avslappnad och enkel men snygg outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit tryckt t-shirt med en rosa fleeceshorts. Bär svarta sandaler med remmar till dina skor. Resultatet är en perfekt outfit för strandbarer när du inte är på humör att faktiskt simma.

Grå tvådelad uppsättning med vit väst

grå tvådelad uppsättning med vit väst
källa

Låt oss nu prata om en affärsmässig casual outfit som du faktiskt kan ha på dig på kontoret så länge klädkoden inte är så strikt. För att forma detta utseende kan du bära en grå kavaj med matchande fleeceshorts. Bär dem med en vit västtopp och röda mockaskor för att ge ett mer iögonfallande utseende.

Vit spets halvärmad blus med svarta, flytande shorts


källa

Detta är en riktig casual casual outfit som kan få dig att se elegant och vacker ut samtidigt. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit spets halvärmad blus och svarta hög midja, flytande fleeceshorts. Bär svarta bandiga sandaler och en elegant svart handväska för att slutföra detta fantastiska utseende.

Orange topp med gröna tribal tryckta mini shorts

orange topp med gröna mini-shorts med stamtryck
källa

Om du letar efter något unikt att ha på dig som en gatoutfit, försök att bära de gröna mini-fleeceshortsen i stället för de jeansshorts som du har haft hela tiden. Koppla ihop dem med en orange ärmlös topp för att se ännu mer iögonfallande och glad ut. Bär bruna sandaler med klack för att göra utseendet komplett.

Black Off The Shoulder Shortcut-blus med grå fleece-shorts


källa

Detta är en sexig outfit som får dig att sticka ut från mängden på en cocktailparty, särskilt när alla andra har på sig snygga cocktailklänningar. För att uppnå det här fantastiska utseendet ska du kombinera en svart axelblus med grå, flytande fleeceshorts. Använd vita öppna klackar för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Bär med en rosa och vit randig knapp-up skjorta

rosa och vit randig skjorta med knappar
källa

Som du eventuellt kan gissa från bakgrunden på bilden är här en uppfriskande och luftig outfit som är perfekt för en kryssning eller en båtfest. För att uppnå utseendet, använd en rosa och vit vertikalt randig skjorta med rodnande mini fleece shorts. Använd vita sandaler för att se ännu mer uppfriskande ut.

Vit topp med blommigt broderi och rosa fleeceshorts

vit, broderad västtopp med blommönster och rosa fleeceshorts
källa

Här är en annan outfit som ser väldigt uppfriskande och ungdomlig ut. Den är perfekt att bära på sommaren och våren. För toppen, använd bara en vit västtopp med blommönster. Koppla ihop den med en rosa fleece mini-shorts. Lägg till ett par vita sandaler i din outfit.

Hel svart klädsel med bruna rutschkandaler


källa

Vanligtvis är en glad look en biprodukt av att ha på sig shorts. Men den här gången ser outfit ganska coolt och mörkt ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart ärmlös topp med svarta fleeceshorts. Använd bruna sandaler för att lägga lite färg på kläderna.

Här är några outfitidéer för fleeceshorts som är väldigt lätta att ta av och får dig att se snygg och mysig ut. Prova bara och se hur de faktiskt ser dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*