Hur man bär fleece leggings

Hur man bär fleece leggings

När vädret blir kallare är det bra att ha på sig fleece-leggings. Det kan både hålla dig varm och få dig att se tunn och lång ut, även om du har en relativt tjock topp eller lång kappa. Fleece leggings är vanligtvis tjockare och har en något råare struktur. Ibland kommer de i form av tryckta som ser speciellt snygga och vackra ut, medan vissa bara är tjocka leggings som ser nästan ut som typiska leggings. Oavsett kan du bygga några enkla och snygga kläder runt dem. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna om fleece leggings outfit jag har samlat åt dig.

Rosa tunikatopp med svart skinnjacka och tryckta fleece leggings


källa

Låt mig överraska dig lite genom att visa dig en vacker, iögonfallande outfit för att starta den här listan med lågmälda, vackra outfitidéer. För att forma det här utseendet kan du bära en chockerande rosa tunikatopp med en svart skinnjacka och en svart och vit rutig halsduk. Koppla ihop dem med svarta och vita blommiga fleece leggings och svarta knä höga stövlar för att komplettera utseendet.

Ljusgrå draperad topp med grå och ljusgula tribal fleece leggings

ljusgrå draperad topp med grå och ljusgula tribal fleece leggings
källa

För att uppnå detta mysiga och luftiga utseende behöver du en väldigt cool, ljusgrå avslappnad, vriden långärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop den med grå och vit fleece leggings för att se smal och vacker ut. För skorna kan du bära ett par bruna läderstövlar i läder för att ge ännu mer klass till denna outfit.

Svart linne med scoop-halsringning och kofta och tribal fleece leggings

svart linne med scoop-halsringning, kofta och tribal fleece leggings
källa

Detta är ett väldigt coolt och svagt mörkt svart och marinblått utseende som är förvånansvärt lätt att dra av. För att forma det här utseendet kan du ha på dig en svart linne med rund hals och en svart kofta. Kombinera dem med mörkblå fleece leggings. Använd ett par gråa stövlar i matt läder för skorna. Slutligen en svart stickad hatt för en särskilt fin touch.

Vit tunika-t-shirt med en grå rutig cashmere-halsduk och burgundy fleece leggings

vit tunika-T-shirt med en grå rutig cashmere-halsduk och vinröda fleece-damaskar
källa

För att uppnå detta vackra och minimalistiska vitt och vinröda utseende kan du bära en vit lång t-shirt med en grå rutig kashmirduk till toppen. Kombinera dem med en burgundy-färgad fleece leggings. För resten av kläderna kan du bära ett par bruna läderstövlar och en svart läderhandväska för att ge elegansen till kläderna.

Röd och svart rutig skjorta med leggings

röd och svart rutig skjorta med leggings
källa

Detta är en väldigt enkel och pojkaktig outfit att ha på sig som ett affärsavslappnat utseende. Bär en svart och röd rutig pojkvänskjorta för att börja med denna avslappnade outfit. Kombinera den med svarta fleece leggings istället för svarta jeans. Bär ett par svarta stridsstövlar för att göra din outfit i stil.

Grå tröja med pojkvän plädskjorta och svarta leggings

grå tröja med rutig pojkvänskjorta och svarta leggings
källa

Låt oss nu titta på ett fleece-på-fleece-utseende. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrå fleecetröja med halv dragkedja över en svart och röd rutig pojkvänströja för några snygga lager. Koppla ihop dem med svarta leggings för att se extra långa och smala ut. Använd svarta löparskor för att avsluta din outfit.

Grå, tjock kabelstickad tröja med knähöga stövlar i fuskpäls

grå, grovkornad stickad tröja med knähöga stövlar av fuskpäls
källa

För att se avslappnad och mysig kan du helt enkelt blanda och matcha några avslappnade passformar i snygga lager. Till exempel kan du bära en grå överdimensionerad stickad tröja över en vit lång t-shirt. Team dem med svarta fleece leggings och knä höga stövlar gjorda av mörkgrå fuskpäls för att komplettera detta attraktiva utseende.

Oversized tweedjacka med svarta fleecejackor

Tweed oversize jacka med svarta fleece leggings
källa

Detta är en annan snygg och luftig outfit som använder några överdimensionerade föremål. För detaljer, använd en vit oversized t-shirt med en lång grå tweedjacka eller en lång kofta för toppen. Koppla ihop dem med svarta fleece leggings och vita sneakers för ett rent och enkelt sätt att slutföra outfit.

Tunikatopp med samlad midja och ljusrosa halsduk och fleece leggings

Vinröd röd samlad tunika topp med ljusrosa halsduk och fleece leggings
källa

Tunikatoppen är leggings bästa vän. Du kan ofta skapa en avslappnad och tunn outfit runt de två perfekt samordnade föremålen. I det här fallet kombineras en burgundy tunikatröja med svarta fleece leggings och en ljusrosa stickad halsduk. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra kläderna.

Vit tunikatröja med halva ärmar och knähöga stövlar i brunt läder

vit tunikatröja med vida ärmar och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att uppnå denna mysiga och attraktiva lagerlagring kan du bära en vit stickad tröja med bred ärm tillverkad av en svartvit randig tröja. Eftersom ärmarna på den vidärmade tröjan är halva ärmarna kan ärmarna på den inre tröjan kika ut och skapa några fina lager. Komplettera ditt utseende med svarta leggings och bruna läderstövlar.

Brun långfodrad fuskpäls med svarta fleece leggings och rutig skjorta

brun faux päls långfodrad väst med svarta fleece leggings och rutig skjorta
källa

För att forma detta eleganta och snygga utseende kan du bära en svartvit rutig pojkvänskjorta med en svart skinnjacka. Lägg till ett extra lager genom att bära en lång brun fuskpälsväst. Använd svarta fleece leggings och bruna läder knä höga stövlar för ett snyggt utseende och för att hålla dig varm.

Rosa tunika slim fit tröja med jul fleece leggings

rosa tunika slim fit tröja med jul fleece leggings
källa

För ett flickaktigt och tillgängligt utseende kan du bära en rosa tunika slim fit tröja med en svart och vit rutig stickad tröja. Kombinera dem med svartvita jul fleece leggings. Använd svarta mockaskinnade stövlar med dina skor för att göra din outfit stilfull.

Grå axeltröja med svarta leggings och snörstövlar

grå tröja med en axel med svarta leggings och snörstövlar
källa

För att se reserverad sexig ut utan att visa för mycket hud kan du bära en gråmelerad av axelns tjocka tröja med svarta fleece leggings. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Hoppas att du gillade de idéer om fleece leggings outfit jag just delade. Testa dem när vädret blir kallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*